Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
578.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • THQ iki warhammer expansionu çıkardı, dawn of war2 yolda ben hala SC2 bekliyorum, bir sene oldu. İnşallah geçen zamanla büyüyen beklentileri karşılayabilen bir oyun olur.
  • Bugun dreamhack winter da izleme imkanım oldu beklediğinize değecek arkadaşlar. Gerçekten müthiş grafikler. Yarın biraz tekrar gidip biraz oynayıp, stand dan resimleri sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Stand dan resimleri ekliyorum.

StarCraft II [ANA KONU]

StarCraft II [ANA KONU]

StarCraft II [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi code103s -- 28 Kasım 2008; 19:54:09 >

• Bu da Duke nukem forever gibi olmasında.
  • bu gidişle 2009 ada yetişmicek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

bu gidişle 2009 ada yetişmicek..

Bence sadece yetişmekle kalmayacak fazlasıyla da başarılı olacak. Ben Wings of Liberty'yi 2009'un sonlarına doğru çıkar diye bekliyorum.

Piyasadaki pek çok oyun hiç haketmediği kadar ilgi görürken nedense bu oyun gerekli ilgiyi göremiyor. Tabii bunun sebeplerinden birisi de SC'nin eski bir oyun olması ve yeni neslin bu oyunu bilmemesi. Ancak StarCraft ll çıkınca eminim ki herkes bu oyunu konuşuyor olacak! Bana göre bu oyun sadece Lich King'in PC platformunda elde ettiği ilk gün satış rekorunu kırmakla kalmayabilir... Konsollar dahil tüm platformlar için ilk günde en çok satan oyun rekorlarını kırarsa hiç şaşırmam. İlk gün rekoru GTA 4'de diye biliyorum, sanırım 3.6 milyon. PC platformunda ise rekor 2.8 milyon ile yeni çıkan Lich King'de. SCII'nin ikisini de geçip hem PC hem de konsollar için ilk gün rekorunu kırabileceğini düşünüyorum. Yani en azından öyle olmasını umuyorum.

Blizzard'dan 11/10'luk bir oyun bekliyorum. Çünkü daha aşağısı, Blizzard'ın yaptığı en iyi ve en efsanevi oyununun devamına yakışmaz.

• beyler ocakta cıkıyormuş die duydum doğru mudur ki ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Orjinalden alıntı: infernox

Red alert 3 balon gibi şişti zeplin kadar oldu sonunda patladı. Rezalet ötesi bi oyun çıktı.
    Strateji oyunu adına Starcraft 2 den gerisi yalan olacak gibi.

Başlarda terran renk paleti de aşırı canlı renklerdeydi, Blizzard baktı hayranlar memnun kalmadı, hemen düzelttiler.
    Oyunun ilk ss lerinden, Command Center ampul gibi parlıyor, SCV ler mavinin içinde boğulacak

Bu da yakın zamanda çıkanlardan bir tane

Eklenen amblemlerden, parlama efektlerinin düzeltilmesinden ve binalara verilen metalik aşınmadan söz etmeye gerek bile yok. Üstelik oyun resmi olarak beta aşamasında bile değil.

edit: Şu ss ye de bakın bence, ilk çıkanlardan, Marineler kırmızı boyanın içine düşmüş gibi.

Bir de buradaki Marineler ve Siege Tank üzerindeki renk paletine ve detaylara bakın.

Hocam birşey sormak istiyorum sc2 de warcraft 3 deki gibi hero sistemide olcakmı yani ex kazanacakmıyız
    bence warcraft 3 ün sitemi çok ii çünkü savaştıkça güçleniyorsun öyle bi delige girip asker bastımız aoe gibi deil mesela aoe da adamlar savaşıyo bi tanesi kendine bi delik buluyo orda kendine gelişiyo gelişiyo oyunun bitmesine yakın dalıyo allah ne verdiyse ama w3 de o adamın ne kadar parası olursa olsun daaha önce savaşmadıgı için ordusu zayıf kalıyo umarım s2 de de w3 deki sitemi koyarlar

• Şu an oyunda herhangi bir ünitede böyle bir özellik yok, ama editör ile ünitelere experience sistemi ve inventory verilebilecek diye biliyorum.

