quote:Orijinalden alıntı: İzmirli MuhasebeciBende giremiyorum start yokkaç gündür ft deyken dc yiyorum gidio silver gemler
quote:Orijinalden alıntı: TORKstart yok :SSAlıntıları Göster Kaçtı bdw. Zaten pre yok dünde giremedik. Alayına
quote:Orijinalden alıntı: kenexKaçtı bdw. Zaten pre yok dünde giremedik. AlayınaAlıntıları Göster Bendede yok off daha yeni indirdim knightı 1 lwldan başlıycam sizce
quote:Orijinalden alıntı: Sözleşme Okumayan AdamBendede yok off daha yeni indirdim knightı 1 lwldan başlıycam sizceAlıntıları Göster arkadaşlarım oyundaymıs olympia 1 borro kasıolar sansa bak yaf border gitti.
quote:Orijinalden alıntı: ~Cristo~arkadaşlarım oyundaymıs olympia 1 borro kasıolar sansa bak yaf border gitti.Alıntıları Göster İnternet hızından dolayı olabilirmi acaba
Bugta kalan carlar vardı dünden oyuna giremiyorlardı hata oluştugunda düzeltilmeye calışılıyor sanırım..
quote:Orijinalden alıntı: Rîtchîe BlackmoreZıtart yok .quote:Orjinalden alıntı: StillOfTheNight Zıtart yok .
quote:Orijinalden alıntı: ShampionCesuRquote:Orjinalden alıntı: StillOfTheNight Zıtart yok . Alıntıları Göster ne zman gelicek ya 2saatdir giremioruz
quote:Orijinalden alıntı: TORKne zman gelicek ya 2saatdir giremioruzAlıntıları Göster oyundan cıkana bır daha zıtart(sıtart) gelmemektedir ve Bu sorun ınternet hızı ile alakalı tamamen ttnetdir!
quote:Orijinalden alıntı: Lustfullasasoyundan cıkana bır daha zıtart(sıtart) gelmemektedir ve Bu sorun ınternet hızı ile alakalı tamamen ttnetdir!Alıntıları Göster EE şimdi ne yapıcaz?
quote:Orijinalden alıntı: Lèthêstart var ama basılmıyor Alıntıları Göster beyler şuan servar kapalııııııııııııııııııııııı o yüzden girmio bencede bugün açılmaz res geliodur
quote:Orijinalden alıntı: aslancimbombombeyler şuan servar kapalııııııııııııııııııııııı o yüzden girmio bencede bugün açılmaz res geliodur Alıntıları Göster birde carnacta oynayan varmı
quote:Orijinalden alıntı: aslancimbombombeyler şuan servar kapalııııııııııııııııııııııı o yüzden girmio bencede bugün açılmaz res geliodur Alıntıları Göster şu an oyun açık internet bağlantıları ve DNS ayarlarıyla ilgili bir sorun var