Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
578.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Orjinalden alıntı: crazygamer_wb

quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Terranlara Tauren Marineler eklenmiş bulunmakta beyler

benim aklıma nisan1 şakası gibi geldi. 5 tane tauren marine command center a dönüp 2 şer kere atıyolar ve cc patlıyor. Böyle birşey olamaz... (herhalde)

1 Nisan şakası zaten

Ama o kadar modelleme vs yapıp bir de oyuna koydularsa,bir de altına There is a cow level yazdılarsa,kesin SC2 de gizli bir bölümde falan çıkacaktırlar.

Blizzard'ı seviyorum oyunu bırak içine ekledikleri gizli şeylerle bile 1 numara

bencede. Sadece 1 nisan için yapmamış olsalar gerek. Kesin sürpriz birşeyler var ama ancak bekleyip görebileceğiz maalesef...

• Zerg Trailerini gordunuz mu beyler, bence çok etkilieyici bir devrim olmuş Zerg'de

• tauren marine heralde ultimate soldier felan olsa gerek
    bu kadar abartı bi ünit yapmak ne derece mantıklı bilmiyorum
    zayıf yönünü merak ettim mesela acaba havaya mı ateş etmiyor

neyse bekleyip göreceğiz
    zerglerdeki yeni birimlerin çok sağlam olmasını bekliyorum ama
    "we evolved" diyor videoda
    görelim bakalım evolution'ı
  • Şu sitede ön sipariş var ama ne kadar ön olur bilinmez :)

http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?sku=647051

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Zerg Trailerini gordunuz mu beyler, bence çok etkilieyici bir devrim olmuş Zerg'de

Bu videodan da anlaşılacağı gibi. İlk oyuna göre makronun önemi artmış hele zerglerde çok büyük sayıdaki üniteleri aynı anda kontrol etmek mümkün olacak gibi.

Sonuna kadar Zerg! We are the swarm!

Bu arada features da hala hydralisk ve mutaliskten başka ünite yok zerglerde. Oyunun çıkış tarihi bile belli değil. Bari bunlarla oyalanalım diyoz ama bunlar bile çok yavaş çıkıyo.

• 12den fazla üniteyi aynı anda seçmek oyunu çok kolaylaştıracak bence
    bazı bu tip ufak tefek düzeltmelerle oyunu daha çok kişinin oynamasını hedefliyorlar gibi

scv,probe,dronelar direk minerale waypoint özelliği koyulmuştu mesela
    hala bu fikirde mi devam ediliyor merak ediyorum
  • Şu 1 Nisan şakası dediğiniz video falan mı acaba?Mümkünse link isteruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

Nasıl birşey merak ediyorum daha önce StarCraft ı bir kez oynamış biri olarak

StarCraft yaşanır diyorum Kesinlike bu oyunu oyna.

Optimizasyonuda iyi olursa bu oyunu ilk oynacaklardan biri olucam inşAllah

• Bütün videoları izledimde şimdiden efsane geri döndü diyebiliriz.Adamlar WOW'Dan milyonlarca hatta milyarlarca dolar kazandı ama doymuyorlar:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

Kesinlikle orjinal alacağım oyun. StarCraft ve BroodWar'ı da orjinal almıştım!

Çıksın artık, ona göre PC'i update edicem..

Blizzard sistem dostudur. SC2 için beklemeye gerek yok diye düşünüyorum. (tabi oyunun en geç 2008 sonları+2009 başlarında çıkmasını göz önüne alırsak) şu an kuracağınız güncel güzel bir sistemle sc2yi çok rahat şekilde oynayabileceğinizi düşünüyorum. oldu ki gecikti oyun, ekran kartını değiştirebilirsiniz sonrası için. cpu da pek değişiklik gerektirmeyecektir.

sc2 çıktığı zaman satış rekorları kıracak ve diğer strateji oyunlarının satışını da baltalayacaktır. eski nesil scciler sadakatını gösterecek üstüne yeni nesil scciler eklenecek. heycan yaptım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gios -- 16 Nisan 2008; 3:34:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

Şu 1 Nisan şakası dediğiniz video falan mı acaba?Mümkünse link isteruz

http://www.starcraft2.com/features/terran/taurenmarine.xml
  • quote:

Orjinalden alıntı: xelnaga

quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

Şu 1 Nisan şakası dediğiniz video falan mı acaba?Mümkünse link isteruz

http://www.starcraft2.com/features/terran/taurenmarine.xml

Çok sağol arkadaşım

• quote:

Orjinalden alıntı: gios

quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

Kesinlikle orjinal alacağım oyun. StarCraft ve BroodWar'ı da orjinal almıştım!

Çıksın artık, ona göre PC'i update edicem..

Blizzard sistem dostudur. SC2 için beklemeye gerek yok diye düşünüyorum. (tabi oyunun en geç 2008 sonları+2009 başlarında çıkmasını göz önüne alırsak) şu an kuracağınız güncel güzel bir sistemle sc2yi çok rahat şekilde oynayabileceğinizi düşünüyorum. oldu ki gecikti oyun, ekran kartını değiştirebilirsiniz sonrası için. cpu da pek değişiklik gerektirmeyecektir.

sc2 çıktığı zaman satış rekorları kıracak ve diğer strateji oyunlarının satışını da baltalayacaktır. eski nesil scciler sadakatını gösterecek üstüne yeni nesil scciler eklenecek. heycan yaptım şimdi

Güney Kore'deki satış rakamlarını düşünemiyorum bile SC adamların ata sporu olmuştu resmen

• @Millennium,

Haklısın. Zaten spor olarak geçiyor orada. "Modern satranç" olarak algılandı. Nasıl bizim ülkemizde futbolla alakası olmayan bir adam , çeşitli ortamlarda yabancı kalıyorsa, orada da SC bilmeyen, oynamayan adam yabancı kalıyormuş. Düşünsenize adamlar sinema salonlarına SC maçlarını izlemek için gidiyor. Starcraft bilmeyene kız vermiyorlar
  • Oyuzdende bizden ilerdeler işte...
  • 7 yeni resim aşağıdaki adreste.
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=51858
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

7 yeni resim aşağıdaki adreste.
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=51858

Dostum süper resimler valla, teşekkürler, çıksa da oynasak yahu
  • ne zaman kavuşuruz
  • sendit degistirmis tarihi

Availability: PREORDER
    Released: 26th Sep 2008
    Retail Price:

sendit's price: €38.99
  • Bana sanki ilk oyunun üstüne çok birşey katılmamış gibi geldi. Rts ler hala 7-8 yıl önceki oynanış özelliklerine sahip. Bu türün yapımcıları maalesef yeni birşeylerle karşımıza çıkamıyorlar. Hep aynı şey hızlı üret ve yok et farklı birşey yok...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.