Şimdi Ara

starmaxx lastik alınırmı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
3
Favori
346.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anadoluparsı

Yeni asfaltla, eski asfalt farkı, belkide kullanılan malzemeden olabilir. Kaç senedir değişen teknoloji asfalt dökümünede yansıdı. Ayrıca asfaltın temizliği ve yoğun araç trafiğide önemli vb. Fakat lastiğiniz eskimeye başladığından fren mesafesi uzayabilir bu çoğu lastik markasında olabiliyor. Lastik üreticileri lastik fiyatlarını aşağı çekseler ve herkes 10.000 -20.000 lerde lastikleri değiştirse bu kadara sorun olmaz. Lastikte önemli olan dişlerdeki keskin kenarlar bunlar zamanla yuvarlanınca diş derinliğide azalınca birde zamanla lastiklerde sertleşme eklenince frenlemede sorun ortaya çıkıyor bunu çoğu markada görüyoruz.
    Bende kullnıyorum starmaxx ve lastiklerimde şu an için sorun yok.Durduk yere patlama çatlama yapmadılar. Ben kış girince kışlıkları takıyorum ve yazlıkları temizce yıkayıp sarıp karanlık ortamda tutuyorum. Sanırım 2008 yada 2009 da aldım lastikleri.

Alıntıları Göster
    ben kışlıklarını kullandım iki tane petles iktane starmax çok güzel ve memnun kaldım şimdi yazlıklara starmax aldım şimdlik memnunum nispeten yumuşak önceki lastiklerim pirelli idi belirteyim lastikler yeni iken hepsi iyde biraz eskimesi lazım tabi ama bence fiyata göre gerçekten başarılı yol sesi az gibime geldi ama kışlıkları sötürdüğüm içinmi bilemiyorum zamanla bakacağım
    Alınırmı bence alınır neden alınmasın biz hep aşagılık kompleksi içindeyiz biz beceremeyiz yapamayız vs gibi Bu arada arkadaşlar ben kamuda çalışan bir arkadaşınızım kesinlikle pazarlama vs ibi bir amaçla yazmıyorum ama ne olursa olsun yerli bizim sermayemiz ve ürünümüz ne idiğü belirsiz pekçok markadan bence çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: umur19

ne lastikmiş be,herkes memnun fiyatlarda süper bi deneyelim bari,şu konunun başında bu yazıların bi pazarlama taktiği olabileceğinden şüpheleniyordm,fakat bu kadar adam aynı şeyi söylüyorsa doğrudur heralde,ama anladığım kadarıyla hep orta sınıf araçlarda denenmiş lastik,spor güçlü bi araçta deneyen varmı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, Starmaxx UltraSport ST730 205/55R16 91V kullanıcısı olarak;

şöyle söyleyim ki lastik ilk 3 bin kilometre sorun çıkartmıyor ama 5 bini devirdikten sonra hafif uğultu gibi ses yapmaya başladı bilyelerin hepsini değiştirdim kesilmedi göstermediğim usta kalmadı kimse birşey bulamadı. 8 bini devirdikten sonra artık iyice ses kendini belli eder oldu düşük hızlarda bile motor sesinden çok ses yapmaya başladı. kış geldi kışlıkları taktık tabi bu seslerin hepsi kesildi. yaz geldi starmaxx'ları taktım içeride duramaz oldum. 100 km yol gittim baş ağrısından duramadım. böyle dandik bir lastik olamaz. 10 bin kilometrede lastik iptal oldu. hem çok çabuk aşınıyor (asfaltta kullanmama rağmen) hem de acayip gürültü yapıyor merak eden varsa gönderiyim taksın baksın boşuna bu kadar para vermesin. gitsin 30-40 tl daha fazla versin michelin alsın.

aşağılık kompleksiyle bir ilgisi yok. paranız çoksa 5 bin kilometrede bir lastik değiştiririm diyorsanız alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: CatalRhymer

Arkadaşlar, Starmaxx UltraSport ST730 205/55R16 91V kullanıcısı olarak;

