10 yil bekledik 1 yil daha bekleriz sorun degilde. Madem cikaramiycaksin tarih verme insan heves yapiyor böyle.
tövbe estağfirullah.. kesinmi? ne kadar ciddiyetsiz bir firmadır şu blizzard.. her zamanki yediği nane.. adamı verem ediyorlar.. ulan ne heyacan sarmıştı içine etti terbiyesiz adamlar..
quote:
Orijinalden alıntı: csedant
tövbe estağfirullah.. kesinmi? ne kadar ciddiyetsiz bir firmadır şu blizzard.. her zamanki yediği nane.. adamı verem ediyorlar.. ulan ne heyacan sarmıştı içine etti terbiyesiz adamlar..
Oyunu yapanlara, hem sırf oyunculara daha iyi bir oyun sunmak için erteleyen bir firmaya ciddiyetsiz demek...
Yılda 2 oyun çıkaran firmaları da görüyoruz...
Yaw adamlar battle.net hazır değil demişler, o zaman betayı nasıl vericekler.. bizzcon da beta duyrulmazsa fanlar yer bunları :)....
quote:
Orijinalden alıntı: Sith
Yaw adamlar battle.net hazır değil demişler, o zaman betayı nasıl vericekler.. bizzcon da beta duyrulmazsa fanlar yer bunları :)....
betayı da ertelerler bunlar hiç merak etme
yeter artık ertelenmesin ne sc2 ne diablo 3 çıksın artık
StarCraft II Ertelendi
Bir Blizzard klasiği! StarCraft II'nin çıkış tarihi ertelendi! Ekim ayında satışa sunulması gereken yapım için biraz beklememiz gerekecek.
Ekim ayında satışa sunulması planlanan StarCraft II'den üzücü bir haber geldi. Ne kadar başarılı yapımlara imza atarsa atsın, oyunları erteleme kararlarıyla kötü bir şöhreti de olan Blizzard, StarCraft II için fan'ları yasa boğan bir açıklama yaptı. Resmi ağızlardan gelen bilgiye göre, StarCraft II ertelendi! Ekim 2009 olan çıkış tarihi, artık 2010'un ilk yarısı olarak gösteriliyor.
Bu ertelemenin ucu, Blizzard'dan 2010'da Diablo III'ü bekleyen kullanıcılara kadar gelebilir. Zira StarCraft II'yi önümüzdeki yıla saklayan firma, bir başka dev isim olan Diablo III'ü, satış stratejisi gereği 2011'e kaydırabilir. Geliştirdiği her oyun ile kullanıcıların haklı ilgisini kazanan Blizzard'ın ertelemelerinden dolayı fan'lar oldukça dertli.
mühendislik gözüyle bakıldığında bir projede önemli olan sadece gereksinimleri karşılamak değil bunu bütçeyi ve zaman sınırını aşmadan yapabilmektir. Gereksinimler konusunda bir sıkıntı yok, bütçeyi bilmiyorum ama şu zaman konusunda Blizzard hep sınıfta kalıyor
starcraft 2 de lan baglantili multiplayer olmuyacakmis online tabanli multiplayer olçakmis buda kopya oyunu onlemek için yapmislar diye duydum
Blizzard'ı minimum bug içerikli oyunları sebebiyle daha da fazla severim. Sorunsuz bir oyun için biraz daha beklenecekse problem yok benim açımdan.
2006'dan beri bekliyorum, sürekli takip ettim fakat 2007'nin sonlarına doğru pes ettim. Şimdi forumda arkadaşların yazışmalarını şöyle hızlıca okudum,çünkü 21 sayfa, insanlarında benim yaşadıklarımı yaşadığını görüyorum. Söylediğimi youtube'da ingilizce söylemiştim, şimdi burada yeniden söylüyorum, "Starcraft II 40000 yılında ancak çıkacak, bizde oyun çıktığın da güç elbiselermizin içinde Space Marines olarak Tyranidlerle savaşıyor olucağız, herhalde oynayacak zaman bulamayacağız (Warhammer 40000 atıf.)
Bende dahil olmak üzere herkeze iyi beklemeler
quote:
Orijinalden alıntı: Millennium
quote:
Oyunu yapanlara, hem sırf oyunculara daha iyi bir oyun sunmak için erteleyen bir firmaya ciddiyetsiz demek...
2003 te başladılar bu oyuna sorunsuz bir oyun çıkarmaları için daha kaç yıl gerekli bu blizzarda.. geçecekler o palavraları.. wow bunların bir taraflarını kaldırdı.. vede 2010 dada çıkmayacak bu oyun..
quote:
Orijinalden alıntı: eozen81
StarCraft II Ertelendi
Bir Blizzard klasiği! StarCraft II'nin çıkış tarihi ertelendi! Ekim ayında satışa sunulması gereken yapım için biraz beklememiz gerekecek.
Ekim ayında satışa sunulması planlanan StarCraft II'den üzücü bir haber geldi. Ne kadar başarılı yapımlara imza atarsa atsın, oyunları erteleme kararlarıyla kötü bir şöhreti de olan Blizzard, StarCraft II için fan'ları yasa boğan bir açıklama yaptı. Resmi ağızlardan gelen bilgiye göre, StarCraft II ertelendi! Ekim 2009 olan çıkış tarihi, artık 2010'un ilk yarısı olarak gösteriliyor.
Bu ertelemenin ucu, Blizzard'dan 2010'da Diablo III'ü bekleyen kullanıcılara kadar gelebilir. Zira StarCraft II'yi önümüzdeki yıla saklayan firma, bir başka dev isim olan Diablo III'ü, satış stratejisi gereği 2011'e kaydırabilir. Geliştirdiği her oyun ile kullanıcıların haklı ilgisini kazanan Blizzard'ın ertelemelerinden dolayı fan'lar oldukça dertli.
Gayet Blizzard icin mantıklı bir acıklama...Önceden de Diablo 3'ün sayfasında yazmıştım Starcraf 2 cıkıp hemen hemen 1 yıl gecmeden Diablo 3 cıkarmayacaklardır...Bir nevi pazarlama stratejisi...İki tane elinizde ki bomba oyunu aynı anda cıkarmak mantıklı değil...Ve tahminime göre iki oyun da Noel'den hemen önce cıkacaktır...Her neyse bu haberle birlikte %90 Diablo 3'de hemen hemen 2011'e ertelendi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Millennium
quote:
2003 te başladılar bu oyuna sorunsuz bir oyun çıkarmaları için daha kaç yıl gerekli bu blizzarda.. geçecekler o palavraları.. wow bunların bir taraflarını kaldırdı.. vede 2010 dada çıkmayacak bu oyun..
2050'de de çıkarsalar sırf üvey evlat politikasıyla PC oyuncularına can çekiştirmedikleri için saygı duyarım.
Bu da son sebeplerden duyarım yani, ondan önce o kadar şey var ki.
Yeni campaign kısmı oynanış videosu. Atmosfer şahane gözüküyor.
Offff offf Starcraft Gundam ne oyundu Bir insan ırkı bir teknolojik ırk birde yaratık ırkı vardı.Adlarınıda bilmiyordum.Yenilsem bile severek oynadığım tek oyundu.