Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (692. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
580.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 690691692693694
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dvdsi için yaklaşık olarak fiyat konusunda bilgisi olan var mı ?

aralda 126 liraymış ön siparişle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genccimbomlu -- 15 Eylül 2015; 11:55:55 >
  • Beyler digital deluxe edition'unu prepurchase yapmak istiyorum, battle.net'den daha ucuza güvenli bir alternatifim var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Beyler digital deluxe edition'unu prepurchase yapmak istiyorum, battle.net'den daha ucuza güvenli bir alternatifim var mı?

hocam bende aynı şekilde arıyorum bulursanız haber vermenizi rica edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takunyalı SinHa

quote:

Beyler digital deluxe edition'unu prepurchase yapmak istiyorum, battle.net'den daha ucuza güvenli bir alternatifim var mı?

Sanırım sorumun cevabı hayır, ben dün aldım oyunu. Düşündüm de bir an, bulsak bile 10-20 lira için cimrilik edip patlamayalım siz de alın bence (Ki sanırım yok başka digital purchase satan yer, collectors edition'u görebildim anca o da oyun çıkınca ulaşıyor elimize)

• quote:

quote:

quote:

Sanırım sorumun cevabı hayır, ben dün aldım oyunu. Düşündüm de bir an, bulsak bile 10-20 lira için cimrilik edip patlamayalım siz de alın bence (Ki sanırım yok başka digital purchase satan yer, collectors edition'u görebildim anca o da oyun çıkınca ulaşıyor elimize)

S.a Lotv multiplayeri nasıl olmuş?

• quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

quote:

quote:

quote:

S.a Lotv multiplayeri nasıl olmuş?

Aleyküm selam, seriye yeni başladım ben tutoriallardayım daha o yüzden bana hiç sormayın Ama güzel gözüküyor archon mode falan ilginç olmuş gibi.

• Selamlar Hots standalone olmuş en ucuz nerde bulabilirim g2ada ucuz sayılırda yeni dlc çıkıyor(Muhtemlen oda standalone olacaktır fakat yeni çıktığı için benim için biraz tuzlu olabilir.)Hots alıp bir süreonu oynayayım ilerde yeni dlcyi alabilirim.(Coh2 ye başladım rtslerde acemiyim daha :P)
  • Hocam eger gorevlerle oynamayi cok istemiyorsaniz direk yeni paketi almanizi öneririm cunku oyunla ilgili cogu oyuncu yeni pakete gececektir.her gun kenara 2 lira koysaniz 10 kasima kadar para asagi yukari birikir :). Alismak icin de yeni paket cikana kadar bedava olan starcraft 2 starter editionu oynamanizi oneririm.en azindan oyun hakkinda fikriniz olur.starteri yukledikten sonra size oyun konisunda da yardimci olabilirim.
  • Legacy of the Void çıkış tarihi: 10 Kasım
  • şu oyunu oynamayı çok özledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Legacy of the Void çıkış tarihi: 10 Kasım

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Legacy of the Void çıkış tarihi: 10 Kasım

Sabirirsizlikla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SA hayirli bayramlar.Starter edition da MP olarak oynama imkanimiz oluyor mu?Birde oyun stratejileri hakkinda ayrintili Turkce rehber var mi?Cunku oyun cok karisik gozukuyor direk diamond ligine nasil cikabiliriz en avantajli ve acemiler icin ogrenilip oynanmasi kolay irk hangisi ve stratejileri vs... bunlarla ilgili ayrintili turkce rehber bulamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

SA hayirli bayramlar.Starter edition da MP olarak oynama imkanimiz oluyor mu?Birde oyun stratejileri hakkinda ayrintili Turkce rehber var mi?Cunku oyun cok karisik gozukuyor direk diamond ligine nasil cikabiliriz en avantajli ve acemiler icin ogrenilip oynanmasi kolay irk hangisi ve stratejileri vs... bunlarla ilgili ayrintili turkce rehber bulamadim.

Düşük liglerden protossla çok rahat çıkarsın buildleri macrosuda kolaydır.
  • Abi beni ekle sana ogretiyim Lentornar#2875

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .BraveHeart. -- 27 Eylül 2015; 16:47:29 >
  • Herkese Merhaba. Ben de internet üzerinden key olarak Legacy of The void aldım aktifledim.

Ana menüde veya herhangi biryerde değişim göremedim acaba oyun çıktıktan sonra mı gelecek değişimler. İnternetteki haberlerde ana menüdeki değişimleri anlatmışlar.

Biraz garibime gitti. bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi???

Teşekkürler.
  • merhaba hocam.ben öyle bir şey duymadım belki önceki oyunun haberini okumuş olabilirsiniz.oyun şuan değişti zaten birimler eklendi ve oynanış değişti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .BraveHeart.

merhaba hocam.ben öyle bir şey duymadım belki önceki oyunun haberini okumuş olabilirsiniz.oyun şuan değişti zaten birimler eklendi ve oynanış değişti..

şu reklamı yapılan 3,0 patch inden bahsediyorum. galiba kasımda gelecek olan paketten bahsediyorlar.

Kısacası şuan için bir değişiklik yok (Single player) oyun çıkışında güncelleme ile birlikte oyun otomatik olarak inecek doğru anlamışmıyız acaba?

Teşekkürler.
  • Oyunun betasina sahipseniz suan oynayabilirsiniz yeni oyunu

• Mediamarkt internet sitesinden Heart of the Swarm 29,99 TL aldım. Almak isteyenler değerlendirsin çok uygun fiyat.
  • 
Sayfa: önceki 690691692693694
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.