walla ellerine sağlık hakikaten oldu ha bende de 62 geldi allah razı olsun
bende gelmedi :(((
53 le girdi cok saol
Oyuna Giremeyenler varmı beyler ?
seni öpmek istiyorum 1 haftadır knighta girmek istiyordum giremezdim çok saol walla oldu
OnemLideyiL oyunun Tadını Cıkarın (: İyi Oyunlar..!
kardeş bu seferde sucker xtrap dolmuo LANET OLSUN
Kardeş bende De Xtrap hatası ver di bi kac denedikten sonra Xtrap 'ı da aştım..! İstersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_13574382/tm.htm Burda geniş bi şekilde anlatılıyor Xtrap bide burdan dene
saolasın hocam 55 de oldu benimkide
cok sagol ust konu olmali bence (bole seyleri nerden buluyonuz ya )
Tşkur Ler. (: Deneme YanıLma Yontemi diyelim (:
Mükemmelsin saol
Sende saoL Umarım herkese yararlı olmuşumdur (:
hmm evt süper oyuna girio fakat bana pek bi yararı yok cünkü olympia almıo nedenini anlamıs deilim bu iplerle girince belli baslı serverlar almıo bazıları alıo onun nedeni oyun mu yoksa ip mi anlamadım fakat server dolu gözükürken almaması beni uyuz edio
Başka Serverleri bilemiyorum ama Diezde sorun cıkmıyor dolu oLsada tek atıyorum Pre siz char ile..!
bendede pre var diese girmio hiç birine olympiaya girmio hiç birine ronark 1 alıo ares 3 alıo x1 alıo b2 alıo manes 2 alıo edana 1 alıo logos 2 alıo gerisi almıo !!!!:(help meee
çok saol denedim oldu
Kardeş O Xtrap tan dolayı Senin Xtrap Doluyormu yoksa Koxp kullanarakmı Xtrapı geciyorsun ?
ust konu olursa sewınırım cok yararlı oluor
Adminlerden Yeni patch geLene kadar Ust Konu oLmasını Rica ettim ilgilenirlerse oda oLur inş.. (: Yararlı oLduysam ne mutlu bana..! iyi Oyunlar.