ya geri nasıl geldi kimsede yok da koca ko da tek snede mi lol
olmuyor
gırdım c1
Kardeşim Kimseyi Oyalamak Amacım Değil İsteyen Dener Arada LAf Kalabalığı Yapmayalım...
lütfen ip söyleyin yaw
Kardeşim Kimseyi Oyalamak Amacım Değil İsteyen Dener Arada LAf Kalabalığı Yapmayalım... GİRDİN MİSEN HALEN OYUNDAMSIN
arkadaslar bıktım yaw bi çözüm bulsunlar artık suna patch getirsinler iyici ellerine yuzlerine bulastırdılar
kesin kanıt olmadan acma topic madem oyundasın resim at bu gün tarihii ve saatini yaz oyunda da bizde inanaallım
Ya Ne Adamsın İstersen Noter Tastikli Belgede Atam Nasıl OLur İnanmayan Denemez Kardeşim Zorlayan Yok Girenler Nasıl Giriyo Canın Pot Kasmak İstiyosa Bura Yeri Değil!!!
quote:
Orjinalden alıntı: ŞekerKızHamdi
gırdım c1
hangi ip ile ?
post kasmak degilde ex kasmak istiyorum kanıt yoksa gereksiz topic ne acıyosun kardesim oyun aldıgsa oyna bizde girmemizi istiyosan resim at yada yolunu söyle inandırıcı degilsin
ip yi nereye yazıyoruz kusura bakmayın bilmiyorrum
Ipo Kinght Klasörünün İçinde Server dosyasında Kardeş Şuanda Dc oldum...IP0=207.38.30.?? Soru İşareti Olan Yerleri Sırayla Deneyin (Bizde Gelmiyor Sende Nasıl Geliyor Diyenle) Siz Denemeyn Kardeşimm...
yemedi.....
xerexxeroxxerox Kusaura Bakma Kardeşim Fazla Üsteledin Galiba...
yeter artık ya...
Gelmiyor : (
IP0=207.38.30.56 şuanda bu IPo ile start geldi Bakın Denemek İsteyen Denesin Ban Falan Yazmak İÇin Pot Atmayın...