Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
578.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bay geldi artık oynamak istiyoruz
    en azından ne zaman oynayacağımızı öğrenmek istiyoruz
  • ssler yakıyor
  • Dow2 fiyaskosundan sonra tek ümidimiz Sc2 kaldı artık. Blizzardın Relic gibi hayal kırıklığı yaratacağını sanmıyorum. Merakla bekliyoruz...
  • Arkadaşlar bu test maçını izlemiş miydiniz?

Part1

Part2

HD versiyonları : da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 1 Şubat 2009; 1:08:38 >

• bu oyunu begenmedim, burak beyenmeyi ....
    ama cikinca deneyecem.
  • senlik bi oyun değildir...

11 senedir oynuyorumhiç sıkılmadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

senlik bi oyun değildir...

11 senedir oynuyorumhiç sıkılmadım..

+ 11 milyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

bu oyunu begenmedim, burak beyenmeyi ....
    ama cikinca deneyecem.

eskisini beğenmediysen bence yeni çıkacak oyunu hiç deneme. Hayal kırıklığına uğrarsın. Starcraft oyunu her açıdan efsanedir çünkü. Yenisinin ne olacağı şu an meçhul...
    Artı olarak Starcraft tan zevk almak istiyorsan oyunu başka bir insana karşı oynaman gerekir, skirmish olarak degil.
  • yeni üniteler ve grafikler eski oyunun orjinalliğine yaklaşamıyor,umarım asimetrik ırk dengesi ve single player campaign eski oyundaki gibi kusursuz olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: poopsy

yeni üniteler ve grafikler eski oyunun orjinalliğine yaklaşamıyor,umarım asimetrik ırk dengesi ve single player campaign eski oyundaki gibi kusursuz olur.

bu görüşe katılmıyorum son cıkan videolarda özellikle, su ana kadar hiç bir oyunda görmedigimiz orjinallik, zerglerde özellikle birimler gercekten canlı oldugu hissediliyor.. dengeye gelince oyunun geç çıkma sebeplerinden belki de en önemlisi bunun üzerinde çalısması sürekli ufak degisiklikler geliyor yeni projeler üretiliyor ve bir cok işi de anketlerle yapıyorlar örnegin dark templar ..
  • cıkıyo gelıyor starcroaft sonundaa
  • quote:

yeni üniteler ve grafikler eski oyunun orjinalliğine yaklaşamıyor,umarım asimetrik ırk dengesi ve single player campaign eski oyundaki gibi kusursuz olur.

Ben de biraz böyle hissediyorum açıkçası. Bunun nedenini de WoW'daki grafik temasının hem Diablo'da hem de Starcraft'ta kullanılmış olmasına bağlıyorum. Diablo ve Starcraft'ın görünüm olarak çok daha ayrı yerlerde olması lazımdı. Modellemelerin kare yapılı olması "keşke 2 boyutlu olsa" dedirtiyor bazen bana.
  • Blizzard' dan Paul Sams, Star Craft 2 beta' nın önümüzdeki aylarda ''yeni'' BattleNET' den oynanabileceğini söyledi.
    http://www.joystiq.com/2009/02/11/starcraft-2-beta-coming-in-09-on-next-generation-battle-net/
  • Blizzard 14 Şubat için her bir ırka 1 tane yeni duvar kağıdı yayınladı.

http://starcraft2.com/downloads.xml#wallpapers
  • Protos güzel olmuş ''my life for aiur, my love for you''
  • iice suyunu çıkardılar bu sc2 ninde çıksada oynasak artık "i love the combat"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sky_

iice suyunu çıkardılar bu sc2 ninde çıksada oynasak artık "i love the combat"

Zealot'un sözünden bahsediyorsan o ''I long for combat'' olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: baarha

quote:

bu görüşe katılmıyorum son cıkan videolarda özellikle, su ana kadar hiç bir oyunda görmedigimiz orjinallik, zerglerde özellikle birimler gercekten canlı oldugu hissediliyor.. dengeye gelince oyunun geç çıkma sebeplerinden belki de en önemlisi bunun üzerinde çalısması sürekli ufak degisiklikler geliyor yeni projeler üretiliyor ve bir cok işi de anketlerle yapıyorlar örnegin dark templar ..

ben bunu hissedemiyorum maalesef,şöyle bir baktığımda renkler,kaplamalar,ünite ve bina modellemeleri hiç hoşuma gitmiyor.
    keşke leonard boyarsky diablo 3 te değilde sc2 de designer olarak çalışsaydı süper bir etkisi olurdu oyuna.

• quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

ben orayı hep love the combat olarak biliyodum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

ben orayı hep love the combat olarak biliyodum

zealotlar erkek adamlardır öyle love move konuşmazlar

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.