Şimdi Ara

Start Geldi Arkadaşlar Hadi Oyuna (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya geri nasıl geldi kimsede yok da koca ko da tek snede mi lol
  • olmuyor
  • gırdım c1
  • Kardeşim Kimseyi Oyalamak Amacım Değil İsteyen Dener Arada LAf Kalabalığı Yapmayalım...
  • lütfen ip söyleyin yaw
  • Kardeşim Kimseyi Oyalamak Amacım Değil İsteyen Dener Arada LAf Kalabalığı Yapmayalım...
    GİRDİN MİSEN HALEN OYUNDAMSIN
  • arkadaslar bıktım yaw bi çözüm bulsunlar artık suna patch getirsinler iyici ellerine yuzlerine bulastırdılar
  • kesin kanıt olmadan acma topic madem oyundasın resim at bu gün tarihii ve saatini yaz oyunda da bizde inanaallım
  • Ya Ne Adamsın İstersen Noter Tastikli Belgede Atam Nasıl OLur İnanmayan Denemez Kardeşim Zorlayan Yok Girenler Nasıl Giriyo Canın Pot Kasmak İstiyosa Bura Yeri Değil!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞekerKızHamdi

gırdım c1

hangi ip ile ?
  • post kasmak degilde ex kasmak istiyorum kanıt yoksa gereksiz topic ne acıyosun kardesim oyun aldıgsa oyna bizde girmemizi istiyosan resim at yada yolunu söyle inandırıcı degilsin
  • ip yi nereye yazıyoruz kusura bakmayın bilmiyorrum
  • Ipo Kinght Klasörünün İçinde Server dosyasında Kardeş Şuanda Dc oldum...IP0=207.38.30.?? Soru İşareti Olan Yerleri Sırayla Deneyin (Bizde Gelmiyor Sende Nasıl Geliyor Diyenle) Siz Denemeyn Kardeşimm...
  • yemedi.....
  • xerexxeroxxerox Kusaura Bakma Kardeşim Fazla Üsteledin Galiba...
  • yeter artık ya...

• Gelmiyor : (
  • IP0=207.38.30.56 şuanda bu IPo ile start geldi Bakın Denemek İsteyen Denesin Ban Falan Yazmak İÇin Pot Atmayın...
  • 71 72 73 74 gelmedi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.