Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
49
Favori
60.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atmosfer ve yaratılan evren açısından gelmiş geçmiş en iyi oyun olabilir Starfield belki. Ama gelin görün ki 4080'li, 7950X'li sistemimde yer yer 60 FPS altına düşüyor kalabalık şehirde. Konu bu değil. Konu, 3060'ı olan adamın bu sıkıntıyı yaşaması gerekiyorken benim yaşamam.

Ben oyuna baya bayıldım. RPG oyunları, en sevmediğim oyun türüdür. Tahammül bile edemem npc'lerle script konuşa konuşa oynamaktan. Ama bu oyunda beni bağlayan bir şey var ki, daha iyisini yapabilen olmadı; keşif. Oynamadığım her an oyunu oynamak istiyorum. Acaba neyle karşılaşacağım hissiyatını bu kadar hissetmemiştim bir oyundan. Cyberpunk'ta benzer bir his vardı ama senaryosunun merakıydı oradaki. Bununla kıyaslanamaz.

Başa dönecek olursam, bu oyunun Series X'te 4K - 60 FPS sabit, Series S'te 2K - 60 FPS ya da 4K - 30 FPS sabit modlarına göre optimize edilmesini çok isterdim. Ama umutluyum. Microsoft Flight Simulator ilk çıktığında 20-30 FPS oynuyorduk, geçen gün girdim 130 FPS Ultra 4K'da.

Fikrimce de Baldur's Gate 3 karşısında Game of the Year kapışmasında şansı zayıf Starfield'ın.

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS
    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYISGeeklik ve Ötesine on Xtwitter
    Digital Foundry: “Baldur’s Gate 3, PS5’te çalışırken PC’deki Ultra ayarları kullanıyor.”
    https://twitter.com/GeeklikOtesine/status/1700041806061158609

Starfield'ın da Series X'te 4K - 60FPS - Ultra ayarları çalıştırabiliyor olmasını isterdim.

• Source kullanıcısına yanıt

he öyle mi olmuş? Bu review edip puanlama yapanları zerre takip etmiyorum. Çocuklukta yapardık bunu. Ben Meta'ya bakarım, Steam review'larına bakarım. IGN denen oluşum, Redfall'a 10 - Masterpiece dedi. Starfield'a da gitmiş 9 vermiş

Redfall > Starfield bu adamlara göre o hâlde.

NOT: Yazdığı metinde "it dalaşı" demiş. Starfield'da it dalaşı falan yok, direkt savaş var. Arkadaş "it dalaşı"nın ne olduğunu bilmiyor belli ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 8 Eylül 2023; 10:20:31 >
  • Adamlar Normandy yapmış yav kaç para gömmüşler acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Atmosfer ve yaratılan evren açısından gelmiş geçmiş en iyi oyun olabilir Starfield belki. Ama gelin görün ki 4080'li, 7950X'li sistemimde yer yer 60 FPS altına düşüyor kalabalık şehirde. Konu bu değil. Konu, 3060'ı olan adamın bu sıkıntıyı yaşaması gerekiyorken benim yaşamam.

Ben oyuna baya bayıldım. RPG oyunları, en sevmediğim oyun türüdür. Tahammül bile edemem npc'lerle script konuşa konuşa oynamaktan. Ama bu oyunda beni bağlayan bir şey var ki, daha iyisini yapabilen olmadı; keşif. Oynamadığım her an oyunu oynamak istiyorum. Acaba neyle karşılaşacağım hissiyatını bu kadar hissetmemiştim bir oyundan. Cyberpunk'ta benzer bir his vardı ama senaryosunun merakıydı oradaki. Bununla kıyaslanamaz.

Başa dönecek olursam, bu oyunun Series X'te 4K - 60 FPS sabit, Series S'te 2K - 60 FPS ya da 4K - 30 FPS sabit modlarına göre optimize edilmesini çok isterdim. Ama umutluyum. Microsoft Flight Simulator ilk çıktığında 20-30 FPS oynuyorduk, geçen gün girdim 130 FPS Ultra 4K'da.

Fikrimce de Baldur's Gate 3 karşısında Game of the Year kapışmasında şansı zayıf Starfield'ın.

Geeklik ve Ötesine on Xtwitter
    Digital Foundry: “Baldur’s Gate 3, PS5’te çalışırken PC’deki Ultra ayarları kullanıyor.”
    https://twitter.com/GeeklikOtesine/status/1700041806061158609

Starfield'ın da Series X'te 4K - 60FPS - Ultra ayarları çalıştırabiliyor olmasını isterdim.

