Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.337
Cevap
50
Favori
59.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakalım artık hocam. Oynayan herkese bol keyifler. Bizde tabiki deneyeceğiz yarın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilker1834 kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle bir şey denenebilir. Misal oyunda not,evrak vs buldunuz hemen telefonla google translate den kamera açıp ekrana tutun okuyun. Yama gelene kadar idare eder en azından. 🙂

• Lens uygulaması var onu kullanırım artık 🫡

• Xbox için klavye mouse desteği olacak denilmişti Starfield'da. Deneyen var mı merak ettim.

• Oyunda level scaling var mı? Skyrimde vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ama millet zorlanınca kasıp geliyorum falan demiş, bu gibi yorumlar bana level scalingin olmadığını düşündürttü.

• Merhabalar,

Gamepass kullanıcıları için oyun yarın açılıyordu değil mi ?

• Fifa serilerinde xboxun konumunu yeni zelanda yapınca 7-8 saat önceden açabiliyorduk, bunda da oluyor mu acaba?03.00 çok saçma bir saat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunun fizik motoru güzel duruyor.

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS
    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYISTom Warren on Xtwitter
    when it's time to let something go in Starfield. I gasped when the hatch opened 🤯 from /u/Moozipan https://t.co/PXtefvDiPb
    https://twitter.com/tomwarren/status/1698955499545243796

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 5 Eylül 2023; 18:8:35 >
  • pasha2626 P kullanıcısına yanıt
    Hayır starfield globalde herkese aynı anda açılıyo. Yeni zelanda vs farketmez. Bizdeki saati gece 03:00.

• Kral geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 5 Eylül 2023; 21:19:0 >
  • Sadece premium edition bile şimdiden 2 milyondan fazla satmış tahminlere göre:

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIScolteastwood on Xtwitter
    2 million players in Early Access, before the game is for sale at regular price or "free" on Game Pass PC & Console. Starfield is a big deal!!
    https://twitter.com/Colteastwood/status/1699126313255395382?s=20
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
  • Herkese selam. Gece 03.00’dan sonra cloud gaming’te de açılır mı? Mesaideyim, yemek molasında yarım saat baksam güzel olurdu. 😀

• Karakter oluşturma ekranındaki Traits tarafında neleri seçmemi önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman43 -- 6 Eylül 2023; 2:31:23 >
  • Arkadaşlar grafik ayarlarını nasıl yaptınız? Film grain efektini tamamen kapattım. Motion blur ve depth of field açık mi sizde kapalı mı?

• motion blur'u normalde tercih etmem fakat kapattığımda 30fps daha çok göze batıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ceyrekkokorec -- 6 Eylül 2023; 9:22:53 >
  • Oynayan yok mu arkadaşlar yorumları alalım benim gibi fakir gampassçilerden?

• Series S'te Starfield enfes görünüyor. Tabi bunda Series s e ayrıca bir uğraş verildiği aşikâr. Bethesda first party firma olduğundan bu derece uğraştı ama elbette her firma bu denli uğraşmıyor özellikle series s için.

Oyunda her yer nakış gibi işlenmiş. Bu durum cyberpunkta da vardı. Yani öylesine girdiğiniz alelade bir yer dahi inanılmaz detaylı. Belki oyun boyunca bir daha kolay kolay uğramayacağınız yerler de öyle.Yanlış hatırlamıyosam El analista de bits kanalının incelemesinde Hem Series S hem Series X pc deki yüksek ayarlar kalitesinde yazmıştı. Tabiki ss sx e göre kırpılmış gölge, ışıklandırma, texture kalitesi sunuyor ama yine de harika görünüyor.

Bazi yerlerde Ekim ayından sonra mod desteği gelecek demişler. Dil desteği de gelince yeme de yanında yat olacak oyun 🙂

• Konsolda aim desteği yok diyorlar. Doğru mu arkadaşlar. Aim var diye pek alışmaya kafa yormamıştım.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.