Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
50
Favori
59.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vincent reis HDR konusuna açıklık getirmiş:

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS
    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYISVincent Teoh on Xtwitter
    Using a Canon reference monitor to analyse the HDR output of Starfield, as well as 2 calibrated LG OLEDs & 2 Xbox Series X to compare SDR vs HDR, I've concluded that the underwhelming HDR presentation during gameplay is most likely creative intent. Let me explain. 🧵👇 (1/9)
    https://twitter.com/Vincent_Teoh/status/1698799884508307634?s=20
  • oyun teknik anlamda çok iyi durumda, fsr 3 amd'nin dediği kadar varsa 60 fps görebileceğimize inanıyorum

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYISOpen Surpriseyoutube
    #starfield #xboxseriesx #seriess Xbox Series S vs. Xbox Series X of Starfield Loading Times, Resolution (4K max) and FPS Test (60 FPS max). Both Quality mode and Performance mode are compared. Monitor is BenQ EW3280U 32 inch 4K: US: https://amzn.to/2GNEzla UK: https://amzn.to/35h3wyL Canada: https://amzn.to/35hDxHr Note the above links are affiliate and support then channel. 0:00 Series S vs. Series X 0:47 Game Size 0:59 Loading Times 2:35 Graphics & Resolution 3:25 Performance FPS Test 4:45 Extended Graphics Comparison 5:15 Extended Side by Side FPS Test
    https://www.youtube.com/watch?si=75I3wBcHSRgqfoTH&v=SiEU1UWhFns&feature=youtu.be
  • Benim şu videodan anladıgım sadece Series S muazzam cihaz. 2k monitöre geçmesem SS kullanmaya devam ederdim kesinlikle.

• Oyunun outpost kurma, kaynak çıkarma, kaynaklardan yeni araştırmalar ve geliştirmeler yapma kısmı başlı başına ayrı bir oyun olurmuş. Detay seviyesi inanılmaz.

Outpost'u kurdum ama henüz daha yatak koyacak kadar kaynağım var oyunda bile fakiriz STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

Edit: Odandan vahşi doğayı ve hayvanları izleme keyfi bile başka bu oyunun STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 5 Eylül 2023; 0:26:49 >

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Çok büyük oyun o yüzden Türkçe olmasını bekliyoruz. İnşallah Xboxa 2,3 aya çıkar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt

İnşallah en kısa sürede gelir hocam, bu oyunu herkes tüm detayları ile keyfini çıkararak oynar.

• Starfield beni Tes 6 ve Fallout 5 için acayip heyecanlandırıyor. Starfield böyleyse..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

konsolu düşünüp yama hazırlıgı yapan da yok umarım dandik translate çeviri falan deilde kaliteli makine çeviri ile oynarız

• Artifact ararken uzay şerifi oldum haberim yokken o gezegen senin bu gezegen benim insanların sorunlarını çözüyoruz. Bir de arma verdiler tak bunu diye. Noluyoruz diyemedim. Yığdılar üzerime görevleri. Ha öyle git yap bitti gitti değil hiçbir görev. Hepsinin arka planı var hikayesi var adım adım ilerleyen konunun ortaya çıktığı bambaşka yerlere bağlandığı görevler. Başka bir yıldız sistemine atlıyorum derken uzay gemisi yardım istiyor olaylar gelişiyor. Bir gemi 2023'ten dünyadan gelmiş kendilerini uyutmuşlar pandemi mandemide kalmışlar en son. Bize şu gezegeni vaadetmişlerdi ona yerleşmeye geldik, baktık millet doluşmuş o gezegeni geri istiyoruz!! diye benden yardım istiyor.

