< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (49. sayfa)
-
-
Şehirlerin hepsinin kendine göre farklı bir güzelliği var ama ben en çok Neon şehrini sevdim. Tabi bunda Cyberpunk 2077 hayranı olmamın etkisi de çok. Enfes bir şehir olmuş. Grafikler de dehşet. Volii Hotel'de bir haftalık oda ayırttım kendime. Burada ilginç biseyler olacak gibi. 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olursa haber ver, uğrayalımquote:
Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89
Şehirlerin hepsinin kendine göre farklı bir güzelliği var ama ben en çok Neon şehrini sevdim. Tabi bunda Cyberpunk 2077 hayranı olmamın etkisi de çok. Enfes bir şehir olmuş. Grafikler de dehşet. Volii Hotel'de bir haftalık oda ayırttım kendime. Burada ilginç biseyler olacak gibi. 🙂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konsol tarafında aim desteği var mı saçma sapan yerlere ateş etmek durumunda kalıyorum adamların üzerinde yakınlarına girmedikçe denk getiremiyorum. Uzaktakilerde zaten 1 adam 5dk mı alıyor. Yada bunun bir ayarları birşey var mı ?
-
O görevde güç hücrelerini oraya takmadım , yandaki odanın kapısını lockpick ile açıp bilgisayara girdim.Sonra envanterdeki aldığım kayıtı dinledim görev tamamlandı.O güç hücrelerini üzerinde lockpick olmayanlar için mi koymuşlar anlamadım.
-
Oyunun bazı eksikliklerini görmezden gelip keyifle oynuyorum , muhtemelen aylarca da oynarım bu oyunu.Ama skill puanlarını resetleyememek can sıkıcı olmuş.Son zamanlarda buna izin vermeyen oyun görmemiştim.Bir de hadi gezegen ve şehirleri geçtim de bari sadece mağaralarda harita koysaydınız , git git bitmiyor bazı mağaralar.
Yine uzay gemisinin sadece kargo bölümünü yükseltmek istiyorum ama karşık geldi baya.Tek tuşla buna izin verselermiş keşke.Ya da ben çözemedim.
Oyun souls oyunları gibi hiç elden tutmuyor.Maden kırma aleti cutter kullanırken önce LT'ye basıp RT yaparsan çok daha etkili olup kısa sürede madenleri kırıyormuş.Ben bunu nette tesadüfen gördüm.
-
Kullanılan antika oyun motoru oyunun potansiyelini kısıtlamış. Oyunun 1 sene ertelenip toparlanması gerekirdi, 60 fps mod desteği vb olurdu. Bir harita veya parlaklık ayarı koyacak vakit bulamamışlar. Gezegenden gezegene uçmak tam hayal kırıklığı, no mans sky kadar yapamadınız mı. Her şeye rağmen keyifli oyun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben oyunu mod desteği ve türkçe gelene kadar oynamama kararı aldım. Ayrıca 60 fps vs de bekliyorum ama türkçe gelmesi önceliğim. Bu şekilde yazık olacak oyuna. O zaman kadar da belki biraz toplarlar
-
Diablo 4 için deli gibi heyecanlanıp hayal kırıklığına uğramış iade etmiştim. Starfield için ise fo4 ve 76 sebebiyle hiç ümidim yoktu fena bağlandım. Oyun oynadıkça çay gibi demleniyor arkadaşlar, başlarda garipseyen ve bethesda oyunlarını seven kardeşlerim; sakın bırakmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teknoloji yeteneğinden güvenlik hack yeteneğini aldım öyle geçebildim.bir gün uğraştım:)
-
Skyrimde aylarca ana görev yapmadan dağda keçi avlayıp, mağara mağara gezmiş bir oyuncuyum. Hiçbir şey tam olarak doğru değil oyunda. 1 sene daha bekleyip farklı mekanikler eklenebilirmiş.
-Menüler çok karışık, tekte haritayı açamıyor olmak çok kötü. Kamera modunu tek tuşa alana kadar, haritayı tek tuşa alsalar keşke. Oyunda daha hızlı olacağım ama menüyü açıyorsun ordan haritaya giriyorsun. Çok sürüyor çok…
-Yüzey aracı olmaması yüzünden, uzak keşfedilmemiş yere gitmek 3 gün sürüyor. Varsa görmedim ama en azından sırtımızdaki çantalar jetpack olsa da hızlıca gidebilsek yüzeyde bir yerlere.
-Bazı görev serilerinde esnaf çaycısı gibi ordan oraya sürekli konuşmaya gidiyoruz. Tamam diyaloglar güzel hikayenin altını dolduruyor ama sal beni gideyim iki silah sıkayım, gemi patlayım.
-Harita çok kötü şehirdeki dükkanları, sahip olduğumuz evi vs. göremiyor olmamız da saçma. Şu şuradaydı bu buradaydı diye ezberlemek gerekiyor. Unutursanız yandınız ara bul hadi kolaysa.
Herşeye rağmen bu oyun oynatıyorsa iyidir. Diyalogların çok olması harici sıkılmadım. Skyrim gibi hikayedeki derinliği okunabilir kitaplara falan salsalar daha iyiymiş. Görevlerin kendini tekrar etmemesi, gezegenlerin kendine has atmosferi vs geçer notu aldı benden. DLCleri güzel getirirlerse oyuncuların eksik gördüğü şeylere yönelirseler uzun yıllar oynatacaktır bu oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 10 Eylül 2023; 21:15:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Entangled isimli görev uzun zamandır oyunlarda gördüğüm en iyi görevdi. Gördüğünüz an hızla gidin.
Hocam günlük kiralamak yerine haftalık kiralamıştım. Otel sahibi bizimle bir bilgi paylaşacağını söylüyor ama birkaç gece kaldıktan sonra sana güvenip söylerim tarzında konuşmuştu. Ben de haftalik kiraladım. Arada gidip yatıyorum hala tetiklenmedi o mevzu. Reddit te biraz araştırdım. Meğer tek seferde haftalik kiralayinca olmuyomuş. 4 gece ayrı ayrı günlük kiralamak lazımmış. Bilginiz olsun 🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 10 Eylül 2023; 23:26:58 >
Teşekkür ederim, deneyeceğimquote:
Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89
Hocam günlük kiralamak yerine haftalık kiralamıştım. Otel sahibi bizimle bir bilgi paylaşacağını söylüyor ama birkaç gece kaldıktan sonra sana güvenip söylerim tarzında konuşmuştu. Ben de haftalik kiraladım. Arada gidip yatıyorum hala tetiklenmedi o mevzu. Reddit te biraz araştırdım. Meğer tek seferde haftalik kiralayinca olmuyomuş. 4 gece ayrı ayrı günlük kiralamak lazımmış. Bilginiz olsun 🙂
Rica ederim hocam. Yalnız quest çıkmayabilir bir bilgi de paylaşabilir. Emin değilim 🙂 Neon City'nin sahibi hakkında. Malum şahsı tanıyosundur neon city ye geldiysen 😀
Hocam starta basılı tutunca harita tekte açılıyor .
16 saat oynadim ve henuz mecburi ana gorev disinda hiç ana gorev oynamadım . Oyunun ek gorevleri gerçekten aşırı sürüklüyor .
70 saat oldu hala side quest yapıyorum main quest yapmaya fırsat olmuyor. En basit side quest kalitesine yaklaşmış bir oyun hatırlayamıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X