şöyle söyleyim ki lastik ilk 3 bin kilometre sorun çıkartmıyor ama 5 bini devirdikten sonra hafif uğultu gibi ses yapmaya başladı bilyelerin hepsini değiştirdim kesilmedi göstermediğim usta kalmadı kimse birşey bulamadı. 8 bini devirdikten sonra artık iyice ses kendini belli eder oldu düşük hızlarda bile motor sesinden çok ses yapmaya başladı. kış geldi kışlıkları taktık tabi bu seslerin hepsi kesildi. yaz geldi starmaxx'ları taktım içeride duramaz oldum. 100 km yol gittim baş ağrısından duramadım. böyle dandik bir lastik olamaz. 10 bin kilometrede lastik iptal oldu. hem çok çabuk aşınıyor (asfaltta kullanmama rağmen) hem de acayip gürültü yapıyor merak eden varsa gönderiyim taksın baksın boşuna bu kadar para vermesin. gitsin 30-40 tl daha fazla versin michelin alsın.

aşağılık kompleksiyle bir ilgisi yok. paranız çoksa 5 bin kilometrede bir lastik değiştiririm diyorsanız alın.

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar ben sıfır araba alacam araba alırken karşıma lastik ebatları çıktı sizce daha az yakmak ve şehir içinde çukurlarda felan fazla hissetmemek için nasıl bir lastik seçmeliyim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Lastik Ebatları Bunlar

15 inç 195 / 55 / R15

16 inç 215 / 45 / R16

17 inç 215 / 40 / R17

Amacım Az Yakması Ve Konfor Sizce Hangi Lastik Türünü Seçmeliyim

Ara Sırada Uzun Yollara Çıkacam ve Bir Lastikçiye Sordum En Büyük Jant 17 İse Onu Seç Hem Daha Şık Durur Hemde Az Yakar Büyük Teker Hız Demektir Dedi Sizce Hangi Lastik İle Seçmeliyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ogen

Bende bu lastikten aldım. Fiyatına göre bence çok kaliteli, aynı desene sahip lastikler 350 den başlıyor. Ben tanesini 115 den aldım.
    İnşallah fiyatlarda artma olmaz. Genelde Türk firmalarının adetidir. Satışlar artınca fiyatlar hemen yükselir.
    El oğlu satışlar artınca üretim kapasitesini artırıp rakiplerinin direncini kırmak için fiyatını dahada düşürürken, Türk firmaları kapasiteyi artırmak yerine fiyatları artırır.

starmaxx lastik alınırmı?

Alıntıları Göster
    bu lastik ile ilgili olumlu yorumlarınızı tekrardan alabilirmiyim eksileri artıları felan ben sıfır araba alıyorum herkes performans istiyorsan lastiklerini anında bu desenle değiştirmemi söylüyor sizce de öyle yapmalımıyım yada üzerinde gelen lastiklerin eskimesini mi beklemeliyim ilk arabam olacak o yüzden aşırı özeniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: farazicosmos

bu lastik ile ilgili olumlu yorumlarınızı tekrardan alabilirmiyim eksileri artıları felan ben sıfır araba alıyorum herkes performans istiyorsan lastiklerini anında bu desenle değiştirmemi söylüyor sizce de öyle yapmalımıyım yada üzerinde gelen lastiklerin eskimesini mi beklemeliyim ilk arabam olacak o yüzden aşırı özeniyorum
    Starmaxx çok ta yumuşak olmayan bir lastik. Süspansiyonu lastikten alan araçlar için tavsiye etmiyorum. 1 yıl kullandım aşınmıyor kolay kolay, darbelere dayanıklı ama konfor aramayın. Bir de V desen uğultu yapıyor bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzoorroo

Starmaxx çok ta yumuşak olmayan bir lastik. Süspansiyonu lastikten alan araçlar için tavsiye etmiyorum. 1 yıl kullandım aşınmıyor kolay kolay, darbelere dayanıklı ama konfor aramayın. Bir de V desen uğultu yapıyor bilginize.

