Şimdi Ara

Starta basıyorum ama açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
51.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta söylediğim gibi. Elimde bi client var. Clienti kuruyorum. Launcher dolduruyo start geliyo. Starta basıyorum görev yöneticisinde exe. yi açıyor ama ekrana oyun açılmıyor. Kapatıp açtım olmadı. resetledim oluyo. Google amcaya sordum cevap yok.

Diceksinizki client mi bozuk. Hayır değil. Laptopum windows7 onda çalışıyor. Ama aynı client masa üstümde (w. xp kurulu) dediğim sorunla karşılaşıyorum. Başka bi clientten kuruyorum. Bu sefer oyun açılıyor ama server seçme yeri gelmiyor. Bikaç yere baktım format at düzelir diyorlar. Ama bilgisayar zaten yeni formatlıydı. Dedim burda bilen biri vardır yardım eder. Tek çözümü format atmakmıdır?

• galiba masaüstü bilgisayarının url ayarlarında ko engellenmiş bi aralar abim çok oynuorum die engellemişti aynı snn dediğini gibi oluodu start gelmiodu loggin failed diodu sora multiden girmeyi denedim server seçme yeri gelmiodu büyük ihtimal o pc nin url si engellenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

galiba masaüstü bilgisayarının url ayarlarında ko engellenmiş bi aralar abim çok oynuorum die engellemişti aynı snn dediğini gibi oluodu start gelmiodu loggin failed diodu sora multiden girmeyi denedim server seçme yeri gelmiodu büyük ihtimal o pc nin url si engellenmiş
    Formatla düzelirmi. Yada firework network gibi bikaç ek yazılım mı gereklidir. Yeni format attım sonuçta. Bunlar içinde olmayabilir. Ama int. arattığım kadarıyla format düzeltiyormuş. o zaman bu programlara gerek yok demek oluyo.
  • quote:

galiba masaüstü bilgisayarının url ayarlarında ko engellenmiş bi aralar abim çok oynuorum die engellemişti aynı snn dediğini gibi oluodu start gelmiodu loggin failed diodu sora multiden girmeyi denedim server seçme yeri gelmiodu büyük ihtimal o pc nin url si engellenmiş

Sacmalama yeni kurdum makinayi diyor.

Bir uninstall programi ile guzelce kaldirip, resmi siteden guncel setup indirip dene. Sanirim hallolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

quote:

Sacmalama yeni kurdum makinayi diyor.

Bir uninstall programi ile guzelce kaldirip, resmi siteden guncel setup indirip dene. Sanirim hallolur.

Alıntıları Göster
    makinayi yeni kurmuş olabilir dns ayarlarından engellenirse isterse 10 kere format atsın düzelmez çünkü ip engelli tabi ölede olmıyabilir

• quote:

makinayi yeni kurmuş olabilir dns ayarlarından engellenirse isterse 10 kere format atsın düzelmez çünkü ip engelli tabi ölede olmıyabilir

Senin demek istedigin modem uzerinden Login IP adresini blocklamak oluyor. DNS ile alakasi yok. Diger makinalardan giriyorsa bolye bir sorun da yok. Makinayi yeniden kurdugun vakit, Client (PC) uzerinde ki tum ayarlar da yok oldugu icin boyle birsey imkansiz. Bu konuda daha benimle daha fazla zitlasmamani oneririm. Zira meslegim oldugu icin konuya senden daha vakifim.
  • quote:

quote:

Senin demek istedigin modem uzerinden Login IP adresini blocklamak oluyor. DNS ile alakasi yok. Diger makinalardan giriyorsa bolye bir sorun da yok. Makinayi yeniden kurdugun vakit, Client (PC) uzerinde ki tum ayarlar da yok oldugu icin boyle birsey imkansiz. Bu konuda daha benimle daha fazla zitlasmamani oneririm. Zira meslegim oldugu icin konuya senden daha vakifim.

Alıntıları Göster
    Aynı modem üzerinden girebiliyorum. Sadece masaüstünde böyle bi sorun var. Ve pvp olduğu için orjinal client die bişey imkansız :D Ben en iyisi bikerede siteden direk downdload yapıp masaüstüne kuruyum. Baktım olmadı. Format atıcam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumid_12

Aynı modem üzerinden girebiliyorum. Sadece masaüstünde böyle bi sorun var. Ve pvp olduğu için orjinal client die bişey imkansız :D Ben en iyisi bikerede siteden direk downdload yapıp masaüstüne kuruyum. Baktım olmadı. Format atıcam.

