Şimdi Ara

starex crdi 140 bg çok mu kötü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
25.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar daha önce tempra almak istemiştim fakat forumlardaki arkadaşlarınn tavsiyelerine uyarak vaz geçtim. işin açıkçası 2006 model starex crdi çok hoşuma gidiyor (17.000- 18.000 ytl), ama forumlardaki yorumları okuyunca elim ayağım soğudu kimi diyorki ocaklara incir ağacı dıker, kimi diyorki 100 km'de 12-13:( litre yakar kimide 9-10 litre yakar :).
    peki ya rakipleri ne kadar yakıyor: 2004 model transporter t5 veya ford transit 2004 model; bunlar çokmu az yakıyor??? yada önerileriniz??
    teekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azadvarol -- 18 Ağustos 2008; 22:39:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: azadvarol

selam arkadaşlar daha önce tempra almak istemiştim fakat arkadaşlarınn tavsiyelerine uyarak vaz geçtim. işin açıkçası 2006 model starek crdi çok hoşuma gidiyor (17.000- 18.000 ytl), ama forumlardaki yorumları okuyunca elim ayağım soğudu kimi diyorki ocaklara incir ağacı dıker, kimi diyorki 100 km'de 12-13:( litre yakar kimide 9-10 litre yakar :).
    peki ya rakipleri ne kadar yakıyor: 2004 model transporter t5 veya ford transit 2004 model; bunlar çokmu az yakıyor??? yada önerileriniz??
    teekkür ederim

boşver arkadaşım transporter ikisininde servis bakımlarına bak hangiis cep dostu eğer crdi motor 140 bg alacaksan iyi tci motordan gücü dolayısyla az yakıyor arkadışımda var kullandımda konfor iyi çekiş ona laf yok ve sessiz hatta çif bölümlü klimalı bu model için iyi fiyat inşallah yanılmıyorsunuzdur tci motor olmasın üzerinde crdi yazıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi final fantasy -- 18 Ağustos 2008; 21:17:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: final fantasy

quote:

selam arkadaşlar daha önce tempra almak istemiştim fakat arkadaşlarınn tavsiyelerine uyarak vaz geçtim. işin açıkçası 2006 model starek crdi çok hoşuma gidiyor (17.000- 18.000 ytl), ama forumlardaki yorumları okuyunca elim ayağım soğudu kimi diyorki ocaklara incir ağacı dıker, kimi diyorki 100 km'de 12-13:( litre yakar kimide 9-10 litre yakar :).
    teekkür ederim

boşver arkadaşım transporter ikisininde servis bakımlarına bak hangiis cep dostu eğer crdi motor 140 bg alacaksan iyi tci motordan gücü dolayısyla az yakıyor arkadışımda var kullandımda konfor iyi çekiş ona laf yok ve sessiz hatta çif bölümlü klimalı bu model için iyi fiyat inşallah yanılmıyorsunuzdur tci motor olmasın üzerinde crdi yazıyormu
    evet kesinlikle crdi
    http://www.sahibinden.com/birmot_izmir_den_starex_uzun_sasi_panelvan_crdi_140hpWQQaXQQ8031635WQQpXQQdisplayitem&keyword=starex%20crdi%20uzun%20şase%20abs

http://www.sahibinden.com/uzun_sase_!!!_crdi_!!!!_140_beygir_!!!!WQQaXQQ10242291WQQpXQQdisplayitem&keyword=starex%20crdi%20uzun%20şase

http://www.sahibinden.com/satilik_starex_2006_WQQaXQQ9401332WQQpXQQdisplayitem&keyword=starex%20crdi%20uzun%20şase

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azadvarol -- 18 Ağustos 2008; 22:35:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: azadvarol

tam olarak starex crdi ne kadar yakar? 100km'de
    ?

Alıntıları Göster
    dikkatli kullanımda ş.içi-dışı karma 10 lt yakıyor.Ama subab ayarlarının düzgün olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış07

dikkatli kullanımda ş.içi-dışı karma 10 lt yakıyor.Ama subab ayarlarının düzgün olması lazım.

