Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
50
Favori
59.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bethesda acısın diyedir umarım bu ingilizce
    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 2ceyrekkokorec kullanıcısına yanıt
    Apple of Xbox’s eye?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oyun insanı içeriğe boğuyor. başlangıç görevlerini saymazsak ilk 7 saat sadece New Atlantis'teydim. bir noktadan sonra mission düşünce "yeteeeer" diye çığlık atacaktım. bu kadar çeşitli içerik olunca hiçbir şey tekrara düşmedi, en azından 16 saattir böyle. ana görevden sıkıldın mı? yan göreve geç. yan görev baydı mı? survey yap. survey'ler tekrara mı düşürdü oyun döngünü? outpost kurmakla veya geminle ilgilen. oyuna geri mi döneceksin? şehirleri keşfet, hikayeleri dinle. beynini boşa alıp sadece oynamak mı istiyorsun? mission board'dan görev al veya henüz bakmaya gözüm korktuğu kadar çok olan random gezegenlerden birine in. her şeyden önemlisi DİLEDİĞİN GİBİ oyna. keşke klasik Bethesda kusurlarının olmadığı bir oyun olsaydı ancak Bethesda yine yapacağını yaptı. bana göre bu oyun Bethesda'nın imza oyunudur ve bir 10 sene de bunu oynattırıcaklar bize.

edit: şimdiye dek iki tane ana görev ve bolca yan görev dışında yaptığım şeyler yalnızca bir gezegeni survey etmek ve gemiye biraz modifikasyon yapmak. mission board'ı hiç açmadım, factionlara girmedim, outpast'a bakmadım, şehirler haricinde keşife çıkmadım. kim bilir kaç şehir var ve sadece ikisinde bulundum. 15 saat beni sadece ekranda değil, ayrı zamanda heyecanlı da tutan oyunun vaat ettiği seçeneklerin neredeyse çeyreğini gördüm yani. ha o da vaat ettiğini bildiğim seçeneklerin. varın gerisini siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ceyrekkokorec -- 2 Eylül 2023; 10:39:13 >

Hocam Multiplayer ekibinden Orhun Kayaalp'in yeni başlayacaklara 8 ipucu videosunu öneriyorum. Bu videoyu izleyince bir kez daha dedim ki abi adamlar öyle bir oyun yapmış ki 1000 saat rahat oynanır. Belki 1000 saatin sonunda dahi her zerresini keşfetmiş olmayacaksınız. Böyle devasa bir içerik görmedim. Kolay kolay da tekrara düşmüyo. Ah Bethesda şu saydığımız eksiklerin olmasa var ya belki yüzyılın oyunu olurdun 🙂

• Series Xde biraz baktim grafikler cam gibi oledde çok begendim ben oyunda 500 tane npc vardir adamin kiyafetinin ustundeki apoletlerin bile kalitesi var çevre zaten muazzam grafik kötü diyen %100 artniyetlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Eylül 2023; 11:3:1 >
  • Oyunda zaman akıp gidiyor resmen. En son 360 zamanı bir oyunu açıp saatlerin nasıl geçtiğinin farkına varmıyorduk öğrenciliğin de verdiği rahatlıkla. Bu oyunda da o his var, şu gezegen nasılmış diye bir bakayım derken 3 saat geçebiliyor, şu görev neymiş derken oradan bambaşka yerlere dallanıp budaklanan bir göreve evriliyor. En güzel yanı da görevler birbirine benzemiyor ve diyalog kalitesi gerçekten iyi. Bu çapta bir oyunu yapabilecek tek firma var o da Bethesda, onlar daha iyisini yapana kadar bu oyun kendini oynattıracak belli. Yeni Skyrim hayırlı olsun.

• Uzay Skyrimi deniyordu doğru çıktı

• hocam oyunda aktif olarak 17 saatim var. üstüne çıkmadan hemen önce saat akşam 7 ile gece 3 arasındaki, Bethesda'nın oyunu gösterdiği ama elletmediği sürede de dediğiniz video da dahil 8 saat starfield tükettim . yani beğenilmeyen Fallout 4lerine bile 400 saat gömmemden kaynaklanan müthiş hype bir an azalmadı, bir an bile aşırı yüksek olan beklentimin altında kalmadı. muhtemelen tatilin kalanında başka oyuna bakamayacak kadar ne benim ilgim ne de içerik bitecek.

adamlar yapmış bu sporu.

• Oyun skyrim gibi bambaşka dünyalara götürüyor mu seni onu merak ediyorum.

Skyrimdeki müzikler inanılmaz seviyedeydi, sadece bu bile insanı ışınlıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam güleceğinize destek verseniz sağa sola saldırsanız?

https://www.reddit.com/r/BethesdaSoftworks

Buraya yazması lazım herkesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 2 Eylül 2023; 13:27:10 >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt

evet götürüyor müzik konusunda da zerre şüpheniz olmasın, oyun çok fazla özgürlük sunuyor canınız ne isterse onu yapıyorsunuz

• 4 saat oynadım, işlerim için dışarı çıktım. Dönüp devam etmek istiyorsam, oyun kendini oynatıyor demektir, bu da benim için iyi. Oyun bir kere devasa, çok yapılacak iş öğrenilecek şey var. Ship, outpost işlerinin videolarına baktım, oralar ayrı bir dünya. Konsol için mod desteğide gelir ise efsane bir rpg dünyası yaratılır.

• Vs konusundan çizilince benim haller . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 2 Eylül 2023; 14:44:45 >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Yalan söylememiş ki oyunun yan görevleri skyrim gibi gayet sürükleyici bambaşka hikayeler var

• Makine çeviri nedir ya çer cöp mod istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.