Şimdi Ara

Stardew Valley Resmi Türkçe Dil Desteği (Android ve iOS için de Türkçe!) (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.455
Cevap
36
Favori
104.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zebercet

On saat oynadım rafa kaldırdım. Rutine biniyor fazlaca. Bir daha açar mıyım bilmiyorum. Bu arada aşağıdaki videoyu görünce oha dedim. Her yerde Harvest Moon benzeri falan yazıyordu da nedir bu Harvest Moon diye bakmamıştım. Snes oyunuymuş. Ve adam neredeyse birebir kopyalamış. Bu Snes hakikaten çok güzel bir cihazmış onu fark ettim, bu tarz rpg oyunları için özellikle çok verimli yıllarmış. Zelda 2 falan da gayet oynanabilir gözüküyor şu an için bile. Her pc için bir Nes bir de Snes emülatörü şart beyler, sonsuz sayıda alternatif oyun. O platform oyunları falan görülmeli.

https://www.youtube.com/watch?v=BpG9_nyPEEY
    Sahiden aşırı benziyormuş, o zaman oynamak kim bilir nasıl keyifli olurdu, 20 yıl önce sadece bu oyunu aylarca oynayabilirdim.

• Ben yıllarca Nes kullandım, Snes diye bir aletin varlığından haberim bile yoktu. Şimdilerde keşfediyorum da abi aynı yıllarda adamlar neler oynuyormuş ya. Şu oyundaki derinliğe bakar mısın. Gerçi çocuk aklıyla kotaramazdım muhtemelen ama yine de insan hayret ediyor. Adamlar o yıllar için bile ne kadar derinlikli oyunlar yapabilmişler onca yokluğun içinde. Kilobaytlarla ifade eden grafik bellekleri falan var bildiğin karanlık çağ.
  • quote:

Ben yıllarca Nes kullandım, Snes diye bir aletin varlığından haberim bile yoktu. Şimdilerde keşfediyorum da abi aynı yıllarda adamlar neler oynuyormuş ya. Şu oyundaki derinliğe bakar mısın. Gerçi çocuk aklıyla kotaramazdım muhtemelen ama yine de insan hayret ediyor. Adamlar o yıllar için bile ne kadar derinlikli oyunlar yapabilmişler onca yokluğun içinde. Kilobaytlarla ifade eden grafik bellekleri falan var bildiğin karanlık çağ.
    Benim atarim vardı bir sürü adı aklıma gelmeyen oyun vardı ki bence çok sağlamlardı, hala mario oynarım mesela... Kotaramazsak bile oynuyorduk ne yaptığımı bilmeden saatlerce GTA oynardım mesela... Çok fazla uyarılıyoruz.
  • quote:

On saat oynadım rafa kaldırdım. Rutine biniyor fazlaca. Bir daha açar mıyım bilmiyorum. Bu arada aşağıdaki videoyu görünce oha dedim. Her yerde Harvest Moon benzeri falan yazıyordu da nedir bu Harvest Moon diye bakmamıştım. Snes oyunuymuş. Ve adam neredeyse birebir kopyalamış. Bu Snes hakikaten çok güzel bir cihazmış onu fark ettim, bu tarz rpg oyunları için özellikle çok verimli yıllarmış. Zelda 2 falan da gayet oynanabilir gözüküyor şu an için bile. Her pc için bir Nes bir de Snes emülatörü şart beyler, sonsuz sayıda alternatif oyun. O platform oyunları falan görülmeli.

https://www.youtube.com/watch?v=BpG9_nyPEEY
    bu oyun kesinlikle remastered olarak pc ye gelmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 15 Mayıs 2018; 10:31:0 >

• CO-OP için güncelleme ne zaman gelecek :( Türkçe yama çalışmıyor
  • Uzun zamandır sorunsuz şekilde türkçe yama ile oynuyordum. Son oynadığımda, ertesi güne geçerken program çalışmayı durdurdu. Tekrar aynı günü oynadım gün geçerken yine aynı yerde kapandı. Var mı bu şekilde bir sorun yaşayan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koeishto

Uzun zamandır sorunsuz şekilde türkçe yama ile oynuyordum. Son oynadığımda, ertesi güne geçerken program çalışmayı durdurdu. Tekrar aynı günü oynadım gün geçerken yine aynı yerde kapandı. Var mı bu şekilde bir sorun yaşayan.
    Dostum yer yer böyle hatalar verebiliyor. Sana tavsiyem güne başlamadan önce oyunun dilini İngilizce yap, o günü öyle bitir, sonra tekrar Türkçe yap. Ben böyle 3 - 4 kere yaşadığın sorunun benzerini çözmüştüm. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keamle

