üstad değmez bir ay sürecekse emeklere yazık idare ederiz en kötü yıl sonuna kadar gelir diye düşünüyorum
Yardımcı olabilecek kimse yokmu bu oyunu oynamak istiyorum.
close03C
kullanıcısına yanıt
türkçe olarak şuan mümkün değil bizde istiyoruz ama. Korsan oynuyorsan çalışan bir sürümünü indirip deneyebilirsin
Steam üzerinden oyunun sürümünü düşürmeyi anlatabilirim. Ancak eğer 1.3.27 sürümüyle oyuna bir kere bile başladıysanız oyunu geri döndürünce kayıt dosyanızdan devam edemezsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: farzetes
türkçe olarak şuan mümkün değil bizde istiyoruz ama. Korsan oynuyorsan çalışan bir sürümünü indirip deneyebilirsin
bir çok sürüm indirdim ama hala yapamadım
quote:
Orijinalden alıntı: close03
bir çok sürüm indirdim ama hala yapamadım
Alıntıları Göster
Hocam yeni oyundan mı başlıyorsun yoksa kayıtlı oyundan mı devam ediyorsun? Türkçe yamayı ilk sayfadaki linkten mi indirdin başka bir yerden mi? Dil kısmından Türkçeyi seçtin mi seçmedin mi? Bana bu bilgiler lazım. Bir de eğer zahmet olmazsa bana %appdata%/StardewValley/ klasörünün içinden hem Save dosyanızı hem de hata çıktınızı atabilir misiniz?
cok iyi olur, co op oynayacak arkadasım yok zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: farzetes
cok iyi olur, co op oynayacak arkadasım yok zaten.
Çok teşekkürler uğraştığınız için ilk başta seslendirmeye gülmekten yapamasamda sağolun
hem yeni hem kayıtlı oyundan denedim. Türkçe sayfayı her siteden denedim. Dil kısmından Türkçeyi seçtim. Save dosyaları duruyor fakat hata kayıtlarını sildim.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DAD5424B4
Hocam yeni oyundan mı başlıyorsun yoksa kayıtlı oyundan mı devam ediyorsun? Türkçe yamayı ilk sayfadaki linkten mi indirdin başka bir yerden mi? Dil kısmından Türkçeyi seçtin mi seçmedin mi? Bana bu bilgiler lazım. Bir de eğer zahmet olmazsa bana %appdata%/StardewValley/ klasörünün içinden hem Save dosyanızı hem de hata çıktınızı atabilir misiniz?
Son iki kayıt hariç diğerlerine girebiliyorum sorunsuz bir şekilde. Sanırım sen mod kullanıyorsun. O yüzden sorun çıkmış olabilir. Şimdi sana söyleyeceklerimi yap ve bir de öyle dene.
Oyunun 1.2.33 sürümünü indir. (Oyunun orijinalse konunun başında anlattım.) Konunun ilk sayfasında "İndirmek için tıklayın" yazan yerden yamayı indir. Sonra yamayı kur ve oyuna gir.
Bu şekilde sıkıntı olmaması lazım.
1.2.33 sürümünü bulamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DAD5424B4
Son iki kayıt hariç diğerlerine girebiliyorum sorunsuz bir şekilde. Sanırım sen mod kullanıyorsun. O yüzden sorun çıkmış olabilir. Şimdi sana söyleyeceklerimi yap ve bir de öyle dene.
Oyunun 1.2.33 sürümünü indir. (Oyunun orijinalse konunun başında anlattım.) Konunun ilk sayfasında "İndirmek için tıklayın" yazan yerden yamayı indir. Sonra yamayı kur ve oyuna gir.
Bu şekilde sıkıntı olmaması lazım.
Alıntıları Göster
hocam sen adamsın sağolasın <3 oldu sayende
Hocam kolay gelsin yapımcıyı mesaj topuna tutsak etkili olur mu acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Speedster1
Hocam kolay gelsin yapımcıyı mesaj topuna tutsak etkili olur mu acaba
Hocam dil ile ilgili sorduğumuz tüm soruları (Türkçe Korece İtalyanca Fransızca fark etmeksizin) itinayla görmezden geliyorlar. O yüzden sanmıyorum.
az önce twitterdan yazdım yapımcıya ''Yes hopefully later this year'' şeklinde cevap geldi:/
quote:
Orijinalden alıntı: Speedster1
yıl sonuna kadar beklicez artık. geçen yaz da bu yamayla oynamştm bu yaz da. bi de resmi yama gelinnce 80 saat oynarım. stardev maceram biter.