Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
578.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bırakın ya yeni baktım 2006 dan beri muhabbetini yapmıssınız benimde ilk oynadıgım satrateji oyunu budur ama resmen milleti oyalayıp cıkınca kuyruk olusması istiyorlar orjinal oyun ilk cıktıgındada cok pahalı oluyor anladınız siz
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmsmx

ya bırakın ya yeni baktım 2006 dan beri muhabbetini yapmıssınız benimde ilk oynadıgım satrateji oyunu budur ama resmen milleti oyalayıp cıkınca kuyruk olusması istiyorlar orjinal oyun ilk cıktıgındada cok pahalı oluyor anladınız siz

Milleti oyalayıp kuyruk oluşmasını istiyorlar dediğin Blizzard Entertainment son bir aydır özellikle Zerg ünitelerin grafiksel görüntülerini güncelleştirmekle meşgul.

Drone
    [simage]http://www.battlenet.co.kr/images/misc/09-02/Artworks/UpdatedDrone.jpg[/ssimage]

Overlord
    StarCraft II [ANA KONU]

Hydralisk
    StarCraft II [ANA KONU]

Overseer
    StarCraft II [ANA KONU]

Baneling
    StarCraft II [ANA KONU]

Soldakiler ünitelerin eski halleri, sağdakiler ise güncelleştirilmiş halleridir.

Bunlar da birkaç yeni screenshot, oyundaki çeşitli yeni mekanizmaları gösteriyor (henüz ingilizce versiyonlarını yayınlamadıkları için yeterince bilgi veremiyorum) :

StarCraft II [ANA KONU]

StarCraft II [ANA KONU]

StarCraft II [ANA KONU]

StarCraft II [ANA KONU]

StarCraft II [ANA KONU]

StarCraft II [ANA KONU]

StarCraft II [ANA KONU]

Konunun İngilizce linki:http://forums.battle.net/thread.html?topicId=15211803043&sid=3000

Çevirmek isterdim ama malum bazıları pek beğenmiyor, ayrıca bu akşam pek zamanım da yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

Blizzard' dan Paul Sams, Star Craft 2 beta' nın önümüzdeki aylarda ''yeni'' BattleNET' den oynanabileceğini söyledi.
    http://www.joystiq.com/2009/02/11/starcraft-2-beta-coming-in-09-on-next-generation-battle-net/

Önümüzdeki aylar derken yılsonuna kadar olan aylar mı

• Starcraf 1 i senelerce oynadım zmanın bence süper oyunuydu.umarım 2 de öyle olur ki bilizardın cıkardığı vidyolara bakıldığında çok güzel bir oyun olucak..bence oyunu ne kadar geç çıkarırlarsa o kadar iyi dir..malum son zmanlarda çıkan oyunlara yama indirip yapmaktan bıktım.en azından adam gibi çıktsın uğrastırmasınlar
  • starcraft ın ilk oyununu çok az oynamıştım ama tadı damağımda kalmıştı hep

bi çıksa da starcraft 2 doya doya oynasam
  • Bence yıl sonuna yakın bi sürede çıkacak...
  • grafikler lunapark kıvamında olursa gene red alert3 faciası yakındır..umarım grafik+oynanabilirlik 1 i aratmaz
  • ben sistem olarak ne isteyecek onu cok merak ediyorum...mikro yapacaz die makina kasarsa bittik....
  • 2 yeni wallpaper yayınlandı
    StarCraft II [ANA KONU]

StarCraft II [ANA KONU]
  • Amazon pre-order almaya başlıyormuş. Hadi hayırlısı bakalım.

http://www.amazon.com/Starcraft-II-Pc/dp/B000ZKA0J6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1236691224&sr=1-1

Millenium dostum şu resimleri simage olarak koyarsan daha iyi olur. 10 dakka resim açılsın diye bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 10 Mart 2009; 15:27:08 >
  • simage' olarak ekleyince de bekliyoruz (bütün resmi yükledikten sonra küçülüyor) en iyisi thumbnail ama o da farklı çalışıyor bu forumda; Thumbnail kodunu yazarken: IMG yerine image, URL yerine link yazmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 10 Mart 2009; 15:38:10 >
  • stratejiye açım valla çıksa artık iyi olacak...
  • 3 yeni ekran görüntüsü yayımlandı.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=60916
  • Önce iştahınızı kabartırlar..

Sonra hiç beklemediğiniz anda piyasaya çıkartırlar..

10 yıl beklemişsiniz biraz daha bekleyebilirsiniz..

Belki önümüzde ki Christmasta..

Belki 2010da..
  • starcraft evreninde geçen bir aksiyon oyunu da fena olmazdı
  • leco arkadaşın verdiği 3 yeni ss nin yanına bir tane de ''gizli'' eklenen buldum. Burada Immortal adlı ünitenin portrait ini ilk kez görüyoruz.

StarCraft II [ANA KONU]
  • yaw arkadaşlar ne zaman çıkıyo bu oyun tam olarak ??? beklemekten dellenecem, adam gibi bi strateji oyunuda çıkmadı, hasret kaldık stratejiye...
  • Starcraft 2'de LAN game bulunmayacakmış.
    kaynak
  • bu oyun total war'dan daha fazla sükse yapar
  • Millenium, wallpaper için teşekkürler.

Yalnız senin gösterdiklerini benwww.starcraft2.com 'da bulamadım. Ben de 1680x1050 versiyonu için seninkinin linklerindeki 1024x768'i değiştirdim. Sen nasıl buldun annamadım.

StarCraft II [ANA KONU]

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

starcraft evreninde geçen bir aksiyon oyunu da fena olmazdı

Şöyle Zeratul'u yönlendirdiğimiz bir oyun isterdim açıkçası. Dark Templar'ların sürgün edildiği dönemde yaşadıkları zorlukları konu alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 22 Mart 2009; 19:28:19 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.