Orjinal Starcraft'ta olan pek çok ünite ile Single Player'da karşılaşacağız, ama bu ''eski'' üniteler Multi Player'da bulunmayacak (firebat, medic'in Multi Player'da olmaması gibi)
quote:
Orjinalden alıntı: Millennium
Orjinal Starcraft'ta olan pek çok ünite ile Single Player'da karşılaşacağız, ama bu ''eski'' üniteler Multi Player'da bulunmayacak (firebat, medic'in Multi Player'da olmaması gibi)
Oyun daha betaya girmemişken ön sipariş veren sitelere pek güvenileceğini sanmıyorum.
Siz siz olun, Blizzard'dan gelmedikçe oyunun çıkış tarihlerine inanmayın. (reklam gibi oldu ama)
yaww arkadaslar ben oyunu kurdum ama sıngle playera gıremıyorum bı yardımcı olurmusunz
quote:
Orjinalden alıntı: 55emre55
yaww arkadaslar ben oyunu kurdum ama sıngle playera gıremıyorum bı yardımcı olurmusunz
arkadaşımıza artı rap :D keşke bizim de böle küçük problemlerimiz olsa
quote:
Orjinalden alıntı: Millennium
Konu hakkında kaynak verirmisin.Bu tarz söylemler hep olur ancak oyun çıkınca single dekiler multide de olur nedense.
HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM VE OYNADIĞIM EN İYİ STRATEJİ OYUNUDUR. 10 yıl önce oynasam da hala unutamadım bu oyunu, çıktığı gün alcam cd sini.
quote:
Orjinalden alıntı: baarha
quote:
Yine bu korsan satıcılarının muzipliği ya da başlık karıştı herhalde
Yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
Koyduğun resimlerin yarısı bir önceki sayfada duruyor zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: high_templar
quote:
quote:
Bilmediğiniz yerden korsan oyun ve film almayın başımdan çok olaylar geçti tecrübeliyim.
quote:
Orjinalden alıntı: Bay Wesley
quote:
Orjinalden alıntı: high_templar
quote:
quote:
Bilmediğiniz yerden korsan oyun ve film almayın başımdan çok olaylar geçti tecrübeliyim.
:D evet filmleri özellikle karıstırıp sizi tehlikeli durumlara düşürebilirler
ya yetti artık ss görmekten bıktık ne zaman çıkacağı ile ilgili bir ufak ipucu bekliyoruz ayrıca ss vereceklerine bi kaç oyun video daha olsa ne güzel olur ilk yayınlananın tadı damağımda kaldı :)
ciksinda oynuyalim ...
1. kadar iyi olur
Bi gelemedi su oyun adamlar sadece kendileri oynasi diye yapiyor herhalde oyunu surekli video ve yeni resimler yayinliyorda bana faydasi ne oynayamadiktan sonra bekle bekle nereye kadar hem oynayip hem resim koyuyorlar bende istiyorummm