Oyunun ek paketlerini vermesi için bir sebep yok ki? Adam sana 209 TL gibi bir fiyata oynaman için 100+ oyun veriyor. Bazılarını ilk günden emrine sunuyor. Sizin düşüncenize göre 3000 tl oyunu verip üzerine bir de 1000-1500 verip dlc almayı daha mantıklı buluyorsunuz. Halbuki 4500 TL'ye 3 yıllık bir kütüphaneye sahip olmak varken. Not: Aldığınız hiç bir oyun sizin değildir. Kullanım hakkı sizindir. Bir oyuna 3000 tl verdiğinizde o oyunu gözünüzün yaşına bakmadan silerler , kaldırırlar hesabınızdan. Bknz: Zamanına The Crew nasıl kaldırıldı :) O yüzden Türkiye şartlarından oyuna sahip olmaktansa Servis hizmetlerine bakmak çok daha mantıklı. EA Play Pro alıp FC , BF , NFS gibi oyunlar 1 yıllık pro fiyatıyla misler gibi oynanır. Ubi+ ile oynamak istediğiniz oyunlar olursa 3000 tl verip 1 yıllık üyelik alınıp misler gibi oynanır. Ya da 1 aylık alırsınız AC shadow oynarsınız 3k lık oyun 300tlye gelmiş olur. Hangimiz 1903 kere bir oyunu bitiriyoruz ki sahip olmayı umursuyoruz. En fazla 2 kere bitiririz , 3 kere bitiririz. Türkiye'de oyun oynamak Lüks Tüketime giriyor Mantıklı davranmak en doğrusu ,ve bu da 3000 tl bir oyuna vererek yapılmaz bence. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TncyKrmn -- 12 Eylül 2024; 11:43:18 > |
Starfield, Diablo 4 ve daha fazlası Game Pass'ten ayrılıyor: Standart abonelikte olmayacak (2. sayfa)

-
-
İyi de geriye hangi oyun kaldı ki? :D
Her şeyi anlarım ama Kendi oyunları olan Forza Motorsport'u neden kaldırırsın ki?
-
cod serisinin uçuk fiyattan kakaladılar ya bunlara, parayı çıkarabilmek için bunun yeterli geleceğini sanmıyorum.
yakında bütün paketlere zamları geçirirler. öyle 50 lira 1,5 dolar ile çıkmaz cod satın alımın acısı.
-
bir kaç yıl sonra 3 yıllık alınan gamepass üyelikleri süresi dolunca siz görün satılık xbox ilanlarını.
şahsen ben bile üyeliğim bitince xbox u satmayı düşünüyorum.
-
Şimdi bu clickbait başlığı yazan editörü kovmazlar sen okur üflersen o zaman seni banlarlar. Haber başlığına bakar mısın? Sonra içeriği bi okuyosun ultimate üyeliği olanları ırgalamıyor.
-
Bu işin böyle olacağı belliydi aslında. Bir kere Microsoft 65-70 (net rakamı hatırlamıyorum) milyar Dolar gömdü şirketleri satın aldı. Eh aradan geçen zamanda bu yatırımın karşılığını almak isteyip alamıyorlar. Bir de AAA oyun geliştirme maliyetleri artarken aynı zamanda satış rekorları kırıp satıldığı için para basan COD gibi oyunlar "Day One" yani ilk gün etiketiyle bu Gamepass'e gelmesi isteniyordu. Mevcut sistemde bu imkansız. Bir kere sen oyunu hele hele COD gibi geliştirmesi masraflı bir AAA oyun olup aynı zamanda satıldığı zaman para basan bir oyunu ilk günden Gamepass'e koyarsan kimse satın almak için para vermez, Pc ve Xbox'ı olan gamepass'e abanır. E bu oyun satmazsa amacı kâr etmek olan firma neden oyunu geliştirsin ki? Bir oyun parasına yıllık abonelik aldığın sistemde sen gidip sadece bir oyuna bu parayı verir misin? Kimse vermez. Bu durumda geliştirci, pazarlamacı ve tedarikçi şirketlerin kâr edip yaşaması için ya mevcut abonelik sisteminde okkalı bir zam yapıp öyle "Day One" koyacaklardı ya da "Day One" olayı komple unutulacaktı. Veya işte böyle katmanlı bir yapı kurulacaktı. Zaten sistemin değişeceğinin sinyalleri "gamepass sisteminin sürdürülebilirliği" konusundaki şikayetlerden belliydi. Tamam şirketler çakaldır, kâr etmek için uğraşır, fırsatını gördü mü fiyatları yükseltir ama ortada da eşyanın tabiatına aykırı bir durum var. Kimse kâr etmeyeceği bir işe hele ki zarar edeceği bir işe soyunmaz. O yüzden bu günlerin geleceği belliydi dedim.