Alıntıları Göster
    bizim evde 4 pc war abim sadece bnde ko yu engellemişti url firtlemelerinden knightı engelledi blkide o masaüstünün url filtreleri engellenmiştir demek istedim pek anlaamadığımdan dns yazdım
  • quote:

bizim evde 4 pc war abim sadece bnde ko yu engellemişti url firtlemelerinden knightı engelledi blkide o masaüstünün url filtreleri engellenmiştir demek istedim pek anlaamadığımdan dns yazdım

Alıntıları Göster
    Beyler saolun. Sorun çözülmedi ama genelde sitelerde format at düzelir deniyor. Atıp cevabı yazarım yarın. Düzelirse sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olur. Düzelmezse formatın işe yaramadığını anlamış oluruz :D
  • quote:

Beyler saolun. Sorun çözülmedi ama genelde sitelerde format at düzelir deniyor. Atıp cevabı yazarım yarın. Düzelirse sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olur. Düzelmezse formatın işe yaramadığını anlamış oluruz :D

Alıntıları Göster
    Formatla düzelmiyor. Sebep hala bilinmiyor. Offfff off
  • quote:

Formatla düzelmiyor. Sebep hala bilinmiyor. Offfff off

Alıntıları Göster
    adsl ayarlarında url filtrelerine baksana bi
  • quote:

adsl ayarlarında url filtrelerine baksana bi

Alıntıları Göster
    Yeni format atmamdan dolayı framework 2.0 windows installer xp sp2 filan kalktığındandır die düşündüm şimdide. Onları manuel yüklüyorum. url filtrelerine nasıl bakıcam.
  • quote:

Yeni format atmamdan dolayı framework 2.0 windows installer xp sp2 filan kalktığındandır die düşündüm şimdide. Onları manuel yüklüyorum. url filtrelerine nasıl bakıcam.

Alıntıları Göster
    bnm bildiim site yazma yerine 192.168.2.1 yazıp bi yer gelcek oraya şifreni yazcan url filtrelerine tıklıcan orda bi engel wrrsa onu kaldırcan
  • quote:

Alıntıları Göster
    Tekrar soyluyorum FILTRELEME GIBI BIR OLASILIK YOK.

setup.exe dosyasinin saglam oldugundan emin misin ? Setup patlamis olabilir cunku.
  • quote:

Tekrar soyluyorum FILTRELEME GIBI BIR OLASILIK YOK.

setup.exe dosyasinin saglam oldugundan emin misin ? Setup patlamis olabilir cunku.

Alıntıları Göster
    Çözdüm. Sağolun arkadaşlar yardımınız için.

Öncelikle xp de çıkan bu sorunun kaynağı sp 1 olmasından dolayı. Xp sp2 yapıp .net framework2.0 yanında windowsinstaller 3.1 kurdum ve açıldı. Arayan arkadaşlara duyurulur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumid_12 -- 22 Haziran 2011; 20:09:51 >
  • quote:

Çözdüm. Sağolun arkadaşlar yardımınız için.

Öncelikle xp de çıkan bu sorunun kaynağı sp 1 olmasından dolayı. Xp sp2 yapıp .net framework2.0 yanında windowsinstaller 3.1 kurdum ve açıldı. Arayan arkadaşlara duyurulur :D

Alıntıları Göster
    Ben kurulumdan sonra butun guncellemeleri yaptigini sanmistim
  • quote:

yanılmışım sen haklıydın
  • quote:

Yapmıştım. İlk formatımdan sonra bütün güncellemeleri yapılmış halde girmedi.
  • quote:

quote:

Yapmıştım. İlk formatımdan sonra bütün güncellemeleri yapılmış halde girmedi.

Alıntıları Göster
    aynı sorun bendede var ama benim windows 7 , nasıl çözebilirim . bi ara elektrik gitti orda bazı programlarım silindi gibime geliyor ( başlangıç onarım yaptı ) . neyi yüklemeliyim veya güncellemeliyim .
    launcheri açıyorum starta basıyorum ama oyun gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: umutanyumm

aynı sorun bendede var ama benim windows 7 , nasıl çözebilirim . bi ara elektrik gitti orda bazı programlarım silindi gibime geliyor ( başlangıç onarım yaptı ) . neyi yüklemeliyim veya güncellemeliyim .
    launcheri açıyorum starta basıyorum ama oyun gelmiyor

Starta tıklayınca hiç bir şey olmuyor mu? yoksa tıkladıktan sonra Launcer kapanıyor mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.