Şimdi Ara

starex crdi 140 bg çok mu kötü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
25.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu starex crdi lerin fabrika yakıt verilerini yazabilir misiniz?
  • ticari grup adı altında olduğundan tüketim verileri verilmiyor sitesinde ama bu sadece bu araca özgü değil çoğu bu tarz araçta böyle tüketim verileri yok belki direk hyundai kore sitesine bakmalı orda verilmiş olabilir
  • sınıfına göre iyi yakıyor.dizel olduğu için rampalara da iyi tırmanıyor,güçlü bir motoru var(tabi biz yük taşımadık).

amasraya gidip geldik starex'le. dediğim gibi motoru iyi,çekiş falan fena sayılmaz.ama gidene kadar içimiz dışımıza çıktı.ben hayatımda oyle bi süspansiyon sistemi görmedim. ufak bi çukur yada tümseğe denk gel 3 kez yaylanıyo araç anca kendine geliyo.yüksek hızlarda pek güven vermiyor açıkcası süspansiyon sisteminden dolayı.
  • Araç ticari bir araç ve yük için imal edildiğinden makaslı sarsılma sorununun temeli burada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Araç ticari bir araç ve yük için imal edildiğinden makaslı sarsılma sorununun temeli burada.

haklısınız tabi ama aynı zamanda arkadaşımın vw caravelle(dogru yazdım mı emin değilim)'sine binmiştim. tabi daha üst sınıf bir araç ama aynı amaçla üretilmiş. çoğu binek otomobilden daha stabil gidiyordu araç.

starex'le transporter aynı sınıfta galiba ama transporter çok daha iyi bi seçenek bence.tabi ona göre fiyatı da daha yüksek galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: azadvarol

selam arkadaşlar daha önce tempra almak istemiştim fakat forumlardaki arkadaşlarınn tavsiyelerine uyarak vaz geçtim. işin açıkçası 2006 model starex crdi çok hoşuma gidiyor (17.000- 18.000 ytl), ama forumlardaki yorumları okuyunca elim ayağım soğudu kimi diyorki ocaklara incir ağacı dıker, kimi diyorki 100 km'de 12-13:( litre yakar kimide 9-10 litre yakar :).
    peki ya rakipleri ne kadar yakıyor: 2004 model transporter t5 veya ford transit 2004 model; bunlar çokmu az yakıyor??? yada önerileriniz??
    teekkür ederim

arkadaşım bende 140 lık crdi uzun şasi 2007 modeli var km de şehir içi 260 ykr şehir dışı 200 ykr yakıyor dayımda transit 2008 model journey var 120bg turbo motor olandan full+full 45 ykr yakıyor şehir içi feryat ediyor aldığına bin pişman oldu istediği fiyatada satamadı 38 bin ytl ye aldı 105 bg lik olan transporter den var 42 bin ytl verdi amcamda oda çekişinden feryat ediyor çekmiyor kmde şehir içi 240 ykr yakıyor oturduğpu yer rampa yolu çok olduğundan yükle çekişi olmadığından pişman bak arkadaşım bende 140 lık crdi var hepsinden rahatım az yakıyorum diğerlerine göre çekişi yüksek konfor a zaten laf yok taş gibi araba 2350 kg ben ise 25 bin ytl verdim 6bin km iken aldım içim rajat onlardan az yakarak onlardan çok iş yapıyorum transite kontak açmaya korkuyor dayım yakıyo diğeri çekmiyor diyo kullanamıyor zarar görmesin diye ben hepsini bir arada yapıyorum karar senin benim sana önerim orjinal olmak şartıyla temiz 2005 üstü crdi starex tir arkadaşım diğerlerinden daha ucuz piyasası ve yedek parçası kararına saygılıyızz....

• quote:

Orjinalden alıntı: GÖKHANn KARADAĞ

selam arkadaşım starex i hiç tavsiye etmem bizde 140 bg crdi var arabada sürat falan var konforluda ama adamınevine incir ağacı diker km de 500 bin lira yakıyo

yuhhh diyorum başkada birşey demiyorum bendede 140 lık crdi 2007 model uzun şasi var nasıl ooluyorda sen 500 bin yakıyorsunda ben 260 yakıyorum şöförüne göre yakıyordur arabanın adını kirletme bi zahmet :D:D:D:d
  • quote:

Orjinalden alıntı: desci

sınıfına göre iyi yakıyor.dizel olduğu için rampalara da iyi tırmanıyor,güçlü bir motoru var(tabi biz yük taşımadık).