Alıntıları Göster
    Ben V desenlileri 3 yıl kadar kullandım Michelin lastiklerinden bile daha yumuşak bir lastik ayrıca lassa gibi 1 yılda da hemen sertleşmiyor. Ses konusunda v desenli lastikler gördüğüm en sessiz lastikler. Tek handikapı bazı ürünlerinde kalıptan kaynaklanan balans bozukluğu oluyor. Ona dikkat edin derim satıcıyla anlaşın eğer balans yapıldığı halde kalıp bozukluğu yüzünden titreme yapıyorsa değiştirme garantisi alın. Çok yumuşak ve konforlu ayrıca yanaklarıda Michelin gibi ince değil. Kolay kolay yırtılmaz. Arkadaşlarada aldırıyorum pişman olanı görmedim. Ben ilk aldığımda pişman olmuştum ondada balans bozuktu bayi geri almadı. Fiyatına göre çok güzel bi ürün tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogen -- 28 Mayıs 2013; 14:51:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogen

Ben V desenlileri 3 yıl kadar kullandım Michelin lastiklerinden bile daha yumuşak bir lastik ayrıca lassa gibi 1 yılda da hemen sertleşmiyor. Ses konusunda v desenli lastikler gördüğüm en sessiz lastikler. Tek handikapı bazı ürünlerinde kalıptan kaynaklanan balans bozukluğu oluyor. Ona dikkat edin derim satıcıyla anlaşın eğer balans yapıldığı halde kalıp bozukluğu yüzünden titreme yapıyorsa değiştirme garantisi alın. Çok yumuşak ve konforlu ayrıca yanaklarıda Michelin gibi ince değil. Kolay kolay yırtılmaz. Arkadaşlarada aldırıyorum pişman olanı görmedim. Ben ilk aldığımda pişman olmuştum ondada balans bozuktu bayi geri almadı. Fiyatına göre çok güzel bi ürün tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Bende hep o sancaktepedeki bayiden alıyorum fiyatları daha makul ama ilk gittiğimde arabanın jantını araçtan çıkaramamışlardı elindeki demir balyozla tekerin arkasından lastiğe vururken yanlışlıkla o güzelim janta 3 kiloluk demir çekiçle bir geçirdi sanki içimden bi parça koptu sandım. İçim gitti resmen ama adam hiç tınlamadı bile. İnsan ağır bi kauçuk çekiç alır kendine onlar zarar vermez. Benim gibi susmayın uyarın biraz itina göstersinler.

• Petlas starmax lastik alınırmı. kesinlikle almayın.. kia cerato aracım var km: 60 000 daha ne kadar temiz bir araç anlatamam. böyle bakımlı bir araçta 1.5 yıldır starmax kullanıyorum ve her gün aldığım güne lanet olsun diyorum. arkadaşlar lastik asfalt sesini olduğu gibi içeri alıyor. Yüksek kasisleri, sert asfalt çukurlarını hadi geçtim. ince bir yol yamasında ufak bir asfalt dalgalanmasını dahi gürültülü bir şekilde araç içine yansıtıyor. her bozuk yerde küt küt vuruyor. sanki traktörle gidiyosun.. Geçmişte başka bir aracımda petles vardı. petlas sanki biraz daha iyi gibi. starmaxsa göre daha yumuşak. 10 üzerinden puan verirsek starmax 10/3 petlas 10/5 diyebiliriz.. fiyat olarakta bakıldığında çokta ucuz değil. diğer daha kaliteli markalarla arasında adette 30 lira oynuyor. İmkanım olsa hemen bugün aracımdan söküp atacam ve yakacam. şunuda biliyorum aracında çok etkeni var. Aracın süspansiyonu iyidir. konforlu bir araçtır. yinede çok farklar olacağını düşünmüyorum. eğer aracınız iyi bir araçsa bu lastikleri kullanmayın. 100 de 100
    yerliymiş. bedavamı veriyolar paranızı sokağa atmayın. ben yandım siz yanmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: haki54

