Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
578.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dayanın arkadaşlar az kaldı. En azından betasına Bu ay beta kayıtlarının başlamasını umuyorum.
  • bu kadar beklediklerine göre heralde yüzyılın oyunu olacak ...
  • bu oyun cıkmaz bugun yarın yıllar gectı sıktılar ve abarttılar artık gercektende
  • Blizzard her zaman yapabileceğinin en iyisini yapmak için uğraşır ve şimdiye kadar hiç hayal kırıklığı yaşattıklarını hatırlamıyorum. Standart "geç olsun ama güç olmasın" mantığı bu konuya iyi gider. O zamana kadar StarCraft 1 online olarak devam.
  • Terra tron
    http://www.starcraft2.com/features/terran/terratron.xml

Manyak bişi ya
    Megatron gibi.
    Zerglerin devinin ne olacağını merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

Terra tron

Manyak bişi ya
    Megatron gibi.

Nisan 1 şakasıydı o.

Arka sayfada da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 9 Nisan 2009; 23:04:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

Terra tron

Manyak bişi ya
    Megatron gibi.

Nisan 1 şakasıydı o.

Arka sayfada da var.

Hiç şaka gibi durmuyor.Lütfen gerçekten şaka ise bir kaynak verirmisin.Gerçekten adamlar ünitelere eklemişler öyle doruyor diğer ünitelerin arasında.

• Blizzard her Nisan 1'de bu tarzda absürd fikirlerle gelirler. Misal geçen seneki Tauren Marine, veya Diablo 3'deki Archivist.

Bunu sana açıklamama gerek varsa pek iyi değil durum açıkçası. Bu oyunda denge denilen şeyi kurmak için o kadar uğraşılırken binaların birbirine eklenip yıkım makinesini gerçekten oluşturacağı düşüncesinin 1 Nisan şakası olduğu gerçeğinin kaynağını veremem, çünkü Blizzard herkesin bunu anlayabileceğini düşündüğünden (ki doğru olmalı da) bir de pişkin pişkin ''bakın bu 1 nisan şakası, gerçek sanmayın ha'' gibisinden bir yazı yazmaz.

Yok ama sen veya sizler inanmak isterseniz inanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 10 Nisan 2009; 0:53:46 >
  • quote:

Blizzard her Nisan 1'de bu tarzda absürd fikirlerle gelirler. Misal geçen seneki Tauren Marine, veya Diablo 3'deki Archivist.

Bunu sana açıklamama gerek varsa pek iyi değil durum açıkçası. Bu oyunda denge denilen şeyi kurmak için o kadar uğraşılırken binaların birbirine eklenip yıkım makinesini gerçekten oluşturacağı düşüncesinin 1 Nisan şakası olduğu gerçeğinin kaynağını veremem, çünkü Blizzard herkesin bunu anlayabileceğini düşündüğünden (ki doğru olmalı da) bir de pişkin pişkin ''bakın bu 1 nisan şakası, gerçek sanmayın ha'' gibisinden bir yazı yazmaz.

Yok ama sen veya sizler inanmak isterseniz inanın.

Seni anlıyorum.
    Blizzard'ı da anlıyorum.
    Battle.net'te deli gibi Warcraft III TFT kasan ben; stratejilerde dengenin ne kadar önemli olduğunu da biliyorum.
    Yeni çıkacak oyunları sizin kadar takip edemediğimi söylemek isterim.Bu konuda forumun gülleri sizsiniz
    Ancak; Protoss'daki Mothership'i görüpte ''Acaba buna karşı Zerg ve Terran'da ne gibi bir silah olur yada olmalı'' gibi hiç mi soru sormuyorsunuz kendinize?Protoss'daki Mothership'in de bir şaka olduğunu biliyorsanız ben onun da oyuna eklenmiş bir birim olduğunu biliyorum.Konu böyle uzar giderde demem o ki;
    gerçekten çok ilginç bir şey yapmış adamlar.
    Düşünsenize; Battle.net'te Starcraft 2 kapışıyorsunuz.Oyun uzadıkça uzadı.Birimler dünya kadar,harita geniş,kaynaklarda tükenmek üzere.Protoss Terran ve Zerg hem askerleri hemde o devasa savaş makinaları ile meydan savaşına girse...Falan filan...
    İlginç bir sahne olurdu.

