Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
578.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizim yeğen çıktı diyordu çıkmamış mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: faenal

nasıl yani kardes anlayamdım blizzcon 2008 nedir chilligimi bagıslayında..

http://www.blizzard.com/blizzcon/?rhtml=y

Blizzard tarafından düzenlenen ve turnuvalar vs olan bir etkinlik. Bugün başlayıp cumartesi akşamı bitiyor.
    Umarım burada SC2 ile ilgili net bir tarih öğreniriz.
  • Yeni oyuniçi görüntüleri, çözünürlükeri düşük o açıdan simage olarak veriyorum.

StarCraft II [ANA KONU]
    StarCraft II [ANA KONU]
    StarCraft II [ANA KONU]
    StarCraft II [ANA KONU]
    StarCraft II [ANA KONU]
    StarCraft II [ANA KONU]
    StarCraft II [ANA KONU]
    StarCraft II [ANA KONU]
    StarCraft II [ANA KONU]
    StarCraft II [ANA KONU]

• yaslandık oyunun gelmesını bekleyınceye kadar
  • Resimlere bakılırsa oyunda kullanılan taktikler aynı gibi..İkitane bunker önlerinde tanklar falan...Oyun bomba olacak bomba.Aboouuuuuu...
  • biraz zor gelir
  • tesekkurler bılgılendırdıgın ıcın arkadasım gercektende su oyun cıksa artık off off
    quote:

Orjinalden alıntı: xelnaga

quote:

Orjinalden alıntı: faenal

nasıl yani kardes anlayamdım blizzcon 2008 nedir chilligimi bagıslayında..

http://www.blizzard.com/blizzcon/?rhtml=y

Blizzard tarafından düzenlenen ve turnuvalar vs olan bir etkinlik. Bugün başlayıp cumartesi akşamı bitiyor.
    Umarım burada SC2 ile ilgili net bir tarih öğreniriz.

• bekle bekle poff çıksın artık yahu.
    çıksında ceplerimizi zergliglerle dolduralım.
  • renk tonlarında bariz değişikliğe gitmişler, gerçi bunu uzun zaman önce yaptılar ama bu renk paleti kesinlikle starcraft2 evrenine daha çok yakışıyor.

SC'nin sitesini uzun zamandır güncellemiyor Blizzard. Blizzcondan sonra günceller, yeni birşeyler görürüz dedim ama yapmadılar, yine de umutluyum, büyük bir veri patlaması yaşatacaklar SC2 sitesine gibi
  • blizzcon'da çıkış tarihi ile ilgili bir gelişme olmadı zannedersem
    herhangi bir bilgisi olan var mıdır?
  • Sürpriz! ‘Starcraft 2’ aslında bir üçleme
    Blizzard Entertainment’in düzenlediği BlizzCon etkinliğinde öngösterimi yapılan Starcraft2 ile ilgili sürprizler yapıldı.

Video oyunları meraklılarını uzunca bir zamandır “yenisi çıksa da oynasak” bekleyişinde tutan Blizzard’ın meşhur RTS (Real Time Strategy / Gerçek Zamanlı Strateji) oyunu Starcraft 2’nin bir üçleme olarak yayınlanacağı duyuruldu.

Blizzard Entertainment’in her yıl piyasaya sunduğu ve yakında sunacağı oyun ve diğer sanat eserlerini tanıtmak için düzenlediği BlizzCon etkinliğinde bu yıl özellikle Starcraft hayranlarını oldukça mutlu eden bir sürpriz yapıldı. Sene başında yakında piyasaya sürüleceği açıklanan oyun, bir üçleme olarak yayınlanacak.

Starcraft 1 evreninde var olan üç ırkın hikayelerinin ayrı ayrı işleneceği senaryolara sahip olacak üçlemenin ilki ‘Terran: Wings of Liberty’, ikincisi ‘Zerg: Heart of the Swarm’ ve sonuncusu ‘Protoss: Legacy of the Void’ isimleri ile piyasaya sürülecek.

Her oyunun 26-30 arasında göreve sahip olacağını belirten Bilizzard, oyunlar içerisinde birkaç görevden oluşan her askeri seferin kendine ait epik bir hikayesi olacağının altını çizdi.

KAYNAK: NTVMSNBC

• ilginç bir gelişme
    bekleyip görmek lazım iyi mi olacak kötü mü.
    ama single player campaing çok sağlam olacak gibi görünüyor ki bu da sevindirici bir haber bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: xelnaga

ilginç bir gelişme
    bekleyip görmek lazım iyi mi olacak kötü mü.
    ama single player campaing çok sağlam olacak gibi görünüyor ki bu da sevindirici bir haber bence

evet campaign saglam olucaga benziyor starcraft 1 in cd sini kime verdigimi unuttum onu bir bulsam
    şaka bir yana gerçekten en çok bekledigim oyunlardan biridir inş. çıkarıcaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarr -- 13 Ekim 2008; 16:43:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: orc123456

renk tonlarında bariz değişikliğe gitmişler, gerçi bunu uzun zaman önce yaptılar ama bu renk paleti kesinlikle starcraft2 evrenine daha çok yakışıyor.

SC'nin sitesini uzun zamandır güncellemiyor Blizzard. Blizzcondan sonra günceller, yeni birşeyler görürüz dedim ama yapmadılar, yine de umutluyum, büyük bir veri patlaması yaşatacaklar SC2 sitesine gibi

renk konusunda sana katılıyorum gerçekten süper olmuş.red alert de biraz böyle tonlar kullanmış gibi geldi.yeni strateji oyunları daha bir cıvıl cıvıl olacak gibi.

• kına yakıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

kına yakıcaz

Ah bir gelse
  • güzel, oyunun topic canlanıyor
    az kaldı az...
  • Starcraft 3 ün çıkış tarihi açıklandı. 2019 soğuk bir kış Kasımında çıkacakmış...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.