< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (36. sayfa)
-
-
Boş arazide gezerken mutlaka lb tuşuna 1 kere basın. Hem mineralleri gösteriyor hemde bulduğunuz canlıları yaklaşarak A tuşu ile tarıyorsunuz ve hızlı level atlamanızı sağlıyor.
Her köşeden birşeyler çıkıyor. İnanılmaz gerçekten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun dolu dolu ama oyundan daha eğlenceli olan şey hater yorumları starfield baya baya alev attırmış ortalığa
Companion Vasco bile malum zümrenin oyunlarındaki ana karakterlerden daha dolu olmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gamepass'e gelene kadarlı kürekli versiyona bir bakalım bakalım nasımış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bizde de sorun olmadı ortaklıkta. bi supporta yazın. size özel bir durumdur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hemen 3 te açılınca mi girdiniz yoksa gün içinde mi girdiniz? Ayni anda girip oynadınız doğru mudur?
ben gece üçte açılır açılmaz girdim P2 olarak. p1le de az önce beraber denedik, aynı anda girebildik.
Cok teşekkürler hocam. Bizi buldu demek ki 😀
Oynayan arkadaşlar oyun nasıl olmuş. Ben ayın 7sini bekliyorum.
Gazoz mu olmuş efsane mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ign'de oyunu inceleyen moron:
-
constellation bize bir oda mı verdi bir türlü bulamıyorum tüm yataklar sahipli.
edit: üst kat, koridorun sonunda soldan ikinci kapı. bu arada bence tüm odaları gezip notları okuyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ceyrekkokorec -- 1 Eylül 2023; 20:8:16 >
Kadınla konuşunca seni dolaştırıyor ve odanı gösteriyor.
-
tüm odaları dolaşıp yağmaladım bile :D ben onu turlatırım artık.
Çok ingilizce istiyor bu oyun ya ah ulan altyazı olsaydı
Suç bu yavşakta değil buna inceleten IGN de. Sonuç olarak ben olsam phil yerinde bu adamlara ne röportaj veririm ne de oyun gönderirim.quote:
Orijinalden alıntı: Spartan 117Ign'de oyunu inceleyen moron:
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Pc için resmi onay alan bir mod . otomatik olarak Xbox'a da gelecek yazmışlar.Gerçekten böyle olursa , Xbox'a Türkçe yama beklenenden çok önce gelir.
pure xboxStarfield Console Mod Support: Are Mods Coming To Xbox?https://www.purexbox.com/guides/starfield-console-mod-support-are-mods-coming-to-xbox -
Bakmadım ama Phil reis IGN hesaplarını ve inceleyicilerini takipten çıkmış diyorlar. Bunlara gerçekten birdaha oyun göndermemek lazım adam bizim forumdaki müritlerden farksız kalkıp buna Starfield inceletiyorlar
Bu arada oyunda vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum, az önce New Atlantis'de gece yıldızlara bakarken gelip geçen gemileri izledim 5 dakika o bile çok keyifli be çayını al izle
-
Xbox ta mod desteği olacağı çok önceden açıklanmıştı zaten hocam. Yeni bir durum yok bildiğim kadarıyla. Tr yama mod desteği ile kesin gelecek zaten. Yüzde 100 😀
Bunlar mafya gibi adamlar. Kibarlıktan, naiflikten anlamazlar. Activision alımı bittiği gibi zaten direkt rest. Tetikçilik yapanlar parasını verir alır oyununu. Geç bile kaldılar.quote:
Orijinalden alıntı: Spartan 117Bakmadım ama Phil reis IGN hesaplarını ve inceleyicilerini takipten çıkmış diyorlar. Bunlara gerçekten birdaha oyun göndermemek lazım adam bizim forumdaki müritlerden farksız kalkıp buna Starfield inceletiyorlar
Bu arada oyunda vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum, az önce New Atlantis'de gece yıldızlara bakarken gelip geçen gemileri izledim 5 dakika o bile çok keyifli be çayını al izle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Fallout 4'te Pc tarafında 100 mod varsa , Xbox tarafında 20 mod oluyordu.Pc'ye çıkan her mod konsola gelmiyordu.Burada her Pc modu Xbox'a otomatik olarak gelecek yazmışlar ondan sevindim hocam.Pc'ye çıkan modun bir kez de konsola uyarlanmasını beklemeyeceğiz diye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X