Var var. |
STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (46. sayfa)
-
-
Oyunda gezegenden gezegene hızlı seyahat yapmayın bu arada. Bir gezegenden başka gezegene gidecekseniz önce geminizin kokpitine gidin. Sonra oradan gideceğiniz gezegenin sistemine girin. Gezegenin yörüngesine gidin. Oradan sonra iniş yapın.
Bu şekilde yaparsanız rastgele karşılaşmalara denk gelme şansınız oluyor. Yeni görevler yeni aktiviteler keşfediyorsunuz. Direkt gezegenden gezegene haritadan fast travel yaparsanız bu fırsatları kaçırıyorsunuz.
-
Oynayıp göreceğiz ama bu gezegenden gezegene - hatta başka sistemdeki gezegene fast travel biraz abartı olmamış mı? Neyse oynamadan çok yorum yapmak istemiyorum:)
-
Hocam anlattığınız şeylerin bir tanımı varsa ismi BETHESDA'dır , Bu firmanın en iyi yaptığı şey Senin bir yere odaklanmana asla izin vermiyor, gerçek hayat gibi mesela ne hayaller kuruyoruz neler istiyoruz ama başımıza neler geliyor:)) Adamlar tam olarak bunu mükemmel yapıyor.Sen ekmek almaya çıkıyorsun amacın ekmek alıp gelmek ama dışarda mehmet amcayla karşılaşıyorsun su almış eve goturemiyor senden yardım istiyor ona yardım ediyorsun evine kadar farkli farklı olaylar:)) Yani seni maceradan maceraya götürüyor. Bu da adrenalinin hiç düşmemeyeni sağlıyor çünkü sen başka şeye odaklanmak isterken ummadığın bir maceranin icinde buluyorsun kendini
Adamlar Efsane oyun yapmışlar, Tebrik etmek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 6 Eylül 2023; 15:44:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uğraştırmamak için böyle bir sistem getirmişler haritadan "daha önce keşfettiğiniz" sistemlere fast travel yapabiliyorsunuz. Keşfetmiş olmak lazım. Star citizen gibi bir şey bekleyen ben de başta garipsedim ama oyun simulasyon değil aslında uzayda geçen bir Bathesda RPG'si.
Ama bence zaten fast travel hiç kullanılmamalı çok şey kaçırmaya sebep oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Eylül 2023; 16:14:22 > -
Hem de fırsat buldukça oyuna girmeye itekliyor insanı bunlar. Ben PC'de oynuyorum ve her fırsatta koşup PC'yi açmaya başladım. Şu heyecanı yıllardır unutmuşum.
-
Oyunun Xbox One versiyonunun grafikleri de baya sağlam duruyor.Bu konsol yeni nesil oyunları açacak güçte dedik zamanında :)
Şaka bir yana adamlar yeni nesil konsol satmamak için ekstra çaba harcıyorlar resmen bu nesil.
The Xbox TesteryoutubeIf you want to buy me a cup of coffee and want to sponsor my channel that would be amazing! then please use this link! https://www.paypal.me/TheXboxTester Or become a super member and join https://www.youtube.com/channel/UC5xaXb_q4rHfSHIw5JOb8Lw/join #XboxSeriesS Welcome to my channel, my name is Maurice and thank you for watching to these video's. Follow me on: Gamertag: Smartimus Prime facebook.com/TheXboxTester twitter.com/thegamestester twitch.tv/thexboxtester also check out my playstation channel https://www.youtube.com/c/ThePlayStationTester Stuff i use Elgato HD60 X Capturecard Elgato Facecam HD OBS Recording software Samsung Oddysee G5 32 inch Gaming monitor FiFine Microphone Nacon pro controller #Xbox #Xbox20 #P3 #XboxGamepass #TheXboxTester #Gaming #GamePass #GamepassUltimate #XboxSeriesX #txthttps://www.youtube.com/watch?v=UDeE7M5Z7SA -
arkadaşlar oyunu bir türlü indiremiyorum, yükle seçeneğine bastığım an beyaz bir sayfa geliyor ve ana sayfaya yönlendiriyor. xbox desteğe vb. yazdım ancak cevap alamadım, yardım edebilecek biri var mı?
ekran videosunu da çektim:
-
Mod desteği ne zaman gelecek açıklasınlar bari ya bethesda bak şansını zorlamaa
-
Arkadaşlar bu oyunda vrr desteği yok mu ya. Teknoloji olarak neden böyle geride :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyuna o kadar emek vermişilerki bir parlaklık ayarı bile koyacak boş vakitleri olmamış.