Bir şey daha var. Hemde çok merak ettiğim bir şey bu.
    Starcraft 2'de de Warcraft III'teki gibi Hero olayı var mı?Hiç kimsenin bu olayı yazdığını göremedim.
    Hani itemler falan olsa.Satın alabileceğimiz bir Merchant olsa. Herolarımız level atlasa.Yoksa bu olayı Starcraft 1'e tam benzetebilmek için yapmayacaklar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorceress -- 10 Nisan 2009; 1:23:04 >

• @sorceress
    hero olayı oyunun genel havasını bozabilir ama ben yeni şeyler denenmesine karşı değilim ancak yine de zerg bir merchant'ın "gel abi süper ultra mega astro kozmik tüfek var +3 attack bonus veriyor" demesi komik olur, zerg bir merchant olması daha da komik bir düşünce olur
    tabi bu işin şakası, ancak hero sistemi olacaksa bile bu warcraft'tan bir hayli farklı olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: $tinGG

ya küfür ettircek illa su blizzard bana bi tane sikayet kanpanyası felan mı başlatsak cıkarın sunu die oyun için görüntüleri görünce insan kendi alı koyamıyor starcraft 1 yükleyip ounasım geldi....

sen ne diyosun ben yükledim bile tozlu raflardan çıkarıp, hatta battle.net te alıştırmalara bile başladım.valla tahminim ocak-şubat gibi çıkmasıydı ama artık hazırlanmak lzm çok fazla zaman alacağını sanmıyorum oyunun çıkması
  • starcraft'i oynarken yas kacti simdi kac oldu.10 yil oldu hala bekletiyor
  • Oyunda herolar olacak (campaign'de olacak, multiplayer da herolar yok) fakat exp kazanmayacak veya item alamayacaklar (çünkü normal oyunda item de yok).

Tabi bu özellikler oyundaki map editor ile eklenebilecek durumda, yani özel yapım haritalar bakımından Starcraft 2 de Warcraft 3'de olabilecek her şey ve çok çok daha fazlası mevcut olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 11 Nisan 2009; 1:44:57 >
  • beklemedeyiz
  • Sanırım battle report 2 geliyor:
    http://starcraft2.com/strings/en_US/battlereport2.xml
  • Oha bu oyun hala çıkmadı mı?..........

http://www.starcraft2.com/downloads.xml
  • ARKADASLAR OYUN EN YAKIN ZAMANDA CIKACAK 6 AY İÇİN CIKMASI COK BÜYÜK OLASILIK BÜTÜN OYUN SİYTELERİNDE ÖN SİPARİŞİ 9 UNCU AYA KADAR ALIYORLAR VE SİZE OYUN İÇİN Bİ TEKE TEK KAPISMA KOYUYORUM BEN İZLEDİM BENİ MEST ETTİ DEMEMEKKİ DEDİM OYUN GERCEKTEN CIKMAK ÜZERE İŞTE LİNK http://www.starcraft2.com/features/battlereports/1.xml İSTERSENİZ NET ÜZERİNDEN İZLERSİNİZ İSTERSENİZ İNDİRİN İZLETİN... HADİ CIK ARTIK STARCRAFT 2
  • Arkadaşlar, söylemekten gerçekten bıktım, artık son bir kez daha söylüyorum.

TÜM OYUN SİTELERİ, ÖN SİPARİŞLERİ ARTTIRMAK İÇİN YAKIN ZAMANLARDAKİ TARİHLERİ OYUN ÇIKIŞ TARİHİ OLARAK VERİYOR. BUNLARA KESİNLİKLE İNANIP SEVİNMEYİN. BU OYUN DAHA ALPHA AŞAMASINDA. BETAYA GEÇME ZAMANI BİLE BELLİ DEĞİLKEN, BLİZZARD'DAN, YANİ RESMİ BİR KAYNAKTAN GELMEDİĞİ SÜRECE, HİÇBİR ÇIKIŞ TARİHİNE İNANMAYIN.
  • quote:

Arkadaşlar, söylemekten gerçekten bıktım, artık son bir kez daha söylüyorum.

TÜM OYUN SİTELERİ, ÖN SİPARİŞLERİ ARTTIRMAK İÇİN YAKIN ZAMANLARDAKİ TARİHLERİ OYUN ÇIKIŞ TARİHİ OLARAK VERİYOR. BUNLARA KESİNLİKLE İNANIP SEVİNMEYİN. BU OYUN DAHA ALPHA AŞAMASINDA. BETAYA GEÇME ZAMANI BİLE BELLİ DEĞİLKEN, BLİZZARD'DAN, YANİ RESMİ BİR KAYNAKTAN GELMEDİĞİ SÜRECE, HİÇBİR ÇIKIŞ TARİHİNE İNANMAYIN.

kardesım cok mantıklı söylediklerin ama bu vidio kendi sitesi teran ve protos 2 player almıs ve kapısmıs.... buda insanı heyecanlandırıyor ... bu beta için kayıt nerden yaptırcaz ...
  • quote:

Arkadaşlar, söylemekten gerçekten bıktım, artık son bir kez daha söylüyorum.

Blizzard'ın verdiği tarihede 2 kere düşünün sonra inanın
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.