Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
579.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralıktan evvel cıkmaz bosuna heveslenmeyın oyun cıkmadan soguttular bare lansmanını bu kadar erken yapmasaydınız ya
  • BattleReport2 videosu bu hafta sonuna kadar hazır olacakmış:
    http://forums.battle.net/thread.html?topicId=16365836451&sid=3000
  • 2 vidioyu merakla beklıyorum nostalji yapayım dedim interneten buldum indirdim 1 biri ama çok unutmusum yav yıllarımı vermıstım ben buna :D ya bi harita vardi bilirmisniz bilmiyorum minanel bitmiyor 8 kişilikti ama ismi neydi unuttum hatırlayan var mı ?????
  • big game hunter :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sith

BattleReport 2 çıktı:
    http://www.starcraft2.com/features/battlereports/2.xml

Maç anlatır gibi anlatıyolar oyunu bide heyecanlanıyor elemanlar muehheheh :)
  • Videoyu izliyim dedim adamın sesinden kafam ağrıdı. Ne çok konuşuyor. Şunun beta kayıtları başlasın artık yaa.
  • arkadaslar bu starcraft 1 de hangi haritada minanel bitmeyen bi harita vardi o hangisiydi hatırlayan bi arkadas yardıcı olur çok sevinirim 2 in cıkmasını beklerken 1 oynayalım bare :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazygamer_wb

big game hunter :)

çok saol kardesım sonradan gördüm tam istedigim harita artık 4'e 1 yada 5'e 1 birgisayara karşi oynamaya başlayım bakalım neler yapacabilcez :D:D:D:D
  • diyorumki sole donanımhaber uyeleri olarak bi gun battle.net te 1v1 ya da 2v2 kapıssak herkes paslanmıstır az cok, iyi gelmez mi??
  • Hydralisk ve Queen'in portre müthiş olmuş.
  • Beta key' leri Blizzcon' da dağıtılacak diye biliyorum ama ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oky_the_one

diyorumki sole donanımhaber uyeleri olarak bi gun battle.net te 1v1 ya da 2v2 kapıssak herkes paslanmıstır az cok, iyi gelmez mi??

walla süper olur bana uyar :)))

bide BEta olayı nasıl olcak ben üye oldum biryere ama bakalım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: $tinGG

quote:

Orjinalden alıntı: oky_the_one

diyorumki sole donanımhaber uyeleri olarak bi gun battle.net te 1v1 ya da 2v2 kapıssak herkes paslanmıstır az cok, iyi gelmez mi??

walla süper olur bana uyar :)))

bide BEta olayı nasıl olcak ben üye oldum biryere ama bakalım :D

ok bence de süper olur
    alıştırma yapalım

• simdilik 3 kisi gibiyiz...en azindan bir kisi daha bulsak 2v2 ye de imkan olur...
  • bende varım. msn lerimizi verip buluşalım bir yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazygamer_wb -- 20 Nisan 2009; 9:23:33 >
  • bu oyunun orjinalini alacam arkadaslar
  • Zaten burada resmen "alev alev" SC2 bekleyen herkes çıktığı gün orjinal alacaktır oyunu bence!

Sırf bu oyun için makinemi Update ettim, sabırsızlıkla bekliyorum!
  • Şahsi görüşüm 100 ytl de olsa Blizzard'ın yaptığı her bir oyunun orjinalinin mutlaka alınması gerektiği yönünde.

11 yıldan fazla bir süredir StarCraft'a hala yama çıkaran bir firmanın oyunundan bahsediyoruz sonuçta.
  • bence herkez orjinal alcak artık allah şükür paramızı kazanıyoruz bunu bende orjinal alcam 50 dolar olcakmıs... güzel bi oyun yapsınlarda ve mun kun oldugu kadar cabu cıkarsınlarda artık verecez parasını gülü seven dikenine katlanır derler :D
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.