Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
50
Favori
59.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Starfield ana menüde creation var hocam oraya giriyorsun modlar o kısımda. Turk yazarak modu bulabilirsin. Kurulum yaptıktan sonra oyundan çık tekrar gir. Ana menü Tr olmuyor ama oyun içi her şey Tr

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emek veren bütün arkadaşlara teşekkürler :)

• Merhabalar, ben Rukovski :) Çeviri ve portu yapan arkadaş. Şimdi bir kullanıcıdan aldığım dönüş üzerine farkına vardım. Arayüz İngilizce kalmış ve Ş harfinde bir problem görünüyor. Şimdi problemi araştırıyorum, en kısa zamanda bilgisayar sürümüyle aynı şekilde sıkıntısız olarak güncelleyeceğim. Mod Windowsta çalışmıyorum sanıyordum ama meğerse arayüzün çevirisi gelmiyormuş   Ayrıca eğer mod kütüphanesinden indirdiğinizde hata veriyorsa muhtemelen test versiyonu sırasında indirmişsinizdir, o yüzden modu tamamen silip mağazadan tekrar indirin sorun çözülecektir. Güncelleme yaptığımda da tekrar buradan haber vereceğim.

• Çok ama çok teşekkür ederiz hocam.. Allah razı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jerksabird J kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, emeğinize sağlık.

• cigoksk C kullanıcısına yanıt
    Achievement kilidi var mı modda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Teşekkürler eline emeğine sağlık kardeşim, baya zamandır bekliyoruz bu modu sayende oynayacağız.Oynadikca sana bol bol dua edeceğim

Allah işini gücünü rast getirsin

• cigoksk C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Oyunu kac aydir bekletiyordum, ilk defa TR yamayla giris yapicam :) Emegi gecen herkese tesekkur ederiz. Peki su an yamanin son hali mi yoksa birkac gun daha bekleyelim mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • V2.2 Versiyon Notu:

Maalesef mod Starfield mod mağazasının yeni gelen güncellemesi ile önemli olan bir dosyayı engelleme kararı aldı. Bu dosya ile normalde değiştiremeyeceğimiz dosyaların üzerine dosya yazmamızı sağlıyordu. Bunlar font ve arayüz gibi dosyalar. Bu nedenle XBOX ve Creations Mod mağasındaki versiyonda maalesef arayüz yazıları İngilizce kalacak ve şu karakterler dönüştürülmüş olacaktır; Ğ, Ş, ş, İ. Bu şekilde rahatça kullanmaya devam edebilirsiniz. İyi oyunlar :) Sonraki güncellemeye kadar maalesef bu şekilde kullanacağız.

• Başarımlara engel olmaması gerekiyor, oynanışta herhangi bir değişikliği içermiyor. Yanlış hatırlamıyorsam modu kurduktan sonra oyunu açarken uyarı vermesi lazım başarımlar devredışı diye. Sadece text dosyaları, dosya içeriği şu şekildedir;

📁 strings

📄 blueprintships-starfield_en.dlstrings (8 B)

📄 blueprintships-starfield_en.ilstrings (8 B)

📄 blueprintships-starfield_en.strings (6.2 kB)

📄 constellation_en.dlstrings (67 B)

📄 constellation_en.ilstrings (8 B)

📄 constellation_en.strings (86 B)

📄 oldmars_en.dlstrings (8 B)

📄 oldmars_en.ilstrings (8 B)

📄 oldmars_en.strings (81 B)

📄 starfield_en.dlstrings (1.1 MB)

📄 starfield_en.ilstrings (10.2 MB)

📄 starfield_en.strings (1.7 MB)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerksabird -- 18 Temmuz 2024; 14:38:26 >
  • Selamlar arama kısmına turk yazınca çıkmıyor, makına yazınca çıkıyor( enteresan ) modu yükledim, başlangıçta bıraktığım oyuna yeniden başladım. İlk izlenimim gayet başarılı olmuş, yapanın eline koluna sağlık. Moda, lıke tuşunu basmayı unutmayın. Tekrar teşekkürler.

• tzobu kullanıcısına yanıt
    Turkish yazınca çıkıyor

Ellerine emeğine sağlık. Çeviri çok güzel olmuş. Bende aylardır mod desteği ve türkçe yama için bekliyordum. Harikasın....

• darkrose511 kullanıcısına yanıt

Yorum için teşekkürler. Bir şekilde PC'de Türkçe arayüz ve Türkçe fontu portlamayı başardım fakat henüz XBOX için portlayamadım, orada farklı bir mevzu varmış :) Arayüz ve fontu ilerleyen güncellemede eklemeye çalışacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerksabird -- 20 Temmuz 2024; 13:4:5 >
    Kaldırılacak mı yama .?

• Yok yok sorun yok şu an yamada, mis gibi şu an :D Yakın zamanda arayüz fontları update edeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Eline sağlık gerçekten teşekkürler, senin sayende baya insan bu oyunu oynayabilecek. Font sorunu dediğiniz alt yazılarda ş falan desteklemiyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 20 Temmuz 2024; 16:40:51 >
  • Arayüzde ve evet altyazılarda desteklenmeyen karakterler var. Sorun arayüz klasörünün xboxta çalışmaması, interface çalışırsa Türkçe karakterler de içinde olduğu için birlikte aktif olacaklar :)

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.