Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (694. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
580.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 692693694695696
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk paketin bahar 2016 yayımlanacağı belirtildi.

şeklinde yazı okudum, ilginç 10 Kasım denmişti.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Orada bahsedilen Legacy of the Void çıkışından sonra gelecek olan hikaye paketleri ismi de Nova Convert Ops idi sanırsam yani oyun yarın çıkıyor bir değişiklik yok. Karıştırmış olmalılar.
  • Legacy of the void collectors edition almıştım kargoya verilmediğini gördüm. Aralla konuştum, ürünlerde problem olmuş (ne olduğunu söylemediler). Ön siparişleri bugün veya yarın gönderemiyorlarmış. Hafta sonuna kadar göndereceğiz dediler ama inanamadım nedense. Bu arada dediklerine göre problem genelmiş D&R da vb. de yokmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aral'ın en azından twitter dan duyurması lazım problemi ve neden kaynaklandıgını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corki14 -- 9 Kasım 2015; 18:54:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corki14

Aral'ın en azından twitter dan duyurması lazım problemi ve neden kaynaklandıgını.
    Aral hariç nereye baktıysam oyun 2016 Mart ayında çıkacak diye gösteriyor. İlginç.
  • Oyun çıktı, şu an oynuyorlar, sen diger sitelere bakma, resmi çıkış tarihi 10 Kasım. Ama Aral'dan ses yok, ne zaman kargoya verecekler belli degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corki14 -- 10 Kasım 2015; 13:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corki14

Oyun çıktı, şu an oynuyorlar, sen diger sitelere bakma, resmi çıkış tarihi 10 Kasım. Ama Aral'dan ses yok, ne zaman kargoya verecekler belli degil.
    Ben kutulu Collector's Edition almak istiyorum, yoksa Dijital'de bir problem yok.
    Önceki 2 oyunun Collector's Edition sürümleri var, bunu da alıp seriyi tamamlayayım demek istedim.
  • Normal sürümün önsiparişi için aradım onları bugün. Cevap aynı - "bir gecikme omuş, ürünler yarın kargoya verilecektir" dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Normal sürümün önsiparişi için aradım onları bugün. Cevap aynı - "bir gecikme omuş, ürünler yarın kargoya verilecektir" dediler.
    Şu an kutulu CE sürümü alınabilecek bir yer yok sanırsam?
  • Resmen rezalet 2 senede bir cikan en cok beklenen strateji oyununu on siparis veriyorsunuz
    onu bile zamanında yetistiremiyorlar
    Bana da dun bugun icin kargo demislerdi simdi ise gene herkese yarın deniyor
    Yarın verseler en iyi ihtimal persembe elimizde olacak
    Ben siparisi ekim basinda vermistim
  • Mad_Wolf kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, adamlar tekel oldugundan umursamıyorlar, mecbur ordan alıcaz, baska yer yok, kutulu için.
  • @HaybridX ben pek araştırmadın o kısmı, ama şimdi yoksa bile bir süre sonra düşer D&R'lara büyük ihtimal.
    @Mad_Wolf ben teee ağustos'ta verdim. Yarın dediler, ama konuşmanın içinde "3 günlük gecikme oldu" lafı da geçti. Umarım sözü tutup yarın kargolarlar.
  • En azından yaptıkları saçmalık için bir özür dileseler mail atarak. Bende mail attım ama durum aynı yarın vereceğiz kargoya diyecekler.
  • Aral'dan gelen mail:

"
    Merhaba XXXXXXX Bey,

XX.XX.XXXX tarihinde vermiş olduğunuz ön sipariş ürünü olan PC STARCRAFT 2 LEGACY OF THE VOID CE sistemsel bir hata nedeniyle stok adetten fazla satış yapılmıştır. Yaşanan bu aksaklıktan dolayı vermiş olduğunuz siparişin geri ödemesini yaparak, aynı sürünün PC STARCRAFT 2 LEGACY OF THE VOID standart versiyonunu size ÜCRETSİZ OLARAK gönderimi sağlayacağız. Bu aksaklıktan dolayı özür diler, göstermiş olduğunuz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.
    "

Hay ben böyle işin. Diğer iki oyun CE, seriyi tamamlayama korkusu sardı beni. Napcam ben gençler fikir verin...
  • FIRTINA kullanıcısına yanıt
    Biraz önce aynısını arkadaşımada gönderdiler. Bu nasıl bir saçmalıktır anlayamadım, bu firma bu kadar mı amatörce çalışır... Akıl almaz bir şey. Normal versiyonların kargosu için hala belirsiz, söylediklerine göre en geç cuma günü kargo çıkacaklarmış...
  • Elanorth kullanıcısına yanıt
    Size nasıl cevap veriyolar, dün destekten mesaj attım, 20 saati geçti, cevap bile vermediler.
  • Corki14 kullanıcısına yanıt
    Dostum bilmiyorum, bana gelmedi zaten yanıt bende attım arkadaşıma geldi. Oda CE kurbanı oldu.
  • Elanorth kullanıcısına yanıt
    Bu kadar aksaklık yaşandığında göre, çalışan sayısı az galiba aralın.
  • Elinde CE olupta satmak isteyen olursa benimle iletişime geçsin lütfen.
  • Arkadaşlar bildiğiniz CE sürümünün satıldığı bir mağaza var mı? Daha önceki 2 CE sürümünü de satın almıştım. Bunu da satın almak istiyorum ama sanırım hiçbir teknoloji mağazasında ve D&R'da bu sürümünün satışı yok. Aral'dan gelen maillere bakılırsa adamların ellerinde de kalmamış. Koca ülkede CE satın alabileceğimiz bir yer olmaması çok saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en taro adun -- 10 Kasım 2015; 18:28:55 >
  • 
Sayfa: önceki 692693694695696
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.