Petlas starmax lastik alınırmı. kesinlikle almayın.. kia cerato aracım var km: 60 000 daha ne kadar temiz bir araç anlatamam. böyle bakımlı bir araçta 1.5 yıldır starmax kullanıyorum ve her gün aldığım güne lanet olsun diyorum. arkadaşlar lastik asfalt sesini olduğu gibi içeri alıyor. Yüksek kasisleri, sert asfalt çukurlarını hadi geçtim. ince bir yol yamasında ufak bir asfalt dalgalanmasını dahi gürültülü bir şekilde araç içine yansıtıyor. her bozuk yerde küt küt vuruyor. sanki traktörle gidiyosun.. Geçmişte başka bir aracımda petles vardı. petlas sanki biraz daha iyi gibi. starmaxsa göre daha yumuşak. 10 üzerinden puan verirsek starmax 10/3 petlas 10/5 diyebiliriz.. fiyat olarakta bakıldığında çokta ucuz değil. diğer daha kaliteli markalarla arasında adette 30 lira oynuyor. İmkanım olsa hemen bugün aracımdan söküp atacam ve yakacam. şunuda biliyorum aracında çok etkeni var. Aracın süspansiyonu iyidir. konforlu bir araçtır. yinede çok farklar olacağını düşünmüyorum. eğer aracınız iyi bir araçsa bu lastikleri kullanmayın. 100 de 100
    yerliymiş. bedavamı veriyolar paranızı sokağa atmayın. ben yandım siz yanmayın..
    Geçen yıl Temmuz ortasında 4 tane 185/60/R15 Starmaxx aldım.

Aldığımdan beri yaklaşık 8 - 9.000 km. yaptım. Türkiye'yi kuzeyden güneye 5-6 kez geçtim. Antalya'da yaşadığım için sadece kar üzerinde deneyemedim. Tek kelimeyle: Memnunum. Ben emekli olmadan önce, uzun yıllar tıbbi mümessillik yaptım. Yani çok lastik eskittim, çok lastik değiştirdim. O en büyük isme sahip lastiklerden en küçük bir eksiğini tespit edemedim. Fren mesafesi, yol tutuşu, sesi gayet iyi.

İnsanlar, doğru veya yanlış olduğuna bakmadan, sırf "ben de bir fikir beyan etmiş olayım," diye yorum yapıyor ve alışveriş yapmaya hazırlananların, bu yararlı siteden gerçekten yararlanabilmesine engel oluyor. Site yönetiminin bir şekilde bunun önüne geçmesi lazım.

Saygılarımla.

• Kardeş bu sitenin amacı zaten bu. araştırmak, tartışmak, site neye mani olacak saçmalama. starmax petlası savunuyorsun ne çıkarın var söyle.. ben diyorun ki bu lastikleri ben kendim üç farklı marka araçlarda kullandım. üçündede rezaletti ve çevremde tanıdığım iki arkadaşım aracın biri bmv diğeri vectra bu lastikleri yeni oldukları halde çıkarıp attılar.. şunuda söyleyim açık konuşalım ki bu firmalarda gerçekleri görsünler eksiklerini tamamlasınlar. iyileştirmelerini yapsınlar. Gözgöre görede kötüye iyi demeyelim eşek olmayın semer vurmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki54

Kardeş bu sitenin amacı zaten bu. araştırmak, tartışmak, site neye mani olacak saçmalama. starmax petlası savunuyorsun ne çıkarın var söyle.. ben diyorun ki bu lastikleri ben kendim üç farklı marka araçlarda kullandım. üçündede rezaletti ve çevremde tanıdığım iki arkadaşım aracın biri bmv diğeri vectra bu lastikleri yeni oldukları halde çıkarıp attılar.. şunuda söyleyim açık konuşalım ki bu firmalarda gerçekleri görsünler eksiklerini tamamlasınlar. iyileştirmelerini yapsınlar. Gözgöre görede kötüye iyi demeyelim eşek olmayın semer vurmasınlar.
    Tarafsız:
    1. Islak zeminde fren felan tutmuyor. Ankarada biraz önce yağmur yağdı o anda denedim 5-6 kere frene abandım..
    2. Lastik çok sert sanki araba değilde trenle gidiyorsunuz. Yumuşaklık 0
    3. Lastik sesi çok geliyor..

Artık siz düşünün..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 31 Ağustos 2013; 0:00:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTaLLiCaLi06

Tarafsız:
    1. Islak zeminde fren felan tutmuyor. Ankarada biraz önce yağmur yağdı o anda denedim 5-6 kere frene abandım..
    2. Lastik çok sert sanki araba değilde trenle gidiyorsunuz. Yumuşaklık 0
    3. Lastik sesi çok geliyor..

Artık siz düşünün..!!

