neden kimse Türkçe yamayı konsola portlamıyor yapabilsem deneyeyim ama hiç anlamıyorum |
STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (60. sayfa)
-
-
Valla bende hiç anlamıyorum hocam , yapacak 1 kişi çıkmadı çıkanıda bethesda kabul etmemiş onay vermemiş sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya bu konuları çok çok iyi bilen biri olarak ve 5 yıllık Xbox fanboyu olarak bende saldım, artık pc ye geçtim sırf Türkçe oyunlar için. Emin ol Türkçe oyun sayısı çok az ve bazı oyunların pc de Türkçesi olsa bile konsollarda olmuyor. ( Kingdom come delirverance vb)
Yok bide hangi ekran kartı yetiyor oyuna falan filan demişsin ama şuan series x yerine git 4060ti li pc topla emin series x den daha iyi grafik alırsın.
Ve aslında Xbox daki 4k veya 2k çoğu oyun upsucale edilmiş yani native 4k. Hadi ac shadows a gir bakalım 15 Kasım'da Türkçe var mı? Ama pc de en geç 1 ayda çıkıyor yaması. Daha yüzlerce örnek veririm ama gir Xbox da store a Türkçe filtrele görürsün ne kadar az tr oyun olduğunu!
Ama cidden soruyorum neden tr de series s çok tutuyor? Çoğu insanın PC toplamaya parası mı yok?
Cidden merak ediyorum bak starfield a 1 hafta sonra Türkçe geldi. Pc de 60 fps Türkçe oynadı herkes, ama Xbox a çıkalı neredeyse 10 ay oldu ve hala Türkçe gelecek mi 60 fps geldiiii agbiiii diye insanlar seviniyor.
A zamanında ne savundum Xbox i ey gidi hey hâlâ da tr de alınacak tek konsol Xbox bu bir gerçek zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dostum tabii ki fiyatından. ikinci el 6 bine aldım geçen sene Series S. İstediğim her oyunu oynuyorum. Xbox oyun fiyatlarıda gayet makul, game passte cabası. Daha ne istiyim
yokmu türkçe yi modlayacak olan bir hayırsever
-
Starfield xbox mod desteği geldi, Türkçe yamayı birisi hayrına yüklese büyük sevaba girer. :)
Türkçe halen yok sanırım
Xboxu sallayan yok ki. Çin Arap rus kore hepsi var bi türkçe yok. Ülkede Xbox kullanımının az olması işte
Siz diyince merak ettim kaç kişidir acaba tr de xbox kullanan?
Valla kendi adıma tam zamanında pc ye geçmişim diyorum xbox ı satıp 😀 ps oyunları zaten geliyor. Gamepass de var zaten. Türkçe yamalar havada uçuşuyor. Yanlış anlaşılmasın ama üzülüyorum Starfield için halen yama bekleyenlere. Diyaloglardaki Bethesda kalitesinin tadı ancak Türkçe yama ile çıkıyor. İlmek ilmek işlenmiş, çeşitlendirilmiş diyaloglar var.
Belli oldu zaten neden tr'ye dil desteği vermedikleri. Satışı durdurucaklar galiba bazı bölgelerde.
Keşke bende PC ye geçebilsem. Tek sermayem Xbox Series S ve Ps5 Slim. İkisini satsan da sadece kasa alamam
Türkçe oyun için boşuna kasıyorsunuz. Yakında yapay zekayla bütün oyunlar konsolda Türkçe olur. Yapay zekaya bir soru soruyorsun, AI senden daha iyi Türkçeyle cevap veriyor. Bildiğin bizden daha iyi Türkçe konuşuyor. Sony zaten yapay zeka çevirisi için böyle bir patent almıştı yakın zamanda.
-
Çok rahat alırsınız. Üst düzey bişey düşünmüyosanız rtx 4060 ryzen 5 5600 lü (benim sistem) tarzı sistemler 20 bin civarı. Dlss 3.5, frame generation vs ile uzun yıllar götürür. 😀
Abi 1 ayı geçti mod desteği geleli halen Türkçe bekliyoruz,
Artık umudumu kesmeye başladım sanırım tr yama yapan çıkmayacak
TR yama var. Mod sistemine yüklenmesi lazım galiba.
Donanım habere ve yama yapanlara ulaşıp konu açarsanız olabilir bence
-
-
-
Dostum, nasıl kurucaz acaba çeviriyi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X