Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
50
Favori
59.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam sayfasına Türkçe fragman gelmiş. Yoksa Türkçe altyazı geliyor mu? STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS
    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYISMustafa on Xtwitter
    Starfield, Steam sayfasına resmi olarak Türkçe fragman eklendi.
    https://twitter.com/MstafaKadir/status/1698015820788420714?s=20
  • Source kullanıcısına yanıt

Keşke biri de yazmış biri tek başına yapmış yama getirmeyin diye abi beyinleri evde bırakmış insanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Maşallah STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS  . Ben iki haftada anca ulaşırım o süreye hocam hangi ara ? STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

• Source kullanıcısına yanıt
    İlginç gercekten. Neden durduk yere böyle bir şey yapsınlar ki? Cidden öylesine mi koydular? Ben umutlandım biraz daha. Yerli yabancı basın baya destek oldu çünkü tr dil konusuna. 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • önceden tr varmış yazmıştı birileri ama ben görmemiştim fragmanda

aynı hissiyat bende de var hala adapte olamadım ng+ ve farklı karakterlerle oynayışım kesinleşti
    1000 saat üzeri kesin oynarım. kimse konuşmamış ama silahlar aşırı iyi değil mi bethesda kalitesinin çok üzerinde olmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • combat zayıf güncellemeleri lazım hocam

• waleur5 kullanıcısına yanıt

combat'da battlefield veya cod etkisi bekleyemeyiz klasik bethesda olmuş ama sevdiğim yeni şeyler oldu örneğin can barı dolu olan düşman yerde sürünebiliyor, vurduğunuz yere bağlı olarak tepki almak fazlasıyla yeterli benim adıma

uzun zamandır odama oyun posteri asmıyordum starfield poster astırdı her açıdan harika bir oyun :D

• Ben hayatımda böyle görev akışı görmedim. Şimdi yazacağım şey tamamen ana hikayeden bağımsız ama spoiler takıntısı olan okumasın.

Bir gezegen keşfi için görev aldım ve gemi ile yörüngeye girdim. Başka bir gemi yanımda ilerliyordu. Karı koca kavga ederek hangi yöne gideceklerini tartışıyorlarken bana sorgular … adrese nasıl gideriz diye kaybolmasınlar diye bilmediğimi söyledim. Gezegene indim. Biraz keşif yaptıktan sonra karaya inmiş farklı görevli ekip gemiden bağımsız küçük araştırma gemisine binmişler ve gemi düşmüş. Medkit verdikten sonra kalktık eşlik ettim ana gemiye kadar vedalaştık gitti ben gezegen taramaya devam.

Bu nasıl bir oyun?

Az önce benimle röportaj yapmak isteyen birini kabul ettim diye farklı farklı insanlarla ben röportaj yaptım oradan olaylar dallanıp budaklandı oyun oyun değil bambaşka bir şey olmuş binbir türlü hikaye çıkıyor :D

• Oyunun başından kalkamıyorum oynadıkça daha da oynamak istiyorsun, bu oyun Fallout ve Elder Scrolls gibi efsaneler arasına girer. Gezegen değiştirince sanki başka oyuna giriyor gibi oluyorum, atmosfer tamamen değişiyor, çevre, şehirler, bitkiler, hayvanlar, bağlı olunan şirketler hepsi birbirinden farklı, bu nasıl bir çeşitliliktir. Görüntüler Series X'den kendim çektim, foruma yüklerken kalite biraz düşüyor tabi.

Birde şehre inen gemiyi izleyim derken şöyle birşeye denk geldim, vahşi olan hayvan türü saldırgan olmayan hayvan türünü kovalıyor, video kısa kalmış ama daha sonra yukarıdan da biri daha gelip ikisi kovalıyordu, çok acayip şeyler oluyor oyunda STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS  Videoyu da ekledim gözüküyordur inşallah.

• Oyunda hayat kurtaracak bazı bilgiler vereyim ve bugünlük oyunu kapatıyorum.

1- bir gezegene indiniz ve bütün gezegeni keşfetmek istiyorsunuz. Mutlaka ama mutlaka arazide gezerken tarayıcı açık şekilde gezin.

