Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.337
Cevap
50
Favori
59.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya onu diyenler çok saçma bir argümanı savunduğunun farkında değil. Bi Fransız bi Alman kendi dilleri eklenmese oyunu satın almaz protesto eder. Bizdeki çok bilmişler ingilizce öğrenin hangi çağdayız diyor 😄

Adamlar bırak dil eklemeyi bazı dillerin farklı lehçesini vs dahi ekliyor. Orada çok bilmişler yok 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Çok bonkörüm, al güle güle harca

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle hocam herkes profesör bizde :), bu arada nexus türkçe modda bugları okuyordum sam konuştukça ekran kayıyor yazmışlar ne ilginç bug o öyle :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 3 Eylül 2023; 15:1:18 >
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt

Tunca iyidir hoştur, ama burada oynamadan gömeyim havası seziyorum. Oyun eksileri var, zaten konuşuluyor. Ama sadece bunlardan vurayım hoş olmamış. Multiplayer ekibinin üçlü videosu var; onu izleyin dediğimi anlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda rastgele keşif yaparken düşman geminin yanıma inmesi ve gemiye ilerleyip hepsini öldürürken kaçamadan kaptanın gemiyi havalandırarak kaybolmam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu oyun açıldığından beri hiç patch update vs ne deniyorsa almadı mı ya? bu hdr ne zaman düzelecek? çamurlu görüntü oluyor çoğu yerde. tvden de ayarlayamıyorum

• Arkadaşlar Türkçe çevirisi 2,3 ay içinde çıkar mı Xboxa.?

• asus1981 kullanıcısına yanıt

birlik olursak evet

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    Ne yapmak lazımsa yapalım,İngilizcem az çok var ama insanın kendi dilinde oynaması ayrı bir keyif.. İngilizce öğrenin diyenleri pek kaale almıyorum

• asus1981 kullanıcısına yanıt

hocam onu diyenlerin seviyelerinden iyi seviyede olan insanlar yama gelsin istiyor boş muhabbet zaten reddit twitter üzerinden bethesdaya xboxa yazmak lazım resmi için, mod için ise nexus modda bir arkadaş yapmaya çalışıyor o forum donanıma konu açsa iyi olabilir. Mod desteği gelince yamalar da gelecektir ama konsola mod desteği ne zaman gelir acaba

• hocam nexus moddaki arkadaşa sordum konsola nasıl yüklenilir vs bilmiyormuş işlemleri nexus moddaki bir çeviri konsol desteği gelince aktarılabilir mi konsoldaki modlara?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fast travel hede hödö diyenlere tokat gibi karşılık olmuş

𝙆𝙧𝙖𝙩𝙤𝙨 on Xtwitter
    𝙆𝙧𝙖𝙩𝙤𝙨 on X
    https://twitter.com/ghostofsparta1_/status/1698020918562623515?s=46&t=ekhJhWS6oWJaOyhDzzjXmg

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    Hocam skyrim için yapılan tr yama pc deki neyse aynısı birebir konsola da gelmişti. Hatta pc de olan neredeyse tüm modlar konsolda da vardı.

• süper o zaman nexus mod çünkü pc ye özelmiş onu entegre edicekler sadece ama beklicez bi süre

• Oyundaki iç alanlardaki detaylar çok iyi. Bu kadar büyük oyunda bu kadar detaylı iç mekanlar için çok emek harcadıkları belli. Ayrıca silah dizaynlarına hayran kalmamak elde değil. Oyunun gunplayi içinde Id Software'in dokunuşu net hissediliyor, gerek silahların tepkileri gerek düşmanların mermi yediklerinde verdikleri tepkiler çok başarılı Fallout'un da çok ötesinde.

• Tam gaz devam akşam. Uzun zamandır bu kadar iyi bir oyun görmemiştim. Yan görev yapmaktan, Gezip keşfetmekten ana görev yapamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 4 Eylül 2023; 9:52:19 >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Daha mod desteği gelecek, benim ilk yükleyeceğim mod hazır

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

Daha mod desteği gelecek, benim ilk yükleyeceğim mod hazır

Only on Playstation ( Youtube Premium )

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.