Dostum yer yer böyle hatalar verebiliyor. Sana tavsiyem güne başlamadan önce oyunun dilini İngilizce yap, o günü öyle bitir, sonra tekrar Türkçe yap. Ben böyle 3 - 4 kere yaşadığın sorunun benzerini çözmüştüm. Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler, eve geçince bir deneyeyim.
  • Arkadaşlar beta için Türkçe yamayı güncellemeyeceğiz. Zaten betadan sonra resmi olarak Türkçe dili oyuna eklenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DAD5424B4

Arkadaşlar beta için Türkçe yamayı güncellemeyeceğiz. Zaten betadan sonra resmi olarak Türkçe dili oyuna eklenecek.
    bir kaç sorum var. bu beta ne zaman geliyormuş. herkes katıla biliyormu birde oyun tüm platformlarda Türkçe olacak mı (ps4, nintendo switch,xbox, pc) yoksa sadece pc mde mi Türkçe olacak olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

bir kaç sorum var. bu beta ne zaman geliyormuş. herkes katıla biliyormu birde oyun tüm platformlarda Türkçe olacak mı (ps4, nintendo switch,xbox, pc) yoksa sadece pc mde mi Türkçe olacak olacak

Dil desteği tüm platformlara gelecek. Ama ilk olarak pc'ye gelecek. Betaya da şu an steamden erişebilirsiniz. Oyuna sağ tıklayıp özellikler - betalar kısmına "jumpingjunimos" kodunu yazarak beta sürümüne katılabilirsiniz. Ama dil desteği betada yok. Bu yüzden oyunu Türkçe oynamak istiyorsanız betayı kullanmamanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben resmi olarak çıkınca başlayım dedim ama resmi olarak yama nezaman yayınlanacak acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

ben resmi olarak çıkınca başlayım dedim ama resmi olarak yama nezaman yayınlanacak acaba.

Henüz bir tarih yok elimizde. Oyunda ortaya çıkan buglar düzeltilincev tam sürümü yayınlarlar herhalde.

• O kadar emek verip çevirmişsiniz. Co-op'a uyarlamak çok mu zor anlam veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratrkmen

O kadar emek verip çevirmişsiniz. Co-op'a uyarlamak çok mu zor anlam veremedim

Önceki mesajlarımı okusaydınız anlam verebilirdiniz. Tabii ki uyarlamak öyle çok zor bir şey değil. Ama zaten oyuna resmi olarak Türkçe desteği gelecek. Yapmamızın bir anlamı yok yani. En fazla 2 ay içinde çıkar co-op'un Türkçesi. Eğer o zamana kadar bekleyemem diyorsanız bu zor olmayan işi kendiniz de yapabilirsiniz. Sonuçta yapılacak şey kopyala yapıştırdan ibaret.

• konuya bakayım çıktımı bakayım diye girdim mesaj atılmadığından konu baya arkalara düşmüş ancak googledan aratarak buldum. güncelleme inş. çabuk gelir bekliyoruz bakalım .
  • Yeri burası olmamasına rağmen ana konusunu bulamadığım için buraya yazıyorum.

Stardew Valley'i co-op şekilde 3-4 kişi oynamak isteyenler varsa birlikte oynamaktan zevk duyarım. Solo olarak oyun sürem çok uzun değil. Yani oyunu yeni yeni öğreniyorum diyebilirim ama co-op oynanışta 4 kişiyle birlikte oynamanın çok zevkli olabileceğini düşündüğüm için; belki burada benimle aynı fikirde olanlar da vardır diyerekten buraya yazma gereği duydum.

Bu tür oyunların hastasıyım diyebilirim. Daha önce defalarca Steam sepetime eklememe rağmen ancak bu indirim sezonunda almak nasip oldu. Biraz geç oldu ama iyi ki almışım. Daha fazla uzatmadan co-op oynamak isteyen arkadaşlar bana özelden ya da buradan cevap olarak yazarlarsa sevinirim.
  • oyunum korsan türkçe yamayı kuruyorum fakat isim çiftlik yazdıktan sonra oyundan hata vermeden atıyor :( :( sebebi nedir
  • Türkçe yamasız çalışıyor sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B4E5B635E -- 23 Temmuz 2018; 17:25:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B4E5B635E

Türkçe yamasız çalışıyor sıkıntı yok
    Güncelleme dosyasını indirip kurmayı dene.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.