-
gamelog türkçe alt yazısı fena değil.pc gamepass de çalışıyor.6 saat falan oynadım. alışma evresindeyim hala.çok geniş kapsamlı oyun.
-
Oyunda şuan mod desteği yoksa indirmeye gerek yok o zaman. Türkçe yama olmadan oynayamam. İşin yoksa bekle dur. Series S te 60 FPS var mı bu arada
hayır 2k 30 fps
aynen öyle
-
Yine 15. dk içinde çer çöp full oldu çanta, yarısını Vasco'ya verdim, robot bile şaşırdı, bunları niye topluyorsun anlamıyorum diyor.
-
Arkadaşlar, game pass ultimate var. Oyunu pc de oynayıp daha sonra kaldığım yerden xboxtan devam edebilir miyim?
Edersin. Test edildi, onaylandı.quote:
Orijinalden alıntı: HopeS
Arkadaşlar, game pass ultimate var. Oyunu pc de oynayıp daha sonra kaldığım yerden xboxtan devam edebilir miyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün gece 2 saat oynayabildim. Daha çok erken ama genel bahsedilen eksiler direk göze çarpan konular. Kalan konularda bin tane güzel yanı var. Son 5 senede çıkan oyunları bir düşünün, Souls serisinde de eksikler var. RPG gibi ama hikaye akmıyor, ne olduğunu anlamıyorsunuz. Teknik sorunları var, onda da grafikler geçen jenerasyondan. Ama en iyi oyun diyebiliyoruz. Onda da aynı şekilde klasik from software deniyor, geçiliyor. Bu oyun ise Microsoft EX olduğu için gömülmeye çalışılıyor.
Baldurs Gate dışında bence 5 senedir her anlamda - Toplam efor olarak - Starfielddan çok daha ileride olan oyun yok.
Adamlar bin tane queste bin tane seslendirme yapmışlar. İlk kez çıkan bir franchise üzerine koyarak devam edecektir (15 sene sonra olur ama :) ) Ses sanatçısı var, senaryosu var içerik olarak rdr2 ile kıyaslanamayacak bir oyunu her açıdan bakarak overall değerlendirmek lazım. Öyle bir oyun kapsamı düşünün ki star citizen ile kıyaslanıyor, gidiyor rdr ile kıyaslanıyor, gidiyor BG3 ile kıyaslanıyor, hem de salt fps olan oyunlarla kıyaslanıyor. Savaşacak çok cephesi var ve tüm cephelerde kazanmasını beklemek günün şartlarını görmezden gelmek oluyor.
Baldurs Gate cidden Larian'ın hayatının oyunu olduğu, belki de şirketin kuruluş amacı olduğu için hem gönülden çalışarak, hem fazla efor vererek çok iyi bir iş çıkarmışlar. 2021 2022'de çıksaydı starfield kral olurdu.
Persuasion'a bile ayrı sistem yapmışlar. Önceden hiç bir bethesda oyununda yoktu sanırım. Daha keşfedilecek çok şey var. Tabi eksi yanlarını da sayacağız ama Baldurs Gate 3 dışında bu jenerasyonda çıkan bu oyun daha iyi diyebileceğimiz bir rpg oyunu yok. Bu da Sonycileri üzebilir ama şu an durum bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathcallsdeath -- 7 Eylül 2023; 10:19:17 >
-
dün gece aynı sohbeti bende yaşadım :D pense, bardak ne varsa alabiliyorsun oyunda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X