Bu arada standart pakette adamakıllı oyun bırakmamışlar galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet bu çok büyük sorun. Fallout dizisi çıktığında gaza gelip PC'de Fallout 4 oynayım dedim, baktım game passde var. Ama hiçbir DLC'si yok yanında sadece yalın oyun.
E ne işe yarayacak o zaman? Ben de gidip yine Microsoft üzerinden tüm DLC'leri içeren Game of the year versiyonunu 200 küsüre satın aldım. (Steam'e göre yine yarı fiyataydı TL olduğundan)
Bethesda üstelik Microsoft'un olduğu halde koymamışlar DLC'leri. Yani en azından kendi firmalarınızın oyunlarını full koyun.
-
Hocam öyleyse tutamayacağı sözü kalkıp da millete vermesin. Bende de şuan imkansız böyle bir şey (ticari olarak) ama herkes de biliyor ki bunlar ileriye yönelik adımlar. Adamlar tekel olmak için mücadele ediyor, para kazanmak için değil. Öncelikle bunu almayın ve tekel oldukları günde ise ne pislikler dönecek yavaş yavaş görüyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bunlar ileriye yönelik adımlar zaten. Şuanda amaçları para kazanmak değil tekel olabilmek.
Orası öyle, kesinlikle katılıyorum.
-
"sonra oyunu böyle bir kaldırıyorlar"
Hayırdır, oyunlarla evleniyor musun?
35 yaşındayım, XBOX'a gelen "oha ya ne kadar çabuk kaldırdılar" dediğim bir oyun olmadı.
Yıllardır BF2042 duruyor. XBOX stüdyo oyunları duruyor. Popüler oynanırken çıkıp giden oyun var mı?
-
45 TL ödüyorum.
Xbox Game Pass Ultimate aboneliğinizi yenilemek için ödeme bilgilerinizi güncelleştirin
17 Ağustos 2024 Cumartesi tarihinde Xbox Game Pass Ultimate aboneliğinizi yenilemeyi denedik ancak MasterCard ** ödeme yönteminizden TRY 44.99 tutarında çekim yapamadık.
-
Kimse batmaya çalışmıyor. Oyun yapmak da konsol yapmak da maliyetli işler. Babalarının hayrına dağıtmıyorlar ya, kar etmesi lazım bu şirketlerin. Sanki Nvidia, Apple falan çok ucuza ürün satıyor.
-
Şuan gamepassten yüklediğim oyunları değeri belki 200 dolar. Black ops 6 zaten başlı başına 60 70 dolar. Kolay kolayda indirime girmez ha girse bile hadi diyelim 30 dolara düştü. 30 dolar 1000 lira. Sadece 1 oyunun indirimli fiyatına 5 ay gamepass alıyorum. Sen oyunlar benim olcak kütüphanemde kalcak diye hayatının kazığını yerken ben o an oynayıp keyfimi çıkarıyorum. Ben de isterim oyun kalıcı kütüphanemde kalsın ama bunun için gidip bu paraları vermem. Sen verecek kadar zenginsen buyur ver :)
Aylık 60 , yıllık 720 tl yapar. Bu kalkacak oyunlardan iyi birini almak istesen zaten 500-600tl. Onun yerine 720tl vererek bu oyunları 1 sene boyunca oynama şansı yakalamak daha mantıklı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X