Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
50
Favori
59.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım sizi bekleyelim o zaman hocam, elinize sağlık

• Xbox series x den starfield creation giriyorum bethesda hesabımı da giriyorum olmuyor bir türlü hesap zaten bağlı vb söyleyip duruyor yardımcı olurmusunuz yapamıyorum bir türlü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt

Verdiği uyarı tam olarak yazabilir misiniz? Orijinal haliyle, sanırım linkleme problemi olmuş. Benzeri Skyrim için de olmuştu

• Jerksabird J kullanıcısına yanıt
    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS

Bilgisayardan ya da telefondan Bethesda hesabına girip hangi hesapla linklendiğini bir kontrol et, orada kullanıcı adı yazıyor. İlk açtığında otomatik bir linkleme veriyor, Skyrim'de hesap açamadan direkt Creationa girdiğimde kendisi otomatik linklemişti. Sonra iletişime geçip linklemeyi kaldırttım, asıl hesabımı bağladım

Ps , xbox ve steam ekliymiş ondan hata veriyor kaldırdım xbox seçtim oldu teşekkürler hocam

Tr mod kurdum ama altyazılar tr değil bir ayar falan mı açmak gerekiyor

Oyunu kapatıp açın, mod aktif olacaktır. Arayüz güncellemesi henüz gelmedi ama konuşmalar Türkçe olmalı

• XBOX VE PC GELECEK GÜNCELLEME V.2.3 NOTU

Rusça çeviri yapan ekiple iletişime geçtim, sağolsunlar dönüş yaptılar bu konu için... ve XBOX için Türkçe arayüzü ve Türkçe fontu entegre edebileceklerini söylediler. 1-2 gün içinde eksik satırları da çevirip dosyaları ona vereceğim ve PC&XBOX için final sürümünü yükleyecekler. Sonrasında herkese için sorunsuz ve güzel bir yama olacak.

+ Arayüz Türkçe olarak entegre edilecek

+ Türkçe font problemi çözülecek ve tüm karakterleri destekleyen font eklenecek

+ Eksik satırlar tüm Nexus ve Creations modlarında eş zamanlı güncellenecek (Fedora25 (Nexus) 'e teşekkürler, eksik olan satırlar onun çevirisi olacak)

+ Nexus için Vortex kurulumu düzeltilecek, yeni gelen güncelleme ile modlar artık Data klasöründe yer alıyor.

• Çok teşekkür ediyorum.. Allah razı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Valla hocam helal olsun. Teşekkür etmekten başka diyecek bir şey bulamıyorum.

Modu aktif edince achievementler devre disi kaliyor mu ?

Hocam merhabalar, starfield unofficial patch var , bu patch yükleyince çeviride sikinti olur mu?

En üstte tr yama mı olmalı yoksa patch mı olmalı?

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Butun modlar achievmentleri iptal etmiyor mu zaten? Modun kendisiyle degil de ana oyunla alakali bu konu galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grrom kullanıcısına yanıt
    Fallout ve skyrimde ediyordu, bunda sistem nasil hic girmedigim icin sorayim dedim.

• asus1981 kullanıcısına yanıt

Maalesef bu konu hakkında bir fikrim yok, bende aktif olarak konsol olmadığı için test edemiyorum ne olur diye :/

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Modu aktif ettiğinizde oyunu başlatırken uyarı vermesi gerekiyor, "Kazanmlar Devredışıdıdır" diye. Bilgisayarda öyle bir uyarı çıkıyordu, konsolda da aynıdır diye düşünüyorum. Oyuna müdahale yok aslında, sadece textlere müdahale edildiği için zannetmiyorum.

Hocam bu güncelleme halloldu mu aceba.? Modlara girdiğimde Türkçe arayüz ve karakterleri hallettiginizi yazmışsınız

• Fable remake çıktığın da tr mod yapılıcakmı xbox da olursa harika olur

• asus1981 kullanıcısına yanıt

Maalesef o güncelleme şu an sadece PC tarafında aktif, XBOX için Rusça çeviri ekibinden arkadaşı bekliyoruz. Dosyaları onlara gönderdim yayınlamaları için, yakın zamanda XBOX için de güncellenecek :)

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.