< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (37. sayfa)
-
-
yamayı mod olarak değil de resmi çeviri olarak yapılması lazım yoksa yamuk yumuk yama çıkacaksa hiç çıkmasın
-
Kesinlikle, MS ve Phil Spencer'ın şu dakikadan sonra iyi çocuk efendi çocuk anlayışını geride bırakması lazım çünkü karşısındaki firmalar iyi niyetli değil. Sen Microsoft'sun Xbox'sın ağırlığını koy onlar sana yalvarsın.
-
En temizi öyle olur tabi de onayı , çevirisi , kontrol süreci derken bir seneden önce gelmez bence o şekilde.İlk etap yapay zeka çevirisi bir mod hızlıca gelse fena olmazdı sanki.Yapay zeka çevirisi Bethesda'dan onay almayabilir ama o da var.
Bir de ağırlık taşıma kapasitesini arttıran mod gelse şu an için yeter.
-
No Man's Sky vari bir oyun olmuş. Star Citizen bitmemiş haliyle çok daha sağlam görünüyor bu çöp motorlu oyundan. Yıl 2024 olacak hâlâ donuk suratlı, mimiksiz, leş surat animasyonları. Nasıl oyunun içine, atmosferine giresin ki, her şey çok yapay duruyor. Bethesda tam nato kafa, nato mermer kafalı bir yapımcı. 4/10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 1 Eylül 2023; 21:51:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Star Citizen eminim bi 500 milyon dolar daha dolandırınca bitecektir yersen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Resmi olarak oyun içindeki mod desteği ile dış kaynaklardan (Nexusmod gibi) yüklenen modlar arasında fark oluyor sanırım direk oyun dosyalarına müdahale ettiği için, gamepass ve konsol kısmında bu destek yok sanırım.
-
8.30 saat oynamışım bugün. Devam. Şahane olmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim bildiğim konsol tarafında tüm kontrol Bethesda'da yani Microsoft'ta.Resmi onay almayan mod konsola gelemiyor.
-
Abuse edilebilecek modları kabul etmezler. Kendilerine göre bir filtreden geçirip konsola da getirirler.
kötüye kullanmak değil de daha çok, oyun mekaniğine, grafiklerine yani temeline etki edebilecek modlar gelmiyor daha doğrusu gamepass ile inen oyunların dosyalama sistemi buna uygun değil
-
Achievement konusuna müdahale edildiğini öğrendiğimde bunun konsolda olmadığını öğrendim, buna istinaden.
workstationlar gemiden materyal çekiyor mu craft ederken?
Hocam adamlar redditi bile ayağa kaldırmış bizde yayıncılar bir iki laf söyledi hiç bişey yapmadi gerekli tepki gösterilirse oyuna gelir , gelmeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes starfield oynuyor oyunda yok yokmuş adamlar yapmış oyun oynayın demiş
https://www.change.org/p/turkish-language-support-for-starfield-bethesda
Türkçe için imza kampanyası başlatmışlar bi bakın derim
Hem series x hem de 3060 laptopta denedim. Bence oyun şahane ve performansı da gayet iyi. Ana oyun platformum ps5 ancak starfield gerçekten harika olmuş random encounterlardan hiç tahmin edemeyeceğiniz şeyler çıkıyor. Creation engine artık yaşını gösterse de oyun gerçekten akıyor. O kadar fazla random güzel şey, sürpriz side quest çıkıyor ki ben nereye gidiyordum da buraya geldim derken buluyorum kendimi sürekli. Bethesda benden geçer not aldı bence beklentilere değiyor.
Hocam şans verin bir ilerleyin gerçekten çok kaliteli olmuş. İçeriklerin altı çok dolu sürekli sürpriz bir şey çıkıyor. Uzun zamandır kendimi bu kadar kaptırmamıştım bir oyuna.
-
Nexus mod da ilk tr yama yayınlanmış. Ancak zamanla guncellenecek elbette makine çevirisi sonuçta. Xbox a ne zaman gelir mod desteği şimdilik belirsiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X