Bu arada konuyla alakası yok ama, şu ''Starcraft 2 geliyor'' başlığını gördüğümde ister istemez ''gelsin gelsin, geleceği varsa göreceği de vardır'' diyorum içinden nedense
  • Yeni nesil pek sabırsız yahu.Tabi EA gibi firmaların oyunları hemencecik çıkartıp,arkasından da, 20 tane pach çıkarmasını izleyerek büyüdüler.Buna alıştırıldılar.Bilmiyorlarki Balizzard ve İD soft gibi firmalar oyunlarını geç çıkartır.Ama çıkarttığındada tam stabil çalışır.

Oyun motorunun eskimesi hedesine gelecek olursak da,warcraft 3 ün grafikleri bana hala güzel geliyor.adamlarda tasarım denen bir olgu var.Grafikte tasarım ve animasyonlar çok önemlidir.Yoksa bas shader ı bas blur u oda oyun oluyor.Bizim işimize yarayan o değilki.Grafikler temiz olsun oynanabilirlik ve atmosfer iyi olsun yetiyor bize.Blizzard bence sanat yapıyor,ticaret yapmıyor.İyi bir iş yaptıysanız şayet kimse sizi görmezden gelemez.Para kazanmalarıda bu sayede oluyor.Sanatın içine ticaret girerse şayet ozaman kalıcılığınızı yitiriyorsunu.İşte bu yüzden uzak doğuda hala sc turnuvaları yapılır.ve Wow da kaç senedir EN iyi devasa online oyun seçiliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: kirpisan

Yeni nesil pek sabırsız yahu.Tabi EA gibi firmaların oyunları hemencecik çıkartıp,arkasından da, 20 tane pach çıkarmasını izleyerek büyüdüler.Buna alıştırıldılar.Bilmiyorlarki Balizzard ve İD soft gibi firmalar oyunlarını geç çıkartır.Ama çıkarttığındada tam stabil çalışır.

Oyun motorunun eskimesi hedesine gelecek olursak da,warcraft 3 ün grafikleri bana hala güzel geliyor.adamlarda tasarım denen bir olgu var.Grafikte tasarım ve animasyonlar çok önemlidir.Yoksa bas shader ı bas blur u oda oyun oluyor.Bizim işimize yarayan o değilki.Grafikler temiz olsun oynanabilirlik ve atmosfer iyi olsun yetiyor bize.Blizzard bence sanat yapıyor,ticaret yapmıyor.İyi bir iş yaptıysanız şayet kimse sizi görmezden gelemez.Para kazanmalarıda bu sayede oluyor.Sanatın içine ticaret girerse şayet ozaman kalıcılığınızı yitiriyorsunu.İşte bu yüzden uzak doğuda hala sc turnuvaları yapılır.ve Wow da kaç senedir EN iyi devasa online oyun seçiliyor.

valla çok güzel söylemişsiniz..

olay "film gibi oyun" yapmayla bitmiyor.. ben hala warcraftIII grafiklerini Red Alert 3'ün lüzumsuz su efektleri ve patlamalarla dolu grafiklerine tercih ederim. birkere bakınca her üniteyi tek tek seçebiliyorsunuz (her blizzard yapımında olduğu gibi). RA3'te hangi ünitenin ne yaptığı belli değil çünki gereksiz bir detay var.. güzel bir strateji oyununda grafik bana göre en son sıradadır (örnek vermek gerekirse bir satranç oyununda shadera ihtiyacınız yoktur ama yinede mükemmel bir strateji oyunudur). bir strateji oyununda bana göre

1- dengeli taraflar
    2- sürükleyici ve derin bir konu/dünya/atmosfer (ör. warcraft, starcraft)
    3- kaliteli ve kullanışlı bir arabirim
    4- grafiklerde temiz ve akıcı animasyonlar. (tabi bunların hepsini sağlayıp film gibi bir oyun yaparlarsa kabulümüzdür )
    5- sağlam bir oyunsever kitlesi (multiplayer olmadan strateji oyunun anlamı olmaz bana göre...)

