yahu bi çıksada artık bu oyun yönümüzü diablo 3 e çevirsek ayçiçekleri gibin..
alla alla diablo 3 çıkış tarihini bu oyunla alakası yok adamlar sc2 ertelenirken özellikle söyledi
bi de sc2'yi diablonun önündeki engel gibi görenler var ya diablo kadar taş düşsün başlarına
konunun da ölmesi normaldir
hiç bi update yok uzuun süredir
SC2'yi Diablo 3'ün önündeki engel olarak görmek çok doğal. Çünkü D3 SC2'den sonra çıkacak diye açıklama yaptılar. Öncelik SC2'de anlayacağın. İki oyunun da yapımcıları arasında kesişenler var; başta Chris Metzen ve Rob Pardo olmak üzere.
bence bu oyun çıkmayacak. son anda bişeyler olacakmis gibi bir his var icimde
Bildiğim kadarıyla bunlar StarCraft: Ghost'dan değil, StarCraft II'nin Map Editor'ü ile yapılmış ''mini oyunlar'' , görüldüğü üzere oldukça güçlü bir editörden bahsediyoruz, hemen her türlü oyun yapılabiliyor.
Custom Game bölümünde en üst sırada "Dota Allstars" var.
Bu oyunu orjinal almayan Ajdar olsun. Videolar muhteşem.
10 yıldır hiç orjinal oyun almıyorum bunca yıl sonra benim alcagım oyun bu olcak küçük ilk oynadıgım strateji oyunudur kendisi
dx11 yüzünden mi çıkışı gecikti acaba? Ben sc1 ile ısınma turlarına başladım.28 inch ekranda da grafikleri peçete gibi oluyor ama manyak zevkli.
Bildiğim kadarıyla bunlar StarCraft: Ghost'dan değil, StarCraft II'nin Map Editor'ü ile yapılmış ''mini oyunlar'' , görüldüğü üzere oldukça güçlü bir editörden bahsediyoruz, hemen her türlü oyun yapılabiliyor.
Custom Game bölümünde en üst sırada "Dota Allstars" var.
Bu oyunu orjinal almayan Ajdar olsun. Videolar muhteşem.
10 yıldır hiç orjinal oyun almıyorum bunca yıl sonra benim alcagım oyun bu olcak küçük ilk oynadıgım strateji oyunudur kendisi
orjinal almayı bence fazlası ile hakeden bir oyun
ah bilizzard ,topige sans eseri rastladım,cıkmıstır diye tahmin ediyordum ama yanılmamısım,bilizzard el deistirdikten sora iice cuvalladı, adamlar daha Diablo III yapacaklar...Cıksada kasmaya baslasak fıtı fıtı fıtı
quote:
Orijinalden alıntı: barisdragon
dx11 yüzünden mi çıkışı gecikti acaba? Ben sc1 ile ısınma turlarına başladım.28 inch ekranda da grafikleri peçete gibi oluyor ama manyak zevkli.
Billizzard bunun farkında değilse oyunu çıkartmasın zaten;
Gerçek STAR CRAFT fanları için oyunun grafiklerinden çok, o büyülü atmosferi, hikayesi, oynanışı vs,vs.... gibi oyunun bütünü daha büyük önem taşır... Grafik olayını fazlaca büyütmeye gerek yok, özellikle LAN alanında ki bazı kısıtlamaların FAN larından ne kadar büyük bir tepki topladığını hep beraber gördük...
bende bu oyunu salya sumuk bekleyenlerdenim diabloda ayni sekil ama hernedense blizzard hep erteler durur oyunlarini benim anlamadigim 3 tane oyunlari var 10 yilda bi oyun cikariyolar nasil para yapiyo bu adamlar cozebilmis degilim yani oyunu yapanlar oyunun cikmasiyla beraber emekli falan oluyolar heralde :) bu oyun 3d olacak ama eski oyuna kaplama yapmislar gibi bisi blizzardin asil ustunde durdugu konu birimlerin hareket kabiliyeti senkronu oynanabilirlik ve yapay zekanin gelismisligi bu sayede oyuncular daha fazla taktik yapabilecekler yani uret uret bi torba adami ustune sal olmayacak deniyor ciksada bizde desek
Hala çıkamadı mı bu oyun yaa hadi artık ama....Videoları da izledim merakla bekliyorum
kafayı yiyecem çıksada oynadak
1998 deki oyunun devamını 2006 da açıklayıp 2009 un sonunda hala belirsizlik içinde.
millet devam oyununu 1 sene sonra çıkarıyor bliizarda bu süre yaklaşık 12-13 sene. :D
adamlar kotu bi devam oyunu yapmak ıstemıyor, starcraft adını lekelerse buyuk prestıj kaybeder, o yuzden en ince ayrintiya kadar didkliyolar bence, yoksa oyun hazir gibi duruyo videolarda....
Evet, SCII'nin editörü ile yapılmış hepsi. Gerçekten inanılmaz bir editör söz konusu, video beni şok etti resmen.
yuh abi bu nedir ya, sc1 in map editoruyle yapilan map leri dusununce, bu map editorler yapilacaklari tahmin bile edemiyorum... Oyunu orjinal alip battlenetten oynamak lazim...
ben o map editörlerle mod felan yapmıştım. millet benim yaptığım mapi oynuyordu internette bende sonradan öğrenmiştim o kadar meşhur olduğunu.
Battle Report IV HD
In this gripping battle report, Terran battles Protoss for control of the re-imagined Lost Temple!