amasraya gidip geldik starex'le. dediğim gibi motoru iyi,çekiş falan fena sayılmaz.ama gidene kadar içimiz dışımıza çıktı.ben hayatımda oyle bi süspansiyon sistemi görmedim. ufak bi çukur yada tümseğe denk gel 3 kez yaylanıyo araç anca kendine geliyo.yüksek hızlarda pek güven vermiyor açıkcası süspansiyon sisteminden dolayı.

arkadaşım senin araban panelvandan açma dır mutlaka ve yük makası vardır o arabada minibüs denedin mi sen hiç starex svx minibüs ve sv minibüs unutmaki panelvanlarda yük makası vardır sert makaslar ondan dolayı çok savuruyor ama minibüslerde öle bir sorun yok bende var çünkü minibüs olanı ilk önce sonradan açma minibüs vardı değiştirdim şimdi minibüs var kullanmadan karar verme 140 lık crdi minibüs dene öle klarar ver arkadaşım

• içim rahat değil ama alacağım. bakalım hayırlısı.
  • quote:

içim rahat değil ama alacağım. bakalım hayırlısı.

hayırlısı olsun arkadaşım ama dediim gibi 2005 model üstü olsun yani torpido farkı var arada 2004-2005 arasında 2005 üstü olsun temiz orjinal bir makine al kmsi düşük sıfır ayarındabir araba alırsan pişman olmazsın unutma 140 lık crdi uzun yada kısa şasi ama ikisinin arasında bir tek fark var uzun şasi hem geniş hemde uzun ksa şasi dar ve kısa uzun şaisinin yol tutuşu kısasından daha yüksek uzun şasi 2350 kg kısa şasi 1980 kg ben ikisinide kullandım trvisyem bu kararını ver saygı bizden...
  • quote:

hayırlısı olsun arkadaşım ama dediim gibi 2005 model üstü olsun yani torpido farkı var arada 2004-2005 arasında 2005 üstü olsun temiz orjinal bir makine al kmsi düşük sıfır ayarındabir araba alırsan pişman olmazsın unutma 140 lık crdi uzun yada kısa şasi ama ikisinin arasında bir tek fark var uzun şasi hem geniş hemde uzun ksa şasi dar ve kısa uzun şaisinin yol tutuşu kısasından daha yüksek uzun şasi 2350 kg kısa şasi 1980 kg ben ikisinide kullandım trvisyem bu kararını ver saygı bizden...

teşekkür ederim, uzun şası alacagim bide lastik ve jant taktırmayı düşünüyorum, bakalım nasıl olacak!!
  • quote:

içim rahat değil ama alacağım. bakalım hayırlısı.

torpido farkı kısaca şöle 2004 sonu hariç olan modeller 2003.. vb bunlarda düğme olayı yok kaydırma tuşlar var eski arabalar gibi ama 2005 model üstünde olanlar hep dokunma tuş ve torpido çok kullanışlı hale getirilmiş tuşlarla ve starex in torpidosu grubundaki diğer rakiplerine göre çok daha kullanışlı transporterlerde diz mesafesi yok diyebilirim ön koltukta bunda ön koltukta ayak ayak üstüne atarsın zorlanmadan çok farklı bir araç ideal aldığın aracı satma nedenine göre al birde bu çok önemli bence hor kullanılmış bir araba almanı istemem arkadaşım ve imkanın varsa kirala bir crdi uzun şasi 140 lık bir starex deneme şansın olsun 100 lira kiralaması bir gün akşama kadar gez otobanda kullan veya stabilizede sarsılma olayını gör ama dfikkat sonradan açma ise sarsılma olasılığı 100 de 100 kaçınılmaz abs mutlaka olsun derim sana sana bir link vereyim bu kısa şasi ama işini görür mutlakahttp://www.sahibinden.com/_acil_acil_acilstarex_crdiWQQaXQQ10307447WQQpXQQdisplayitem

• quote:

quote:

teşekkür ederim, uzun şası alacagim bide lastik ve jant taktırmayı düşünüyorum, bakalım nasıl olacak!!

http://www.sahibinden.com/140_hp_crdi_9_1_koltuklu_aksesuarli_WQQaXQQ10429779WQQpXQQdisplayitem bak böle olur buda satılık bunada bir göz at

• quote:

http://www.sahibinden.com/140_hp_crdi_9_1_koltuklu_aksesuarli_WQQaXQQ10429779WQQpXQQdisplayitem bak böle olur buda satılık bunada bir göz at

bak bu süper ama 137 binde çok hırpalanmıştır kanımca. teşekkür ederim

panelvan kapalı kasa alıp, camlı yaptırmak daha ekonomik olmazmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azadvarol -- 29 Ağustos 2008; 18:22:42 >
  • quote:

quote:

bak burda benim baktığım bir kaç tane var bir göz at
    http://www.sahibinden.com/2006_starexWQQaXQQ9587704WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/20_000_de_2006_model_lux_crdiWQQaXQQ4175625WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/acil_cok_temiz_starex_minibusWQQaXQQ10004414WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/cok_temizWQQaXQQ4017546WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/bayandan_temiz_icinde_sigara_dahi_icilmemistirWQQaXQQ3461051WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/satilik_hususi_minibus_orjinal_hatasizWQQaXQQ8087065WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/26_000_de_2006_sonu_full_full_starexWQQaXQQ8674321WQQpXQQdisplayitem

bazılarına abs yok arkadaşım ben abs olmayan araba almam böle yakıntım var sende öle diyorsan olabilir ama bunlarda güzel

