Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
580.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır StarCraft2 sitesini güncellemiyor Blizzard, normalde böyle yapmazdı, kesin bir sürpriz yapıcak
  • Red alert 3 balon gibi şişti zeplin kadar oldu sonunda patladı. Rezalet ötesi bi oyun çıktı.
    Strateji oyunu adına Starcraft 2 den gerisi yalan olacak gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: infernox

Red alert 3 balon gibi şişti zeplin kadar oldu sonunda patladı. Rezalet ötesi bi oyun çıktı.

Başlarda terran renk paleti de aşırı canlı renklerdeydi, Blizzard baktı hayranlar memnun kalmadı, hemen düzelttiler.
    Oyunun ilk ss lerinden, Command Center ampul gibi parlıyor, SCV ler mavinin içinde boğulacak
    StarCraft II [ANA KONU]
    Bu da yakın zamanda çıkanlardan bir tane
    StarCraft II [ANA KONU]

Eklenen amblemlerden, parlama efektlerinin düzeltilmesinden ve binalara verilen metalik aşınmadan söz etmeye gerek bile yok. Üstelik oyun resmi olarak beta aşamasında bile değil.

edit: Şu ss ye de bakın bence, ilk çıkanlardan, Marineler kırmızı boyanın içine düşmüş gibi.
    StarCraft II [ANA KONU]

Bir de buradaki Marineler ve Siege Tank üzerindeki renk paletine ve detaylara bakın.
    StarCraft II [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 31 Ekim 2008; 17:41:20 >

• Hakkaten @Millennium metal aşınma efekti ilk gözüme çarpan oldu harika olmuş.
  • quote:

Red alert 3 balon gibi şişti zeplin kadar oldu sonunda patladı. Rezalet ötesi bi oyun çıktı.

katılıyorum berbat ötesi bir oyun olmuş red alert, son umudumuz starcraft2 gerçi umut demeyelim, starcraft kötü çıkmaz çünkü
  • grafikler feci güzel yahu
  • Korkuyorum artik tam bir hayal kirikligi olabilir cok gecikti ama bir yanda cok guveniyorum suana kadar beklettipde cok kotu bir oyun yapmadilar ama genede insan tirsiyor ilk oyundan sonra bir devi rezil hale ya sokarlarsa diye
  • blizzard'dan çürük oyun çıkmaz korkmayın bence.
  • Gelsin artık bea . Bıktık uyduruk strateji oyunları ile kendimiz avutmaktan
  • quote:

Orjinalden alıntı: orc123456

quote:

katılıyorum berbat ötesi bir oyun olmuş red alert, son umudumuz starcraft2 gerçi umut demeyelim, starcraft kötü çıkmaz çünkü

ben pek katılmadım. Starcraft ve blizzard'a lafım yok bence en başarılı oyun firması, merakla beklemekteyim SC 2 yi de. Ama Red Alert 3 cok bos degil o kadar. Red Alert 2 deki aldıgım zevki aldım diyebilirim. İlk oynadıgımda banada garip gelmişti ama oynadıkca hoşuma gitti. EA firmasını hic sevmem nerdeyse ama bu sefer bekledigimden iyi iş cıkarmıslar(Generals ve C&C 3 te edindikleri tecrubeyi yansıtmıslar ve onlardaki eksikler pek yok RA 3 te) tabi Westwood olsa muhtemelen daha iyi bir oyun olacaktı. RA 2 gibi RA 3 te eglenceli olmus. Bir de grafikler guzel olmus. Oyun oynadıgımı hissediyorum gerceklikten. Eski Amiga ile oynadıgım 2D oyunlar aklıma geliyor :)

Muhtemelen RA 3 ten bıktıgımda cıkacak SC 2 o da zaten bi kac sene oyalar. Hala WC 3 oynadıgımıza gore :) WC 3 keza WoW da eleştirilirdi cok renkli bilmem ne diye RA 3 gibi. Ama sonuc ortada. WoW da oynadım deli gibi bir ara. Bu arada WC serisinden baya etkilenmiş gozuktu bana RA 3.

