sadece teq bi sorum war bunun neresine yazıcaz ''login.knightonlineworld.com" bunu silip mi ıp leri yazıcak lütfen biri cvp versin altına mı yanına mı yanınaysa birleşikmi açıkça solein lütfen :S :'(
sadece teq bi sorum war bunun neresine yazıcaz ''login.knightonlineworld.com" bunu silip mi ıp leri yazıcak lütfen biri cvp versin altına mı yanına mı yanınaysa birleşikmi açıkça solein lütfen :S :'(
ewt aynen oranin yanina birlesk
olmadı bütün ipleri denediim halde .internet kafedeim :S o yüzden mi fıttırcam hatta fıttırdım galiba
bende login server veriyo onu napacazzzzzzz
ßende geldi simdi tekrar gitti simdi napacam ben :( hepsinimi deniyeyim yine
bende 55 le giriordum şimdi 53 le girdim
quote:
Orjinalden alıntı: murdererbat
1. Sorum : Start geldi ama X-Trap bi hata werio bi donuo bi kayboluo oyuna girmio 2. sorum (Daha Önemli) : Bu iplerle fln Hack olayı olurmu ?
Merak etme kardeş Heckle ilgisi yok..!
quote:
Orjinalden alıntı: 58KinGPriesT58
neresine yazacaz tam acıklar mısınız başına mı yazacaz sonunamı neresine
KnightOnlkinenin Kurulu oldugu Surucuden ( Bende C: de ) Yani KOnun Klasorune giriyoruz. Server dosyasını acarak ''IP0=login.knightonlineworld.com'' yazan yeri buluyoruz..! İp0= ksımına karışmadan login.knightonlineworld.com yazan yeri silip Yukarıda vermiş oldugum İpleri yazarak kaydedip cıkıyoruz Hepsini deneyin oLuyor..!
quote:
Orjinalden alıntı: 58KinGPriesT58
ßende geldi simdi tekrar gitti simdi napacam ben :( hepsinimi deniyeyim yine
Evet Hepsini dene..! birisi uyacaktır..!
ewt beyler kesinlikle giriyo bu iplerle ben e1 deyim
kanka saolasın oyundayım gercekten cok faydalı oldu supersın
ÖnemlideyiL herkese iyi oyunLar..!
Kardeş Sen İP Leri Nerden Buldun Ben Sakat Olmasından Korktuğum İçin Kullanmadım :X
sakat falan değil inş bu ipler
Rahat oL kardeş Hİc bir Sorun oLmaz..! Hack gibi bi niyetim oLsa emin oL o işi bu Sitede yapmam..!
yardımım için saol kardş. ama uyguladım bu sefer server (manes1-manes2-manes3) connect diyince connetting pls waith dio böyle yarım saat bekliyo be eleman help me
Kardeş Xtrap'ı Koxp iLemi geciyorsun yoksa Xtrap Yukleme yapıyormu ?