Oyunun detay sevitesi ultrada çalışıyor pc gibi ama gel gör ki pc de 4k 60 fps de oynarken ps de o detayları 1080 P ve 30 fps altına düşen değerlerle oynuyorsun. Xbox da da çok farklı bir durum yaşanmaz. Belki birkaç tık üstü olur.

• Selam,

Benim adam koştukça canı çok hızlı azalmaya başladı. Üstümde fazla malzeme olduğu için mi oluyor bu ?

• eakarvardar E kullanıcısına yanıt
    evet. menüde sağ alttaki bar kapasitenizi gösteriyor. yürürken oksijen yiyor, bitince de candan yiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun benim çok kafaya takmadığım bazı eksiklikleri olsa da başından kaldırmıyor , zaman su gibi akıp gidiyor.Şu an 3-5 yıldız sisteminde geçiyor bütün olay.Toplam 100 tane yıldız sistemi varmış.70 level isteyenler var içlerinde.Bu oyunla işimiz var resmen.Aksiyon tarafı da iyi silahlar buldukça gayet iyi hale geliyor.

• Netteki haberlere göre Todd resmi mod desteginin 2024'te geleceğini açıklamış. Kısa vadede bekleyen arkadaşlar bence boşuna beklemesin. Maalesef durum bu şimdilik.

• O zaman stüdyoyu kapatıp gitsinler büyük rezillik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Hocam skyrim tam 5 yıl sonra konsola Türkçe geldi mod ile. Onları bildiğimden yazmıştım zaten kısa vadede beklemesin kimse diye 😀

Yine erken bile hemen 2024'te gelmesi. Ha 2024'te gelecek ama başı mı ortası mı sonu mu o da belirsiz.

• O zaman rezalet hocam sınıfta kaldılar

• pirate19 kullanıcısına yanıt
    Dün emin 120k civarına yayında yaptı. Düşük silahlar kullandı, daha iyi silahlarla tahminim 150k tutar. Ben de heveslenmiştim ama onun yerine star eagle almayı tercih ettim. 17. Seviyede en iyi gemi sanıyorum. 😎

• 650 K para yapabildim.

Oyundaki en güçlü ve iyi gemi Voyager III isimli gemiyi arıyorum. Her yerde yokmuş sanırım ve devamlı çıkmıyormuş satılık olarak. Bulmak bir dert, satın almak ayrı

• Bu ne yahu uzayda da böyle oturmazsın

• Xbox Türkçe dil desteği gelecek mi.

• wwertt kullanıcısına yanıt
    Valla gelecek diyorlar ama ne zaman belli değil.Önce mod desteği gelmesi gerekiyor.Dun bir yazı okudum mod desteğinin gelecek yıl çıkacağını felan söyleniyor yani dogruysa en kötü 4,5 ay var hocam.Tabii başka türlü bir yükleme olur mu onu bilemiyorum.

İnşallah okuduğum o yazı doğru değildir çünkü o kadar beklemek insanı üzüyor açıkçası.

Baktık çıkmıyor artık Google Lensle felan bir şekilde oynamak lazım. O da bana elzem geliyor işte, şöyle fallout gibi rahat rahat oynamak istiyorum.

Bekleyeceğiz yapacak birşey yok

• Pilot level kasmak isteyenlere ipucu vereyim.

New atlantis de pilot simulasyonu var. Arka arkaya hızlıca düşman gemilerini yok ederek hızlı level kasarak C TYPE gemi sürme hakkını elde edebilirsiniz.

• STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS
    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYISHazzadorGamin,Dragon of Dojima on Xtwitter
    Bethesda #Starfield has now broken all time peak record of 300k players on Steam 🚀
    https://twitter.com/HazzadorGamin/status/1700578959447257444?s=20
  • Dostlar bende bir bug hasıl oldu kurtulamıyorum. Takıldım kaldım. Back to vectera görevinde güç hücrelerini takıyorum ama devreye girmiyor. Normalde maviye dönmesi lazım ama sarıda kalıyor. Bilgisayarı çalıştırmıyorum. YouTube dan baktım herkesde normal takıyorlar çalışıyor ama bende olmuyor. Başada dönemiyorum. Görevi yeniden başlatmakta yok. Kaldım böyle valla. Varmı bilen başına gelen?

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.