• quote:

bazılarına abs yok arkadaşım ben abs olmayan araba almam böle yakıntım var sende öle diyorsan olabilir ama bunlarda güzel

aynen
    istanbul trafiğinde 100 km de ne kadar yakıyorsun???
  • quote:

quote:

panelvan kapalı kasa alıp açmak zararına olur arkadaşım neden dicen onucamsız alıpğ camlı hale getişrmen 4 cam açman 2000 ytl ruhsata işletcen yoksa yakalandınmı cezası var fahiş miktarda ayrıca onlarda yük makası var içinde arkada oturan ayran yayıkları gibi yaylanır içi dışına çıkar onu değiştiriyim desen servisinde 3000 ytl toplam masrafın şmdiden 5000 ytl buna koltuk koycan orjinal starex 3 lü arka koltuk 300 ytl ve en güzeli de 6 aylık mtv si panelvanların 550 ytl kap.kasa kam. göründükleri için diğerleri minibüs olanlar 196 ytl panelvanı alıcan 2006 modelini 16-17 bin ytl 5500 ytl masraf etcen 23bin ytl ye toplam harcaman gelcek yılda fazladan 500 ytl vergi vercen bir de bunları yapıcan uğraşıcan sen karar ver bende aynı aşamalardan geçtim şimdi starex in en dolu modeli var bende full+full 2007 model 6bin km de aldım orjinal 9+1 minibüs vip yaptım iç çerçeve cam vardı ben dıştan tekrar döndüm onu aynı güzelliği elde ettim görünüm olarak açılan yan cam vb. yerinde olsam hazırını alırım benim vergim yıllık 410 ytl senin olur 1100 ytl saygılar

• quote:

quote:

aynen
    istanbul trafiğinde 100 km de ne kadar yakıyorsun???

istanbul trafiğinde km bazında bakmadım ama 1. vites rolantide gidiyo zaten yakmıyor diyebilirim
  • quote:

panelvan kapalı kasa alıp açmak zararına olur arkadaşım neden dicen onucamsız alıpğ camlı hale getişrmen 4 cam açman 2000 ytl ruhsata işletcen yoksa yakalandınmı cezası var fahiş miktarda ayrıca onlarda yük makası var içinde arkada oturan ayran yayıkları gibi yaylanır içi dışına çıkar onu değiştiriyim desen servisinde 3000 ytl toplam masrafın şmdiden 5000 ytl buna koltuk koycan orjinal starex 3 lü arka koltuk 300 ytl ve en güzeli de 6 aylık mtv si panelvanların 550 ytl kap.kasa kam. göründükleri için diğerleri minibüs olanlar 196 ytl panelvanı alıcan 2006 modelini 16-17 bin ytl 5500 ytl masraf etcen 23bin ytl ye toplam harcaman gelcek yılda fazladan 500 ytl vergi vercen bir de bunları yapıcan uğraşıcan sen karar ver bende aynı aşamalardan geçtim şimdi starex in en dolu modeli var bende full+full 2007 model 6bin km de aldım orjinal 9+1 minibüs vip yaptım iç çerçeve cam vardı ben dıştan tekrar döndüm onu aynı güzelliği elde ettim görünüm olarak açılan yan cam vb. yerinde olsam hazırını alırım benim vergim yıllık 410 ytl senin olur 1100 ytl saygılar

neden?? minübüs olarak ruhsata işletince yıllık vergisi düşmüyor mu??

4 cam değil, hani şu yan dan yapışma camlar varya onlardan, kaç paraya yapılır o camlar???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azadvarol -- 29 Ağustos 2008; 19:07:14 >

• quote:

neden?? minübüs olarak ruhsata işletince yıllık vergisi düşmüyor mu??

o ewskidendi artık işlenmiyor cam açılmıyor yani panelvan araçlara yani en mantıklısı hazır yapılmış crdi uzun şasi starex almak çünkü panelvan araç satışları arttı minibüs satışı düştü bu baz alınarak cam açılma yasaklandı ondan dolayı vergin yine aynı olacak ve kaçak olacak yakalandığında cezan diz boyu olacak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.