Alıntıları Göster
    Biraz up olacak ama tereddüt ile aldığım starmaxx tan aşırı derecede memnunum. Fiyatı uygun olduğu için değil kaliteli olduğu için tercih edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Biraz up olacak ama tereddüt ile aldığım starmaxx tan aşırı derecede memnunum. Fiyatı uygun olduğu için değil kaliteli olduğu için tercih edin.

Alıntıları Göster
    bende kışlık starmaxx aldım karda denemedim ama şuana kadar çok güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkce06

1 seneye yakın kullandım kaldırıma bile çarptım 50 km hızla ne bombe yaptı ne yarıldı taş gibi jantım yamuldu lastiğe hiçbir şey olmadı yanaklar çift katmanmış sonradan öğrendiğm konfor zayıf bu yüzden ama uzun süre kullanırsın 10 üzerinden 8 puan...

Alıntıları Göster
    Alınır. Arkadaşım vectra c için aldı gayet memnun. En çokta fiyatından :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadas_ismail

Alınır. Arkadaşım vectra c için aldı gayet memnun. En çokta fiyatından :)

Alıntıları Göster
    Kesinlikle beş para etmeyen bir lastik. Petlas ve starmaxx dan uzak durun derim. Yeni alan arkadaşlar iyi diyorlar, 1 seneye yaklaştıklarında yaptıkları hatayı anlayacaklar. Hele hele aracı limitlerinde kullananlar akıllarından bile geçirmesinler almayı.
    1 ay önce yakın arkadaşım bu lastikler yüzünden kaza yaptı ve aracı pert oldu. Geçen hafta İstanbul'dan aldığım otomobilimin üzerinde Petlas vardı. Çok saçma bir yerde alaksız bir şekilde spin atmama neden oldu. Ucuz atlattım.

Kötü çünkü:
    1) Hamurunun içerisinde kauçuk oranı az, polimer oranı fazla. Bu sebeple çabuk kuruyor, sertleşiyor.
    2) Su performansı berbat. Hele hele kurudan ıslağa geçişte denk gelirse Allah yardımcınız olsun.
    3) Makina mühendisiyim, yine mühendis olan bir arkadaşım bu firmada çalışmıştı. Yeni ürün desen tasarımı yapmadıklarını ve üretilecek lastik desenlerini diğer markalardan aldıklarını söylemişlerdi.

Son olarak 20 - 30 TL nin hesabını yaparak canınızı ve malınızı riske atmayı düşünüyorsanız yukarıda yazdıklarımı unutabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkce06

1 seneye yakın kullandım kaldırıma bile çarptım 50 km hızla ne bombe yaptı ne yarıldı taş gibi jantım yamuldu lastiğe hiçbir şey olmadı yanaklar çift katmanmış sonradan öğrendiğm konfor zayıf bu yüzden ama uzun süre kullanırsın 10 üzerinden 8 puan...

Alıntıları Göster
    kesinlikle berbat bi lastik en ufak zorlamda kayıveriyor. sağlamlığına bişiy diyemem ama her türlü zeminde yol tutuşu sıfır.
  • starmaxx petlas aynıdır fiyatına göre iyi öneriyorum 3 yılda taktık müşterilere arızalı bozulmuş olanı görmedim , ses konfor açısından farklılık olabilir Michelin Bridgestoneden düşük kalite ama fiyatını hak ediyor pirelli goodyear ayarındadır. pirelli goodyear yanakdan balon yapar tabanı yamulur bu starmaxx petlas yapmaz.

geçen sene taktığımız bazı starmaxx petlas kış lastiğini takmakda şişirmekde zorlandık 100 hava bastık janta oturmadı dar yapmışlar daha fazla bastık oturdu, yeni üretimler bazı benzer basit sorunlar olabilir, ancak genel profil sağlam bozulmuyo lastik dayanıyo , lassa bridgestoneye göre erken bitiyo ömür açısından.

