IP0=207.38.30.56 şuanda bu IPo ile start geldi Bakın Denemek İsteyen Denesin Ban Falan Yazmak İÇin Pot Atmayın...
gelmedi
quote:
Orjinalden alıntı: ANAHTAR GÖREVİ
IP0=207.38.30.56 şuanda bu IPo ile start geldi Bakın Denemek İsteyen Denesin Ban Falan Yazmak İÇin Pot Atmayın...
onlarla alakası yok tam balık işi
hepsini denedim olmuyor giren varsa bir zahmet resim koysda bakalım
eskiden ne yazıyodu ya bu sayıları yazdık ama bozmasın bişeyleri sakata gelmiyelm
quote:
Orjinalden alıntı: fearlessness
eskiden ne yazıyodu ya bu sayıları yazdık ama bozmasın bişeyleri sakata gelmiyelm
login.knightonlineworld.com orjinali bu
Arkadaşlar Geliyor 5 Dk Oynuyom Yine Dc IPO ları Engelliyolarmı Ne Anlamadım...
bi tam olarak ipo ile beraber yazabilir misiniz orjinalini
Orjinali Bu IP0=login.knightonlineworld.com Tekrar Değiştirebilirsiniz...
serverlar gelmiyoda şimdi
beyler oyuna herhangi bi ip ile gıren olursa aynı anda msj atsın buraya ip lerin uzun aralıklarla acık kalcaanı sanmıorum o yuzden hangı ıpden gırersenız hemen msj atın bu konuya
Arkadaşlar Şuanda Start Geldi Bende İnanmayanlar İçin Resim Atcam Ama Buraya Nasıl Ekliyecem Bulamadım Yardım PLs...
quote:
Orjinalden alıntı: ANAHTAR GÖREVİ
Arkadaşlar Şuanda Start Geldi Bende İnanmayanlar İçin Resim Atcam Ama Buraya Nasıl Ekliyecem Bulamadım Yardım PLs...
kaçla girdın
logosta oynayan var mı yaff
bi elimden tutsa
arkadaşlar şu kullandığınız ip numaralarının hepsini verirmisiniz birde ben deniyim
IP0=207.38.30.56 Dan Başlayarak Son 2 Rakamı 2 Şer 2Şer değiştererek 70 e Kadar Deneyebilirsin...Bu da Orjinali IP0=login.knightonlineworld.com