Yerde bi not buluyorsun dallı budaklı görev çıkıyor verdiği koordinatlarda. Rastgele ha denk gelmesen bulamazsın notu. Oyunlarda completionist takıntım olduğu için sırf şu yüzden oyunda kaçırdığım neler var ve neler kaçıracağım acaba stresi çöktü üzerimeSTARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS İmkanı yok tek oynayışta her göreve denk gelebilmenin. Bütün galaksiye görevler serpmişler çok merak ediyorum oyunda yapılacak şeylerin (görev aktivite misc vs.) toplam sayısı kaç acaba

Oyuna her oturuşumda tamam bu sefer şu aklımdaki görevi takip edicem kesinlikle başka şeylerle dikkatimi dağıtmıycam diye giriyorum, her seferinde farklı göreve koştururken buluyorum kendimi. O kadar merak ettiriyorlar ki çünkü "lan dur ya adamın dedikleri nereye bağlanacak bi bakayım da diğerine öyle geçerim" derken onla konuş bunla konuş hop 2354031 görev daha eklenmiş. Daha ana görevde 2. görevdeyim sanırım en son 3 gün önce ana görevi yapmıştım. It's been 84 years olacak diye korkuyorum STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

Witcher 3 bu konuda mesela muhteşemdi ama Starfield bu işi çok ileriye taşımış.

Combat desem o da Bethesda'nın kendini aştığı bir konu olmuş. Fizikler harika, vuruş hissi harika. Hele bir görevde benden epey yüksek level robotla 20 dakika uğraşmışımdır, daha başlarda bir iki tane mayın atmıştım yere ama ilerleye ilerleye geride kaldı. Mermim bitti robot üstüme koşuyor ben geri kaçıyorum tam bir pençe koyacak öleceğim derken o mayınlara denk gelip havaya uçması ve böyle random bir sahnenin bu kadar heyecanlı olması müthişti. Oyun dünyası için büyük nimet bu oyun. Her platformda oynarım Switch'ten Ps5'e. Mesela Ps5'in ilerle ilerle ara sahne izle oyunlarından baygınlık gelmişti. Tamam teknik olarak grafik olarak çok iyiler ama kafa aynı. Starfield ilaç gibi geldi sonunda oyun oynadığımı hatırladım. Xbox ekosisteminde şimdiye kadar çıkmış en iyi exclusive (konsol exclusive) oyun net olarak Starfield oldu benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Eylül 2023; 8:36:18 >

• Kaç görev var istatistiği var mı? Görevler bitmiyor asla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gezegene, şehirlere inmeye korkar oldum. Bir şehre giriyorum ''biliyor musun şurada şöyle olay olmuş'' diye iki npc kendi arasında konuşurken quest veriyor hemen STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS  Oyun kürekle quest atıyor üstümüze. Ana hikayeyi saldım, Freestar Rangers ile o görev senin bu görev benim koşturup duruyorum galakside STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS  Daha 20 saati devirmişim, kafadan 200 saati var oyunun..

• Daha önce sorulduysa kusura bakmayın arkadaşlar. Dün önyüklemede 101gb gösterdi boyutu. Kalan 25gb erişime açılınca mı indirilecek?

• vitoScaletta kullanıcısına yanıt

Hocam kalan 25 gb'dan kastın nedir, 100 gb civarı olması lazım oyunun.

• Dante hocam fena gaz verdi. Açılsın yarın oynayacağım artık :(

Store'da baktığımda 126gb yazıyordu da hocam ondan sordum. 101 gb ise sıkıntı yok tam oynayacağız derken tekrar indirme ile uğraşmayalım

• neon city > cyberpunk 2077

• xbox da mod kısmının ne zaman geleceği ile ilgili bi bilgi varmı üstadlar ?

• ilker1834 kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok. Hem mod desteği hem düzenlenmiş makine çevirisi gelince enfes olacak 🙂

• Oyuna acayip hype lıyım. Ama yarım yamalak İngilizce ile başlayıp konuşmalardan zevk almamak da istemiyorum. Keşke 1 2 hafta içerisinde geleceği açıklansa da beklesem. Bilemiyorum ya. Nolurdu yani şu oyuna tr koysaydın be bethesta !

• ilker1834 kullanıcısına yanıt
    Valla kimsenin moralini bozmak istemem ama kısa vadede geleceğini hiç sanmıyorum. Aylar sürer hem mod desteği hem tr çeviri gelmesi. Bende dil var oyunun yüzde 70-80 ini rahat anlayacak kadar. 1 gün daha sabredecek halim yok direk dalacam 😄

Mod desteği gelince hem kaliteli modlarla hem çeviri ile şöyle sıfırdan tertemiz dalmak şimdilik en büyük hayalim diyebilirim 😀

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.