• Bi 10 sene daha idare edecek kalitede yaparlar umarım
  • Blizzard Entertainment, oyunculara oyunun en son halini yüksek kalitede takip edebilmeleri için Starcraft 2 Battle Reports'u başlattı. Yayınladıkları ilk videoda, Starcraft 2'nin denge tasarımcılarından Matt Cooper kırmızı Protoss, David Kim ise mavi Terranları oynamakta. (Kotalıların videoyu izlemesi önerilmez)

http://www.starcraft2.com/features/battlereports/1.xml
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

quote:

Orjinalden alıntı: kirpisan

Yeni nesil pek sabırsız yahu.Tabi EA gibi firmaların oyunları hemencecik çıkartıp,arkasından da, 20 tane pach çıkarmasını izleyerek büyüdüler.Buna alıştırıldılar.Bilmiyorlarki Balizzard ve İD soft gibi firmalar oyunlarını geç çıkartır.Ama çıkarttığındada tam stabil çalışır.

valla çok güzel söylemişsiniz..

olay "film gibi oyun" yapmayla bitmiyor.. ben hala warcraftIII grafiklerini Red Alert 3'ün lüzumsuz su efektleri ve patlamalarla dolu grafiklerine tercih ederim. birkere bakınca her üniteyi tek tek seçebiliyorsunuz (her blizzard yapımında olduğu gibi). RA3'te hangi ünitenin ne yaptığı belli değil çünki gereksiz bir detay var.. güzel bir strateji oyununda grafik bana göre en son sıradadır (örnek vermek gerekirse bir satranç oyununda shadera ihtiyacınız yoktur ama yinede mükemmel bir strateji oyunudur). bir strateji oyununda bana göre

1- dengeli taraflar
    2- sürükleyici ve derin bir konu/dünya/atmosfer (ör. warcraft, starcraft)
    3- kaliteli ve kullanışlı bir arabirim
    4- grafiklerde temiz ve akıcı animasyonlar. (tabi bunların hepsini sağlayıp film gibi bir oyun yaparlarsa kabulümüzdür )
    5- sağlam bir oyunsever kitlesi (multiplayer olmadan strateji oyunun anlamı olmaz bana göre...)

Dediklerinize katılmakla birlikte "film gibi oyun" kavramının QuanticDream tarafından değiştirildiğini belirtmek isterim. Grafiğin kullanımı, kalitesinden önce gelir. Eğer bu sağlanmazsa hitap edeceği kesim sınırlıdır. Hem filmde hem oyunda.

• quote:

Blizzard Entertainment, oyunculara oyunun en son halini yüksek kalitede takip edebilmeleri için Starcraft 2 Battle Reports'u başlattı. Yayınladıkları ilk videoda, Starcraft 2'nin denge tasarımcılarından Matt Cooper kırmızı Protoss, David Kim ise mavi Terranları oynamakta. (Kotalıların videoyu izlemesi önerilmez)

Bak deyyuslara ya. Kendileri oynuyor, biz burada oyunun çıkma hasreti ile yanıp tutuşuyoruz...

• quote:

Orjinalden alıntı: crazygamer_wb

quote:

Blizzard Entertainment, oyunculara oyunun en son halini yüksek kalitede takip edebilmeleri için Starcraft 2 Battle Reports'u başlattı. Yayınladıkları ilk videoda, Starcraft 2'nin denge tasarımcılarından Matt Cooper kırmızı Protoss, David Kim ise mavi Terranları oynamakta. (Kotalıların videoyu izlemesi önerilmez)

Bak deyyuslara ya. Kendileri oynuyor, biz burada oyunun çıkma hasreti ile yanıp tutuşuyoruz...

E tabi oynayacaklar.Sonuçta kendileri tasarlıyor kendileri de oynayacak.Ancak oyun ile ilgili her şeyi bildiklerinden bizim oynadığımız kadar zevk alamazlar herhalde.

• 3 yeni ekran görüntüsü ve yeni bir wallpaper yayınlandı.

StarCraft II [ANA KONU]

StarCraft II [ANA KONU]

StarCraft II [ANA KONU]

StarCraft II [ANA KONU]

Monitörünüz için uygun olan çözünürlükte wallpaper indirmek için:

http://www.starcraft2.com/downloads.xml#w5

• alpha versiyonun da bile grafikler göze bu kadar hoş geliyorsa, son halini düşünmek bile istemiyorum
  • Single Player Campaign'den iki ekran görüntüsü.

StarCraft II [ANA KONU]

StarCraft II [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 1 Ocak 2009; 2:22:51 >
  • :D heyecanlandım simdi Millennium

bi defa resmi sitede 4 birim piyade vardı burda 5 gözüküyor medic geri mi döndü yoksa

vehicle de de kobro gözüküyor kobro kaldırılmıştı nie bir daha resime koydu ki bunlar şimdi :S ne yaptıgı hiç belli degil bu adamların
  • hatta tekrar baktım infatrye fire bot muydu neydi onu da koymuslar halbuki kaldırıldıgı cok net biliniyor resmen dalga geçmişler
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.