Starfield dünyayı kurtardı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (43. sayfa)
-
-
Seni bile kurtarır, önce vaftiz eder hattaquote:
Orijinalden alıntı: myze
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xboxa Türkçe Yama çıksın oynayacağım
beklemedeyiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Skyrim gibi türkçe mod gelir mi acaba konsola ? ona göre bekleyeceğim. .Yarım yamalak ingilizce ile bu oyuna yazık etmek istemiyorum. forumda okuduklarım inanılmaz hype yapıyor bana ama şu kahrolası yabancı dil yüzünden oyuna akamıyorum. umarım en kısa sürede resmi yada mod olarak bir dil paketi görürüz.
-
mod desteği oyunun piyasa çıkış tarihinde mi gelecek ? yoksa ilerliyen zamanlarda mı ?
-
ilerleyen zamanlarda
Tom Warren on XtwitterTom Warren on Xhttps://twitter.com/tomwarren/status/1698646848116830716?s=46&t=ekhJhWS6oWJaOyhDzzjXmg
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
hocam ama 2 aya getirmeleri lazım havası kaçmadan
-
Gamepessçi fakirlere ne zaman açılıyor şimdi? 5 Eylüldü sanki. Bu gece falan açılıyor mu yoksa?
-
Hayır yarın gece olacak. Sonra 03:00 olacak oyun açılacak herkese 🙂 6 Eylül gece 03:00
modlar ve dil ile ilgili umarım açıklama yapılır
-
Hocam xbox a mod desteği kısa vadede gelmeyecek gibi sanki ya. Bilmiyorum da öyle hissediyorum. Sanki aylar sürecek gibi geliyo bana. ☹️
O zaman kendi ayagina sıkarlar Sony e gecer millet nextgen de sorun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mod geldiği zaman başarılar açılıyor mu ?
-
Hocam bunu şundan dolayı söyledim. Mod desteği konsolda olacak evet ama bir zaman aralığı vermediler. Hani oyun çıksın 1 ay içinde mod desteği gelecek veya atıyorum yılbaşında gelecek vs diye net bir bilgi vermediler. Umarım bir an önce gelir.
Biliyorum hocam xboxun hatası o zaten
Adamlar uzay zaman yapmış resmen astrofizik alanım olduğu için tebrikler
-
Bu mod xbox ne zaman an gelecek belli değil. Peki pc de xbox uygulamasına gelirmi? Gelirse xbox dan değil pc den oynarım. Türkçe olmassa ben çok zorlanırım. Normal hayatta sokakta konuşuyorum belli bir seviye ama bu kadar detaylı bol görevli ve dialoglu oyunda alt yazı şart. Yoksa keyfinden mahrum kalırız.
hocam pc si olmayanlar da bekleyecek haklısın bu oyunun olayı diyalog
-
Adamlar evlenince balayı için denizli, otelli, plajlı gezegen yapmışlar, oha ya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X