David Kim çok iyi oynamış yine. Battle Report'lar gün ışığına çıktıkça daha da sabırsızlanıyorum.
Şimdiye kadarki her Battle Report'ta David Kim kazandı
Spoiler gibi oluyor artık
battle report 4 de adam tankı kullanırken uçağa bindirip indirip hedef şaşırtıyor ve bunları yaparken oyunun hiç bir yerinde kopmuyor ne yaw bu insan mı
Camız gibi oynuyor bu David!
quote:
Orijinalden alıntı: baarha
battle report 4 de adam tankı kullanırken uçağa bindirip indirip hedef şaşırtıyor ve bunları yaparken oyunun hiç bir yerinde kopmuyor ne yaw bu insan mı
Pek strateji oyunu oynamasam da bu oyun oynayacağım oyunlardan olacak.
bence eski güzel işlerinin kaymağını yiyip duruyolar.
blizzard ve valve. tamam işler güzel her şey tıkırında. güzel şeyler yapıolar evet. ama başka bişeyler de yapın. misal blizzard warcraft ve starcraft evreninden bi çıkamadı. çok güzel aslında evet. ama keşke başka işlerde de görebilsek.
şahsen blizzard ın fps dünyasına da girmesini çok isteyenlerdenim.
next gen bir oyunla bizi nasıl bambaşka diyarlara götürebileceğini bir düşünün.
Betanın bu yıl gelmeyeceği duyrulmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Imperius
Kesin değil ama oyunun betası 2010 a sarkmış sanırım.
Ben demiştim demek istemiyorum ama belliydi.
bu oyun ne zaman çıkıcak çok merak ediyorum yeter artık olağan üstü bir oyun çıkarmazlarsa bir daha hiç oyun yapmasınlar
Blizzard 2010 1. yarısı diyor ama beta bile 2010'a kaldıysa oyun 2010 2. yarısına sarkacak gibi bence. Ama beklediğimize değecek, sabır...
quote:
Demekki Sc1 G.Kore Vod lar izlesen altına yapacaksın :)
quote:
Orijinalden alıntı: kubillian
bence eski güzel işlerinin kaymağını yiyip duruyolar.
blizzard ve valve. tamam işler güzel her şey tıkırında. güzel şeyler yapıolar evet. ama başka bişeyler de yapın. misal blizzard warcraft ve starcraft evreninden bi çıkamadı. çok güzel aslında evet. ama keşke başka işlerde de görebilsek.
şahsen blizzard ın fps dünyasına da girmesini çok isteyenlerdenim.
next gen bir oyunla bizi nasıl bambaşka diyarlara götürebileceğini bir düşünün.
Bence en doğrusunu yapıyor Blizzard! Keşke herkes sadece en iyi yaptığı işi devam ettirse, her yere salça olmadan!
Blizzard, tartışmasız en iyi strateji oyunlarını üreten firma ve fazlasına gerekte duymuyor. Düşünebiliyormusunuz, 2-3 oyunla dünyanın en çok beğenilen - en çok satan oyun üreticilerinden biri durumundalar.
Umarım bu çizgilerini bozmazlar. Umarım çok ve her platformda oyun üretmektense, şuan yaptıkları gibi tek platformda 10'larca yıl oynanabilen şaheserler üretmeye devam ederler!!
Bu oyun 2011'den önce çıkmaz gibi geliyor bana. Diablo II geldi biran aklımada!..
yaw inş 1.5 yıldan önce cıkar nişanlımla evlenince izin vermicek yoksa oynamama :D
güzel oyun olacağa benziyor. beklioyoruz
quote:
yaw inş 1.5 yıldan önce cıkar nişanlımla evlenince izin vermicek yoksa oynamama :D
Benim bildiğim Blizzard bu oyunu Q4 2010'dan önce çıkarmaz.