Onun da Creations gibi mod sayfası olursa ancak ama bir video görmüştüm XBOX için files manager vardı, ne kadar müdahale edilebilir bilmiyorum kurcalamak lazım :D |
STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (63. sayfa)
-
-
Baya merak ettiğim bi oyun ama oynama imkanım yok bunun yerine elite dangerus/fallout 4 oynasam yinede çok şey kaçırmış olurmuyum ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fallout 4 mutlaka oynaman gerekiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Severim fallout 4 ü bu oyun fallout 4'ün uzayda geçen versyonu gibi görünüyor uzaktan bana o yüzden starfield yerine fallout 4 oynasam çok şey kaybedermiyim diye sordum
Kaybedersin
Hocam sizin için araştırdım, XBOX konsollarına mod yapmak mümkünmüş. Microsoft hesabınızı Developer seviyesine getirince oyun dosyaları yüklenebiliyormuş, ayrıca oyun dosyaları da görülebiliyor. Bu şekilde modlamak rahat olur, tabi çıktığında o sırada XBOX Series konsolumun da olması gerekecek :D
-
Hocam arayüz ve Türkçe karakterler entegre oldu mu aceba Rus bir arkadaş ekleyecek demiştiniz
Hocam beklemedeyiz daha :) Şöyle yapalım dedik, XBOX için konuşma satırlarını sürekli düzenleyeceğim için sadece interface klasörünü yükleyelim ayrı mod olarak. Arayüz ayrı, konuşmalar ayrı mod olsun diye. Okey dedi halledeceğim, öyle bekliyoruz :D Yardım istediğimiz için de baskı yapamıyorum doğal olarak, ayıp olur yani :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerksabird -- 26 Temmuz 2024; 11:54:58 > -
foruma ek bir yama konusu da açabiliriz bu arada
-
Fallout 4 te güzel bir keşif hissi var bethesda formülü starfield da pek yok ama yinede rpg olarak daha iyi starfield
Herkese hayırlı olsun, XBOX için Türkçe karakter ve arayüz modu ayrı bir paket olarak eklendi ve ayrıca ana mod dosyasına güncelleme yüklendi. İyi oyunlar dilerim :) Çeviri hataları da dahil tüm hatalar için Nexus sayfasına Bug sekmesinde ekleme yapabilirsiniz.
-
Çok sağol kardeşim emeklerin için,senin gibi arkadaşlara her zaman oyun piyasasının ihtiyacı var emin ol, kaç aydır 1 kişi çıkıp da yapmadı ya da yapamadı bilmiyoruz ama sen kahraman gibi yetiştin tekrar herkes adına sana Sonsuz teşekkür ediyorum
Teşekkürler, denk geldikçe yine bir şeyleri çevirmeye devam ederim Normalde PC versiyonundaki çeviriyi beğenmediğim için kendim düzenlemeye başlamıştım, yoksa daha önce yaptığım iş değil
-
Eline, emeğine sağlık.
Ben sıkılıp oyunu yarım bıraktım ancak keşif araçları geldiğinde bir şans daha vereceğim, orijinal dille oynamayı tercih etsemde destek için yamayı indiririm mutlaka.
-
Bir tane yama konusu da açalım bence, ayriyetten ş harfi yok güncel yamada hala ş harfleri s buna düzenleme gelebilir mi
-
Konuyu buraya mı açayım? Bu arada, o normalde düzeltilmiş. Şey yapamanız lazım asıl çeviri modu olan (Starfield Turkish - Turkce Duzenlenmis Makine Cevirisi V2.3.6) modunu modlardan tamamen silip tekrar yüklemeniz lazım. O şekilde Türkçe karakterli oynayabilirsiniz. Bu arayüz modu gelene kadar karakterleri dönüştürmüştüm, dün ana moda güncelleme getirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerksabird -- 28 Temmuz 2024; 10:14:2 > -
Bir sonraki DLC'de Starborn ismiyle gelecek sanırım. Uzun yıllar desteklenecek diyorlardı, öyle olacak sanırım;
-
İstedikleri kadar dlc çıkarabilirler. road mapleri güzel. İlk hikaye dlc yakında geliyor. Starborn da detaylı işlense güzel olur.
450 tl'ye premium kapattık keyifle bekliyoruz hepsi gelsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
forum donanımda yamalar kısmına yada xbox kısmına açabilirsin, dlc falan gelince de yama çalışması yapılır hem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X