< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (66. sayfa)
-
-
Merak ettiğim bir konu var bilgili birisi varsa öğrenmek isterim... Şimdi Dlc gelmeden once modelar falan yukledik Türkçe falan , acaba dlc bu modları bozar mı yoksa sıkıntı olmaz mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dlc ile beraber oyunun sürümü değişeceği için büyük bir ihtimalle bozulur
-
Aynı sorunu fallout 4 te yaşamıştım, yeni nesil güncelleme gelince oyunda ki modlar bozulmuştu
En güzeli dlcden sonra yüklemek sanırım
Dlc için son 13 gün. Vakit oldukça oyuna girip görev yapıyorum. Dlc ile tekrar dönüyoruz.
Araç keşif için harika kolaylık sağlıyor bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gamepass e gelmiyor değil mi DLC?
Dlc ye de Türkçe mod gelir mi acaba? Oyunu elim de telefon google lens ile çeviri yaparak bitirmiştim 😂
Dlc ye de Türkçe mod gelirse, ana oyuna baştan mı başlasam Türkçe olarak karar veremedim. Premium sürüme yükseltmiştim oyunu.
-
Dlc için son 8
zamanında çeviren arkadaşa konu açalım dedim ama açılmadı ne olacak şimdi acaba
-
Büyük gün geldi
İndirdik akşamı bekliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ek paket için Türkçe mod desteği glecek mi acaba?
-
Dlc çok keyifli. Bu kadar çok gezegen yaratmak yerine dlc gibi 10 tane yapsalarmış daha tatlı olurmuş. Dolu dolu içerik ve atmosfer güzel. Hikaye keyif veriyor, devam daha zaman ayıracağız. Uzun gibi görünüyor yan görevlerle.
Türkçe bekliyoruz, normal oyunu çeviren arkadaş ortalarda yok bakalım bir yardımsever çıkar yine sanırım
Tekrar başlanacaktı DLC oyundan daha kötü patlayınca rafa kaldırdım oyunu. Bethesda kaliteden uzak, bu halde TES vs. çıkarmasınlar mümkünse...
-
Dlc ye çok iyi diyorlar patlamış derken.?
+ DLC çıktıktan sonra Steam'e eklenen incelemeler kırmızı, mostly negative geldi. İyi olduğu söylenen hiç bir yer yok.
PeterOvo (@PeterOvo5) on XtwitterThe most recent reviews of Starfield on Steam are mostly negative, with the overall lifetime review being "mixed". This is troubling and concerns me.https://x.com/PeterOvo5/status/1739612082536955965
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 4 Ekim 2024; 15:29:11 >
-
Bir kaç kişinin incelemesini okumuştum iyi falan demişlerdi demekki tamamını oynamamışlar, Hatta oyunu da keşke ek paket gibi çıkartsalar diye sitem etmişlerdi . Neyse bi deneyelim olmazsa ana oyundan devam ederiz
Kusura bakmayın iş yoğunluğu sebebiyle projeyle uzun süre ilgilenemedim, Nexus mods üzerinden Fedora25 nickli arkadaş sanırım çevirisini yapmış. Kendisi ile görüşüp projeye entegre edeceğim haftasonu. Test edip ardından platformlarda güncellemesini geçeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerksabird -- 5 Ekim 2024; 5:1:46 > -
Kral nerelerdesin özlettin kendini:)) seni takip edeceğimiz bir yer falan yok mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X