• bir an önce çıksa, oynamak için sabırsızlanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baracus -- 15 Kasım 2008; 14:42:12 >
  • blizzard bence oyunu oynamaya daldı unuttu çıkarmayı
  • beylerhttp://www.sc2armory.com/ bu siteyi takip etmiyor ya da görmediyseniz bakın muhakkak sc2 deki birimleri cok detaylı anlatıyor kimin neye bonusu zaafı var vermiş
  • sizinle çıkmamış oyunun terran vs zerg taktiğimi paylaşmak istiyorum :)

4 çeşit adamı var tarranımızın bunlardan marrauder i zerge karşı fazla mantıklı bulmuyorum bu birim armoredlere karşı etkili bir birim ve kendiside armored hem de biolocigal yani zerg roachlarla cok kolay alınır bu yüzden zerge karşı oynarken özel durumlar hariç üretmem

repearlar zerge karşı çok mantıklı hem hızlı kaçak hem de hydralisk zerklig gibi şelere bonusu var ama başta üretimi zor yani cok bina lazım bunun yerine bu yüzden başta yerine light birimlere bonusu olan hellion marka arabamızı üretmeyi düşündüm oyunun en başında tabi bu dedigim

ghost bu birim de daha cok protosla oynarken manlıklı geldi ucuz ve kalabalık zerge karsı cok lüks bir birim bence oyunun başı tabi bu yorumlarım

marine olmazsa olmaz barraks üret bas ve üste belirttigim gibi hellion oda factory üret bas yani iki binayla zerge karsı üstünlüğü kuruyoruz direk hellion ilk birimlerine karsı bonus vuruyor marinelerde destek görevi yapacak bunu durdurmak icin zerg son birimlerini kullanması gerecek

factory barrack ve starportu yapınca ancak tech lab cıkıyor ki en büyük devrim binası bunları yapınca iki yeni birim elde ediyoruz birisi siege tank biriside banshee hydraliskler banshelere yasatmaz ama caktırmadan duruma göre oyunun orta zamanında üretilir

gelelim siege tank bizim hellion ürettigimizi gören zerg canavarı air birimleri dışında lurker yapacaktır bunun da en ii çözümü siegedir

yani taktigim oyunun hemen basında marine ve hellion en kısa zamanda da siege bu arada marinelerin doping geliştirmesi ve siege tankın kurulum gelistirmeleri en önemli şeyler

bu taktiğimi oyun cıkar cıkmaz kardeşim üzerinde deneyeceğim saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: alattin_nuri

efsane geri geliyor

+1
  • seneye kasım ayında filan cikar heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baarha

sizinle çıkmamış oyunun terran vs zerg taktiğimi paylaşmak istiyorum :)

4 çeşit adamı var tarranımızın bunlardan marrauder i zerge karşı fazla mantıklı bulmuyorum bu birim armoredlere karşı etkili bir birim ve kendiside armored hem de biolocigal yani zerg roachlarla cok kolay alınır bu yüzden zerge karşı oynarken özel durumlar hariç üretmem

repearlar zerge karşı çok mantıklı hem hızlı kaçak hem de hydralisk zerklig gibi şelere bonusu var ama başta üretimi zor yani cok bina lazım bunun yerine bu yüzden başta yerine light birimlere bonusu olan hellion marka arabamızı üretmeyi düşündüm oyunun en başında tabi bu dedigim

ghost bu birim de daha cok protosla oynarken manlıklı geldi ucuz ve kalabalık zerge karsı cok lüks bir birim bence oyunun başı tabi bu yorumlarım

marine olmazsa olmaz barraks üret bas ve üste belirttigim gibi hellion oda factory üret bas yani iki binayla zerge karsı üstünlüğü kuruyoruz direk hellion ilk birimlerine karsı bonus vuruyor marinelerde destek görevi yapacak bunu durdurmak icin zerg son birimlerini kullanması gerecek

factory barrack ve starportu yapınca ancak tech lab cıkıyor ki en büyük devrim binası bunları yapınca iki yeni birim elde ediyoruz birisi siege tank biriside banshee hydraliskler banshelere yasatmaz ama caktırmadan duruma göre oyunun orta zamanında üretilir

gelelim siege tank bizim hellion ürettigimizi gören zerg canavarı air birimleri dışında lurker yapacaktır bunun da en ii çözümü siegedir

yani taktigim oyunun hemen basında marine ve hellion en kısa zamanda da siege bu arada marinelerin doping geliştirmesi ve siege tankın kurulum gelistirmeleri en önemli şeyler

bu taktiğimi oyun cıkar cıkmaz kardeşim üzerinde deneyeceğim saygılar

Özellikle Hellion belli bir sıradaki tüm düşman ünitelere zarar verdiğinden iyi zergling kızartılır

• Yeni ss ler, Blizzcast'dan.

StarCraft II [ANA KONU]

StarCraft II [ANA KONU]

StarCraft II [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 20 Kasım 2008; 23:16:12 >

• ne zaman çıkacak yaw tam kesin tarihini bilen varmı?
  • Millennium ,a

ilk resimde sol üste immortalın solunda duran protos nesnesi nedir fikrin var mı
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.