starmaxx petlasda balans tutmama olmaz piyasada iyi balans makinası olmayan çok balans ayarı yapamıyorlar , iyi balans makinası bir otomobil fiyatına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 17 Aralık 2013; 0:06:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

starmaxx petlas aynıdır fiyatına göre iyi öneriyorum 3 yılda taktık müşterilere arızalı bozulmuş olanı görmedim , ses konfor açısından farklılık olabilir Michelin Bridgestoneden düşük kalite ama fiyatını hak ediyor pirelli goodyear ayarındadır. pirelli goodyear yanakdan balon yapar tabanı yamulur bu starmaxx petlas yapmaz.

geçen sene taktığımız bazı starmaxx petlas kış lastiğini takmakda şişirmekde zorlandık 100 hava bastık janta oturmadı dar yapmışlar daha fazla bastık oturdu, yeni üretimler bazı benzer basit sorunlar olabilir, ancak genel profil sağlam bozulmuyo lastik dayanıyo , lassa bridgestoneye göre erken bitiyo ömür açısından.

starmaxx petlasda balans tutmama olmaz piyasada iyi balans makinası olmayan çok balans ayarı yapamıyorlar , iyi balans makinası bir otomobil fiyatına

Bende petlas elegant pt311 olan modeli bugün aldım 4 tanesini herşey dahil 440 tl ye.

Fiyatına göre gayet memnun kaldım.

* Frenleme kabiliyeti arttı, önceki kumho lastiklerimde araç kızaklamaktan bir hal olmuştu tabi lastiklerin iyice kurumuş olmasınında etkisi var ama petlasında fren kabiliyeti kötü değil diğer lastiklere göre
    * Araç yağ gibi gidiyor, neredeyse sıfır yol sesi alıyorum.
    * Virajlarda resmen araç asfalta yapışıyor, gram savrulma olmadı.
    * Hamuru ne sert ne de çok yumuşak orta halli.

Fiyatına ve yerli malı olduğunda bakarak bence gayet yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Bende petlas elegant pt311 olan modeli bugün aldım 4 tanesini herşey dahil 440 tl ye.

Fiyatına göre gayet memnun kaldım.

* Frenleme kabiliyeti arttı, önceki kumho lastiklerimde araç kızaklamaktan bir hal olmuştu tabi lastiklerin iyice kurumuş olmasınında etkisi var ama petlasında fren kabiliyeti kötü değil diğer lastiklere göre
    * Araç yağ gibi gidiyor, neredeyse sıfır yol sesi alıyorum.
    * Virajlarda resmen araç asfalta yapışıyor, gram savrulma olmadı.
    * Hamuru ne sert ne de çok yumuşak orta halli.

Fiyatına ve yerli malı olduğunda bakarak bence gayet yeterli.

Alıntıları Göster
    Ön lastikleri starmax kiş lastikleri ile değiştirdim. Yeni olduğu için olabilir mi diye düşünerek araştırken bu konuyu gördüm.
    Islak yolda fren tutmuyor. kızak gibi kaydırıyor. Normalde bir sorununu görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: fastcare

Kesinlikle beş para etmeyen bir lastik. Petlas ve starmaxx dan uzak durun derim. Yeni alan arkadaşlar iyi diyorlar, 1 seneye yaklaştıklarında yaptıkları hatayı anlayacaklar. Hele hele aracı limitlerinde kullananlar akıllarından bile geçirmesinler almayı.
    1 ay önce yakın arkadaşım bu lastikler yüzünden kaza yaptı ve aracı pert oldu. Geçen hafta İstanbul'dan aldığım otomobilimin üzerinde Petlas vardı. Çok saçma bir yerde alaksız bir şekilde spin atmama neden oldu. Ucuz atlattım.

Kötü çünkü:
    1) Hamurunun içerisinde kauçuk oranı az, polimer oranı fazla. Bu sebeple çabuk kuruyor, sertleşiyor.
    2) Su performansı berbat. Hele hele kurudan ıslağa geçişte denk gelirse Allah yardımcınız olsun.
    3) Makina mühendisiyim, yine mühendis olan bir arkadaşım bu firmada çalışmıştı. Yeni ürün desen tasarımı yapmadıklarını ve üretilecek lastik desenlerini diğer markalardan aldıklarını söylemişlerdi.

Son olarak 20 - 30 TL nin hesabını yaparak canınızı ve malınızı riske atmayı düşünüyorsanız yukarıda yazdıklarımı unutabilirsiniz.

+1

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.