< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (59. sayfa)
-
-
Series x 60 fps modu akıyor resmen oyunu bu şekilde çıkarmamaları çok büyük kayıp olmuş.
-
sanırım yapan olmuş ama bethesda onaylamamış, diger diller onaylanmış bizim Tr yi onaylamamışlar sebebini anlamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Detay var mı hocam ? Kim yapmış neden onaylanmamış tekrar yapıcaklar mı vs.
Sanırım prosedür gereği yanlış yükleme yapmışlar ama yine denerler mutlaka bir yapan müslüman çıkar elbet 😂
bekliyoruz hala ama değecek biliyorum. 60fps + tr dil keyifli olacaktır.
-
60 fps aceba modla Series S için var mı.?
series s için creation kısmına 60 fps desteği gelmiş resmi değil ama fena değil şimdilik
Fuzion Xbox TestingyoutubeStarfield Xbox Series S 60FPS update gameplay. FPS test framerate resolution 120fps. Starfield 60FPS is out on Xbox Series S. #starfield #xboxseriess #xbox #fpstest #frameratetesthttps://www.youtube.com/watch?si=HVEsKcw-f60ANt1d&v=4hNneSYUbn4&feature=youtu.be -
Series S grubuna sorman daha doğru olur, orada illa ki suan starfield oynayıp bilen vardır.
-
Shattered space sonrası bir dlc daha gelecekmiş. Oyun hakkında olumsuz konuşanları uzun vadede utandıran bir yapım olacağından şüphem yok artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkçe altyazı modu için hâlâ bekliyorum ben de.
Yok mu şu oyuna Altyazı yapacak bir hayırsever😔 kuruduk vallahi ya, 😑
TR altyazıdan haber yok mu? Bekliyoruz hala.
-
Nexus üzerinde makine çeviri var en kötü ihtimal bunun mod olarak yüklenmeside işimize yarayabilir. Formda yok mu bu konularda bilgisi olan biri ?
Xbox kullanıcıları kadar gariban kimse yok😂 Starfield PlayStationda modlu şekilde olsaydı şimdiye bin tane adam çıkardı Tr altyazi yapmak için ...
😔
Kullanıcı sayısından dolayı işte :)
Bu ilgisizlikten değil, şuan izin yok diye okumuştum. Yoksa çevirisi şuan hazır illa ki vardır.
-
Nerede okudunuz?
-
O izin olayı tamamı ile yalan dolan. Tr de Xbox kullanıcı sayısı az olduğu için kimse umursamadı pc de olan tr yamayı Xbox a eklemeyi, olan bu. Yoksa şuan Çekçe arapça falan eklendi, ayrıca siz niye bekliyorsunuz ki gidin pc toplayın her oyun çıktığı gibi en geç 1 ay içinde yaması çıkıyor artık.
Xbox a yamayı daha çok beklersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Fallout 4 Türkçe,Diablo 4 Türkçe,Hellblade Türkçe,Cyberpunk 2077 Türkçe,Witcher 3 Türkçe,Baldurs gate 3 Türkçe, Forza Türkçe,Gears of war 5 Türkçe,Dying light 1-2 Türkçe daha sayamadığım yüzlerce oyun var ben gayet memnunum 1 starfield Türkçe oynucaz diye gidip pc almak biraz komik olur:)) Üstelik fazla sürmeden o da Türkçe olacak....Pc Xbox tartışması bence yersiz olur çünkü bana Pc de oyun oynamak biraz hamallık gibi geliyor, herkesin görüşüne saygım var ama oyun oynamak istiyorsan keyfi Xbox ve Playstationda çıkar....Aaaa şu oyunu benim ekran kartı açar mı , ram yeter mi , işlemci zorlar mı part part oyun indir torrent indir açar mı açmaz mı derdi var vs vs.... Uğraşamam ben Xboxa kurban olayım:))))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X