mod kısmı aktif olunca gelir hocam biraz daha beklemek lazım. |
STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (40. sayfa)
-
-
hocam yok kafalar çok değişik bir çeviri grubu ile konustum onlarda makine çeviri yapıyorlar gönüllü yapmışken dosyaları yayınlayın modcularda moda çevirsin dedim adamlar linç ettiler , beklicez bakalım hocam bende uğraşmam bu saatten sonra
-
o kafaları hiç bir zaman anlamıyorum, bu olay tamamen bethesda ve microsoft'un eşekliği Türkçe getirin baştan insanlar zaten oynayacaklar niye bu kadar uğraştırıyorlar anlamıyorum. microsoft'u bu konuda anlamak zor çoğu oyununda Türkçe dil desteği var Halo'da falan yok. oyun muhabbeti ülkemizde belli bir kesime hitap ediyor ama Türkçe getirmek zorundasın sonuçta kimse bedava oynamayacak bu oyunu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gears gelmişti hocam diablo bg3 getiriyorsa sende getiriceksin
-
-
bende empath, extrovert ve hero worshipped var. empath ve extrovert diyaloglarda ekstra seçenekler sunuyor faydasını gördüm. hero worshipped sunumdaki sarı saçlı elemanı companion yapıyor başka bir faydasını göremedim su an ama epey komik herif peygamber muamelesi çekiyor karaktere :D:D
-
Empati ve Hero worshipped sectim 3.de kararsiz kaldim baya wanted ve neon street rat arasinda kaldim neon street ratı seçtim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun kötü değil ama konsol bazında söylüyorum grafikler hayal kırıklığı yaşattı bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zed -- 2 Eylül 2023; 17:32:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
wanted iyiki seçmemişsin zorlayabilirdi, oyunun comat kısmı başta kolay gibi geliyor ama kendinden 6-7 bazen 20 seviye yukarıdaki düşmanlara karşı zorlanabiliyorsun. yanında bol bol medkit ve digipick bulundur.
-
-
konsola mod desteği ne zaman gelecek
-
-
hocam düzgün bir mod gelir mi ondan şüpheliyim işte çünkü gönüllü ayağına garip işler yapılıyor bir yandan legal olmayan şekilde adamların oyunu çevirip pc de satanlar var konsola bu yüzden dil çevirisi yapmıyorlar bastırmak lazım
-
Vallahi çok doğru dedin ama degerli dostum çok ingilizce istiyor yav 🫣mesela biri demiş bir yerde iş gorusmesine gitmiş görevli ne mezunusun felan filan soruyor şimdi bunu rastgele anlamadan tuşa basarak yandık gittik 🫡😁quote:
Orijinalden alıntı: waleur5hocam düzgün bir mod gelir mi ondan şüpheliyim işte çünkü gönüllü ayağına garip işler yapılıyor bir yandan legal olmayan şekilde adamların oyunu çevirip pc de satanlar var konsola bu yüzden dil çevirisi yapmıyorlar bastırmak lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6 eylülde çıkış yaptıktan bir süre sonra en az 2 ay bulur
-
Olsun hocam güzel gelsin de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun olayı o hocam evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16 saati devirdik. Daha oyun başlamamış gibi hissediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X