2- bazı şeyleri keşfettiniz, bazı şeyleri keşfedemeniz ve bulamıyorsunuz diyelim. Hemen map i açarak bölgelerin üzerine tıklayın ve o bölgenin % kaç bittiğini görün. Bütün gezegeni tıklayarak bölgelere baktığınız da % 100 olmayan yerin eksik yer olduğunu farkedeceksiniz ve o bölgeye hemen uzay geminiz ile tıklayarak fast travel yapacaksınız.

3- bütün herşeyi buldunuz ama 1 fauna (canlı) eksik diyelim. O eksik olan canlı muhakkak deniz canlısıdır. Bir önceki başlıkta belirttiğim gibi harita da suyun üzerine tıklarsanız %0 olduğunu göreceksiniz. Haritada suya yakın bir yere inip hemen denizi tarayın ve ayrılın.

4-Merminiz yok, silahlarınız yetersiz diyelim. Oyunun hemen başında aldığınız cutter isimli maden çıkarmaya da yarayan lazer silahı düşmanlara karşı inanılmaz güçlü ve mermisi kendi kendini yenilediği için sürekli dostunuz olacak.

Küçük bir gezegende 3 saat gezerek %100 yapan biri olarak ve söverek bazı şeyleri farkeden biri olarak bilgileri paylaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 3 Eylül 2023; 2:38:35 >

• Ana senaryoyu saldım side questler fena sardı. Kayboldum akıştan

• oyun çok güzel ama ben açıkçası mod desteği ile beraber türkçe yama bekleyeceğim. o zamana kadar update ler ile beraber oyun da daha derli toplu bi hale gelir.

• bastaa kullanıcısına yanıt
    Türkçe yama için çok bekleyeceginizi sanmıyorum. Kisa sürede konsola mod desteği gelecektir 6 sında bir açılsın da genele. Hatta dün ign de bir yazi gördüm hile kodları konsolda nasıl yapılır diye 😄

• Bethesda alex i unutmamış.

• https://www.youtube.com/watch?si=jiMv3Gk9KFrY8KxS&v=VxMTFZUg3bc&feature=youtu.be

Açıkçası oyunu henüz denemedim ama beklediğimden kötü duruyor. Yani vuruş hissi, npc'ler ve hareketleri, animasyonlar, grafikler, oynanış, her şey kötü-ortalama arası ve yapay duruyor. Bu da Skyrim gibi klasik bethesda diyorlar, muhtemelen oyunun rpg gibi diğer tarafları kuvvetli. Keşfetme özelliği, yan görevleri ve rpg tarafı aşırı iyi sanırım.

Böyle yapay gözüken oyunları pek sevemiyorum normalde. Yani ne kadar içeriği fazla olursa olsun, içeriğin sunum şekli vs iyi değilse içeriği de önemsiz oluyor benim için, 10-20 saatlik daha sinematik oyunlar çok daha etkileyici oluyor. Skyrim de böyleydi, eminim ki aşırı derecede iyi ve oyun dünyasına ismini kazıtmış bir oyun ama beni içine çekmemişti. Yine de o zamanlara göre şuan rpg türünü daha çok seviyorum (o zamanlar yan görev yapmayı bile hiç sevmezdim) ve uzay temasını çok severim. O yüzden bu ay ff16 bitince deneyeceğim bakalım. Bu sefer seveceğimi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 3 Eylül 2023; 14:32:5 >

• hocam dandik gelmesi ayrı resmi yada organize çeviri gelmesi aynı a2 türkçe çeviri yamayla oynamam bu oyunu arap ve kore halkına dil çevirisi yapacaklar

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    Hocam makine çevirisinde çok sıkıntı olmaz sanmıyorum. Elle çeviri bekliyosanız o iş zor şimdilik 😀

Ha bende ingilizce var ben beklemeden direk başliycam ama tr yama gelince elbette yeniden oynarım.

• hocam bu arada dil öğren diyen iq yoksunu arkadaşlar vardı onlara da cevap vereyim benimde kötü değil ingilizcem ama çok diyalog var kendi dilinde oynamak en iyisi, hocam makine çeviri ile çevirip el ile de düzeltebilirler para ile satacak arkadaşlarda makine çeviri kullanıyor ben rdr2 de makine çeviri ile oynamıstım ama üst versiyondu o. Yapay zeka iyi çeviriyor sadece düzeltmek gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 3 Eylül 2023; 14:24:50 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.