Şimdi Ara

Stargate: Atlantis izleyen? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bugun trt de oynanan kacıncı bolumdu bende bu filmi netten indirecemde ama kacıncı bolum oldugunu bilmiyorum
  • Sanırım 12.bölüm olması lazım . TV.com'a girersen , hikayeye göre oradan bulabilirsin hangi bölüm olduğunu . Birde kendi hatalarımı düzelteyim ;

Atlantis'in 4.sezonu yeni yayınlanmaya başlayacak . Dizinin başlangıç noktası SG-1'in 7.sezonunda güney kutubunda bulunan "kadim" üssü . Oradan kayıp şehir atlantis'e giden bir ekibin maceralarını anlatıyor dizi .

SG-1'in ilk sezonlarına göre kullanılan teknoloji yüksek . Ancak SG-1'de yakalıyor ileride diziyi . Yani "bugünün - geleceğin teknolojisi" gibi bir ayrım yok aslında . 2.sezonun ortasına kadar geldim , güzel gidiyor . Ama tabii arada gereksiz bölümler var . Ancak Siege 1-2-3 serisi güzel .
  • Stargate çevirmenlerinden birisi olarak şunu söyleyebilirim SG-1 10 sezonda bitti ama hesas final iki filimle olacak bircisi bu yılın sonlarına doğru yada 2008 in başında yayınlanacak ikinci filim ise 2008 in sonunda.
    Size tavsiyem Atlantisi izlemeye başlamadan SG-1 dizisinin ilk 8 sezonunu izlemeniz eğer bu şekilde yapmazsanız Atlantisteki bazı olayları anlamakta zorluk çekersiniz.

Stargate Atlantisin 4. Sezonu Eylül ayının ortalarına doğru başlar. Bunun sebebide 3.sezon dvdlerinin satışa çıktıktan sonra yayınlanması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukaygen -- 25 Temmuz 2007; 9:24:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: halukaygen

Stargate çevirmenlerinden birisi olarak şunu söyleyebilirim SG-1 10 sezonda bitti ama hesas final iki filimle olacak bircisi bu yılın sonlarına doğru yada 2008 in başında yayınlanacak ikinci filim ise 2008 in sonunda.
    Size tavsiyem Atlantisi izlemeye başlamadan SG-1 dizisinin ilk 8 sezonunu izlemeniz eğer bu şekilde yapmazsanız Atlantisteki bazı olayları anlamakta zorluk çekersiniz.

Stargate Atlantisin 4. Sezonu Eylül ayının ortalarına doğru başlar. Bunun sebebide 3.sezon dvdlerinin satışa çıktıktan sonra yayınlanması.

Filmi Çekiliyor demek süper bi haber ya
  • Evet 10 sezon Stargate seyretmiş biri olarak 2 gün önce bitirdik... içim buruk, bir şeyler eksik gibi, o kadar alıştıki SG-1 takımına ... onlarla güldük onlarla heyecanlandık.. bitti... dile kolay 7-8 aylık bir sürede yaklaşık 220 bölüm seyretmişim eşimle, şimdi elimizde 3 sezon Atlantis var, ona da başladık dün.. umarm SG-1 den aldığımız tadı ondan da alırız...
  • sg-1 kesinlikle muhtesem bi dizi 10 sezonuda buldum dizinin ve izliyorum her bolumu macera dolu ve konusuda cok guzel bilim kurgu sevenlere tavsiyem kesinlikle islesinler su an 4. sezon 10. bolumdeyim
  • Hangi dizi bıkmadan usanmadan seyircilerine astrofizik-kimya-moleküler bilgileri verir.... ve bu bilgiler ışığında fantastik bir dünya kurar. ... başarısı uzun yıllar seyirde kalması ile kanıtlanıyor zaten, 10. sezon bittiğinde fanatiklerinden büyük tepki gördüler, bize kalsa bir 10 sezon daha isterdik ama herşeyin bir sonu var... Mutlaka izleyin, özellikle 6-7. sezondan itibaren HD ( High Defination ) formatına geçiyor ve 16:9 modda tam bir görsel şölen yaratıyorlar her bölüm sinema filmi tadında geçiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 21 Ağustos 2007; 9:51:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Hangi dizi bıkmadan usanmadan seyircilerine astrofizik-kimya-moleküler bilgileri verir.... ve bu bilgiler ışığında fantastik bir dünya kurar. ... başarısı uzun yıllar seyirde kalması ile kanıtlanıyor zaten, 10. sezon bittiğinde fanatiklerinden büyük tepki gördüler, bize kalsa bir 10 sezon daha isterdik ama herşeyin bir sonu var... Mutlaka izleyin, özellikle 6-7. sezondan itibaren HD ( High Defination ) formatına geçiyor ve 16:9 modda tam bir görsel şölen yaratıyorlar her bölüm sinema filmi tadında geçiyor...

ewet 7. sezondan falan hd yayina geciyo dediler ama bendekiler hala tam ekran degil ama yindede guzel pek farketmiyo benim icin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.