Alıntıları Göster
    selam arkadaşım starex i hiç tavsiye etmem bizde 140 bg crdi var arabada sürat falan var konforluda ama adamınevine incir ağacı diker km de 500 bin lira yakıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANn KARADAĞ

selam arkadaşım starex i hiç tavsiye etmem bizde 140 bg crdi var arabada sürat falan var konforluda ama adamınevine incir ağacı diker km de 500 bin lira yakıyo

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bakım masraflarını ve yakıtı iyi ölç,maalesef forumda bir fanatiklik furyası var,transporter veya vito ne kadar yakıyor acaba,alım fiyatları ve servis maliyetlerini bir karşılaştır.Benim tanıdıklarımda crdi starex var ve gayet memnunlar.Araç şöförüne göre yakar bunu unutma ben crdi era sahibiyim,sana bir örnek vereyim fab. verisi 4 lt olan arabaya ben uzun yolda 6 lt yaktırıyorum.Bagaj tıka basa dolu araçta 5 yetişkin ve bir bebek varken 130-180 km.hızlar arsı kullanırsan yakıyor.Kısacası her araba abandın mı yakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

Arkadaşım bakım masraflarını ve yakıtı iyi ölç,maalesef forumda bir fanatiklik furyası var,transporter veya vito ne kadar yakıyor acaba,alım fiyatları ve servis maliyetlerini bir karşılaştır.Benim tanıdıklarımda crdi starex var ve gayet memnunlar.Araç şöförüne göre yakar bunu unutma ben crdi era sahibiyim,sana bir örnek vereyim fab. verisi 4 lt olan arabaya ben uzun yolda 6 lt yaktırıyorum.Bagaj tıka basa dolu araçta 5 yetişkin ve bir bebek varken 130-180 km.hızlar arsı kullanırsan yakıyor.Kısacası her araba abandın mı yakar.

Alıntıları Göster
    quote:

işte böyle, bunu okuyunca elim ayagım soğudu şaşırdım kaldım!!

• quote:

quote:

işte böyle, bunu okuyunca elim ayagım soğudu şaşırdım kaldım!!

Alıntıları Göster
    quote:

bende merak ediyorum, gerçekten transporter yada vito ne kadar yakıyor?

artı starex'in servis fiyatları bayağı makul düzeyde diyor arkadaşlar. transporter ve vito servis fiyatları hakkında bilgim yok.

• quote:

quote:

bende merak ediyorum, gerçekten transporter yada vito ne kadar yakıyor?

artı starex'in servis fiyatları bayağı makul düzeyde diyor arkadaşlar. transporter ve vito servis fiyatları hakkında bilgim yok.

Alıntıları Göster
    Crdi Starex'i şu an ben kendim kullanıyorum. Arkadaşım araç çok güzel bir araç kesinlikle verdiğin paraya değer. Sen en iyisi 100 ytl'ye kiralama şirketlerinden bir günlüğüne crdi starex kirala kullan sonra karar ver. Performans olarak gör bakalım nasıl gidiyor 2 tonluk araba sanki uçak. Yakıtı kesinlikle fazla değil. Uzun yolda rahatlıkla 7-7,5 lt civarına düşer. Şehir içinde 9-11 lt aralığı gider gelir. İyi kulanırsan 1.6 benzinliklerden daha ekonomik ama çok basarsan 2 tonluk araba sonuçta tabi bişeyler yakacak ki gitsin. Ayrıca yedek parçası gayet makul fiyatlarda.

Hayırlı günler

• quote:

Orijinalden alıntı: Haketmedim

Crdi Starex'i şu an ben kendim kullanıyorum. Arkadaşım araç çok güzel bir araç kesinlikle verdiğin paraya değer. Sen en iyisi 100 ytl'ye kiralama şirketlerinden bir günlüğüne crdi starex kirala kullan sonra karar ver. Performans olarak gör bakalım nasıl gidiyor 2 tonluk araba sanki uçak. Yakıtı kesinlikle fazla değil. Uzun yolda rahatlıkla 7-7,5 lt civarına düşer. Şehir içinde 9-11 lt aralığı gider gelir. İyi kulanırsan 1.6 benzinliklerden daha ekonomik ama çok basarsan 2 tonluk araba sonuçta tabi bişeyler yakacak ki gitsin. Ayrıca yedek parçası gayet makul fiyatlarda.

