Şimdi Ara

Start-Stop gerçekten faydalı mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
5.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sıkışık trafik varsa kapatırım, dur kalk oluyorsa. Onun dışında ışıktan ışığa gitme imkanım varsa aktif durumdadır. Memnunum
    Aküyü yeni değiştirdim, 4 sene sonunda, 700 tl verdim Varta...Araç C4 Citroen
  • Dün tunalı ümitköy arasını 45 dakikada gidebildim. Bunun 12 dakikasında stop-start devreye girmis. Rampa aşağı 20 km hız ile giderken de motor kendisini kapatıyor. Her gün bu şekilde araba kullanan biri için iyi tasarruf sağlıyor. Konu başında video paylaşılmış, orta halli bir trafikte %10
    Yakıt tasarrufu sağlanmış.

Ayrıca havayı daha az kirletiyoruz. 10 bin aracı bir araya toplayıp 10 dakika rolantide çalıştırın ve aralarında nefes almaya çalışın. Bu boyutda düşünürsek çevreye verdiğimiz zararı daha iyi anlarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsg viteste start stopta bazen 1-3 saniye durmak zorunda olmamın arabaya bir zararı olur mu
  • Kaç saniyede baştan çalıştırmayı amorti edeceğini firmaların söylemesi lazım. Burada yazılan değerlerin hiçbiri tam doğru olmayacaktır çünkü her arabanın teknik verileri farklı. Özellikle motor hacmine göre hesaplanmış verilerin paylaşılması lazım firmalar tarafından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Kaç saniyede baştan çalıştırmayı amorti edeceğini firmaların söylemesi lazım. Burada yazılan değerlerin hiçbiri tam doğru olmayacaktır çünkü her arabanın teknik verileri farklı. Özellikle motor hacmine göre hesaplanmış verilerin paylaşılması lazım firmalar tarafından

leon dsg kullanıyorum 10 tane ısıktangciyorsam bunların 5 tanesı ya 1 saniye ya 2 saniye suruyor sıkışık trafiiktede öyle arabaya bir zarar verir miyiz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.