< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (42. sayfa)
-
-
Çok bonkörüm, al güle güle harca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öyle hocam herkes profesör bizde :), bu arada nexus türkçe modda bugları okuyordum sam konuştukça ekran kayıyor yazmışlar ne ilginç bug o öyle :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 3 Eylül 2023; 15:1:18 > -
Tunca iyidir hoştur, ama burada oynamadan gömeyim havası seziyorum. Oyun eksileri var, zaten konuşuluyor. Ama sadece bunlardan vurayım hoş olmamış. Multiplayer ekibinin üçlü videosu var; onu izleyin dediğimi anlarsınız.
Oyunda rastgele keşif yaparken düşman geminin yanıma inmesi ve gemiye ilerleyip hepsini öldürürken kaçamadan kaptanın gemiyi havalandırarak kaybolmam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu oyun açıldığından beri hiç patch update vs ne deniyorsa almadı mı ya? bu hdr ne zaman düzelecek? çamurlu görüntü oluyor çoğu yerde. tvden de ayarlayamıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Türkçe çevirisi 2,3 ay içinde çıkar mı Xboxa.?
birlik olursak evet
-
Ne yapmak lazımsa yapalım,İngilizcem az çok var ama insanın kendi dilinde oynaması ayrı bir keyif.. İngilizce öğrenin diyenleri pek kaale almıyorum
hocam onu diyenlerin seviyelerinden iyi seviyede olan insanlar yama gelsin istiyor boş muhabbet zaten reddit twitter üzerinden bethesdaya xboxa yazmak lazım resmi için, mod için ise nexus modda bir arkadaş yapmaya çalışıyor o forum donanıma konu açsa iyi olabilir. Mod desteği gelince yamalar da gelecektir ama konsola mod desteği ne zaman gelir acaba
-
hocam nexus moddaki arkadaşa sordum konsola nasıl yüklenilir vs bilmiyormuş işlemleri nexus moddaki bir çeviri konsol desteği gelince aktarılabilir mi konsoldaki modlara?
-
The Act Man on XtwitterThe Act Man on Xhttps://twitter.com/theactman_yt/status/1698375938902519823?s=46&t=ekhJhWS6oWJaOyhDzzjXmg
fast travel hede hödö diyenlere tokat gibi karşılık olmuş
𝙆𝙧𝙖𝙩𝙤𝙨 on Xtwitter𝙆𝙧𝙖𝙩𝙤𝙨 on Xhttps://twitter.com/ghostofsparta1_/status/1698020918562623515?s=46&t=ekhJhWS6oWJaOyhDzzjXmg
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam skyrim için yapılan tr yama pc deki neyse aynısı birebir konsola da gelmişti. Hatta pc de olan neredeyse tüm modlar konsolda da vardı.
süper o zaman nexus mod çünkü pc ye özelmiş onu entegre edicekler sadece ama beklicez bi süre
-
Oyundaki iç alanlardaki detaylar çok iyi. Bu kadar büyük oyunda bu kadar detaylı iç mekanlar için çok emek harcadıkları belli. Ayrıca silah dizaynlarına hayran kalmamak elde değil. Oyunun gunplayi içinde Id Software'in dokunuşu net hissediliyor, gerek silahların tepkileri gerek düşmanların mermi yediklerinde verdikleri tepkiler çok başarılı Fallout'un da çok ötesinde.
-
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X