Hayırlı günler

Alıntıları Göster
    kiralama fikri çok güzel. teşekkür ederim, kesinlikle deneyecegim.

• quote:

kiralama fikri çok güzel. teşekkür ederim, kesinlikle deneyecegim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşımda 2005 model VW Transporter var 2.5 TDİ 130hp. uzun şasi,seri kullanımda birazda yük olunca 12-13lt. yakıyor(maksimum) ama sakin kullanımda araç boşken 9-10lt.(minimum) yakıyor.Bu değerler şehiriçidir.Fikir vermesi açısından söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 20 Ağustos 2008; 1:23:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

Arkadaşımda 2005 model VW Transporter var 2.5 TDİ 130hp. uzun şasi,seri kullanımda birazda yük olunca 12-13lt. yakıyor(maksimum) ama sakin kullanımda araç boşken 9-10lt.(minimum) yakıyor.Bu değerler şehiriçidir.Fikir vermesi açısından söyledim.

Alıntıları Göster
    crdi' de bio diesel kullanılabilirmi?? yada yakıt maliyetini azaltmanın bir yolu varmi?

arkadaşlar (teğmen, yüzbzşı, yarbay ve dh yöneticileri) görüş ve önerilerinizi bekliyorum, lütfen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azadvarol -- 20 Ağustos 2008; 8:57:19 >

• quote:

crdi' de bio diesel kullanılabilirmi?? yada yakıt maliyetini azaltmanın bir yolu varmi?

arkadaşlar (teğmen, yüzbzşı, yarbay ve dh yöneticileri) görüş ve önerilerinizi bekliyorum, lütfen!

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yokmu önerisi olan kimse?
    Allah rızası için!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azadvarol -- 20 Ağustos 2008; 14:56:36 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

bio dizel hiç denemedim ama bence kesinlikle kullanılmamalı.

Starex tarzı araçlar küçük bir mazot pompasına sahipler. Sonuçta bunlar kamyon değiller. Crdi sistemte en mantıklısı euro dizel ama ben euro biraz pahalı olduğu için hep normal alıyorum. Bir sıkıntı çekmedim. Ama bio dizel koyupta kâr yapmayı zannedip birkaç milyar zarar etmeyesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haketmedim

quote:

bio dizel hiç denemedim ama bence kesinlikle kullanılmamalı.

Starex tarzı araçlar küçük bir mazot pompasına sahipler. Sonuçta bunlar kamyon değiller. Crdi sistemte en mantıklısı euro dizel ama ben euro biraz pahalı olduğu için hep normal alıyorum. Bir sıkıntı çekmedim. Ama bio dizel koyupta kâr yapmayı zannedip birkaç milyar zarar etmeyesin.

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ederim tum forum üyelerine, klavyenize ve ellerinize sağlık.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Crdi motorlar yüksek sıkıştırma kapasitesine sahip hassas motorlardır,biodizel kullanımına uygun değillerdir.
    Araç kiralama işine gelince akla yatkın bir fikir ancak kiralayacağın aracı çok iyi şeçmelisin hor kullanılmış, dökülmüş, arızalı bir araç seni yanlış yönlendirecektir.
    Bu arada trasporterin yakıtı da satarexden aşağı kalır deyilmiş yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

quote:

Crdi motorlar yüksek sıkıştırma kapasitesine sahip hassas motorlardır,biodizel kullanımına uygun değillerdir.
    Araç kiralama işine gelince akla yatkın bir fikir ancak kiralayacağın aracı çok iyi şeçmelisin hor kullanılmış, dökülmüş, arızalı bir araç seni yanlış yönlendirecektir.
    Bu arada trasporterin yakıtı da satarexden aşağı kalır deyilmiş yani.

Alıntıları Göster
    peki bunu ekonomk kullanmanın bır alternatifi yokmu?
    dizel+lpg olabilirmi??

• bencede starex güzel bir ticari araç seçeneği
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

crdi motorlar kesinlikle biodizel kullanımına uygun değillerdir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.