Şimdi Ara

State of Play | PlayStation | ANA KONU (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
23
Favori
40.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brnbry

Çok büyük ihtimalle erteleme yiyecek veya yaza sunum olursa bir ihtimal 2025 sonu gelir belki.

Hadi onu geçtim, Wolverine nerede yav?

2026 diyorlar sızıntılardaState of Play | PlayStation | ANA KONU  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayaller Bloodborne hayatlar Days Gone remastered

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Denver kullanıcısına yanıt

Hocam beğendiklerimi söyledim. Beni heyecanlandırması güzel diğer oyunlar için aynı heyecan olmadı.

Gönül isterdi ki

God of War - Egypt

Santa Monica Yeni IP

Insomniac - Yeni IP

Naughty Dog - Intergalactic

Bend Studio - Days Gone 2

Bluepoint Studio Yeni IP

vs. Duyurulsun ama bu sefer adı State of Play olmazdı. Showcase diye kocaman ibare geçerlerdi. Sizin beklentinizi bilemiyorum ama gösterilenler ve Yıl içerisinde bu State of Play'lerden 4 -5 defa daha göreceğimiz için sıkıntı olacağını sanmıyorum..

Diğer yandan gözden kaçırdığınız Death Stranding 2 var. Oda 9 Mart'da gösterilecek takip etmenizi öneririm eğer ki seviyorsanız. ;)

• sunumu beğenenlere çok basit bir sorum var, çok merak ediyorum. ne işle iştigal ediyorsunuz? ben bunca çer çöpü bir haftasonuma, hafta içi de 3-4 saatlik o boş zamanıma sokmaya tenezzül bile etmem mesela. ben oynayacaksam god of war oynayacağım yani.

birileri diyebilir ki e ulan, oyun sektörü senden mi ibaret? muhakkak değildir de burda bunca yaşını başını almış adam, çeri çöpü kıymetli zamanına memnun kalarak nasıl sokuyor aklım almıyor.

ya çok güzel hayatlarda deneysel bir oyundan diğerine koşuyorsunuz ya da fena fanboyluk var beyler sizde. yok artık yani, sunumdan memnun kalmışmış.

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Üçüncü parti olmayan oyunlardan Lost Soul Aside, TOA ve Saros'u beğendim kalite IP'ler olacak belli...

• Sunumdan çıkartılan sonuç tüm ağır toplar GTA 6 çıkış tarihini bekliyor , Rockstar ver çıkış tarihinede rahatlayalım diğer oyunları görelim artık

Death Stranding 2

Ghost Of Yotei

Wolverine

God Of War Greek Saga

çıkış tarihi bekleyen oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 13 Şubat 2025; 2:17:33 >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt

verirsin trailer’ı, yazarsın: tbd 2026, tbd 2027.

• Dictattor kullanıcısına yanıt

Lost Soul Aside uzun yıllar beklediğim bir oyundu. Sonunda bir çıkış tarihi vermeleri güzel. Biraz geç kalınmış bir IP ama sonu güzel olur umarım. Yukarıda saydığım IP'leri görmek ayrıca mutlu etti beni. Bu başka arkadaşlar için sorun olmaması gerek. Gönül ister ki Duyurulmamış 7- 8 oyun göstersinler. Büyük IP'lerden ama State of Play dediğinde sunumun sonunda kesin bir Sürpriz duyuru saklıyorlar oda "SAROS" oldu. Önceki State of Play'de Ghost of Yotei olmuştu. TGA'da Intergalactic. vs. Şuan için herşey doğrultuda gidiyor. :)

• artisart A kullanıcısına yanıt

valla hocam GTA 6 çıkacak tarihe oyun çıkartmak yürek ister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 13 Şubat 2025; 2:20:27 >

kapatsınlar madem dükkanı hocam. tbd 2026 bile yazamayan stüdyoya ne gerek var? gta 6 elbet bir gün çıkacak. net tarih vermeden trailer ve yıl paylaşırsın. gta 6 senin planınla mı çakıştı? 2 ay ertelersin.

katılıyorum size ; ancak bir sızıntı var bilgileri var muhtemelen bir şekilde eli kulağında 1 aya GTA 6 çıkış tarihi yada erteleme gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 13 Şubat 2025; 2:23:56 >
    Olsa çıkarırlar hocam. Geçmişte çıktı yani. Tarih vermeyip bir şeyler göstersinler yani. Wolverin ya herşeyi sızmış bir oyun. Ayıptır günahtır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

take two hissedar toplantısında daha geçen hafta açıklama yaptı, gta 6 2025’te geliyor diye. bariz bir hata yapmazlarsa 2026’ya sarkma olasılığı çok düşük. insanlar oyun beklemiyor o toplantılarda, para bekliyor. kesin olmayan bir bilgi paylaşılmayacaktır hissedar toplantısında.

ben size asıl çıkarımı söyleyeyim, adamlar batırmış. adamların elinde malzeme yok. onca servis oyunu iptal olduktan sonra ne göstereceklerdi zaten?

• 22MARTLI kullanıcısına yanıt

kesinlikle en azından bir Wolverine yada Ghost Of Yotei beklerdim nasıl bir strateji planlıyorlar anlamadım

Bencede Kasım 2025 te GTA 6 çıkar ona göre planlamanı yaparsın yakışmadı Sony e böyle bir sunum

• Hepsini geçtim de days Gone remastered gerekli mi gerçekten? Gerçi Zero dawn remastered da gereksizdi ama Sony bayılıyor remastered olayına. Last of us da remaster yapacak bir şeyleri kalmayınca tutmayan oyunlarına yöneldiler herhalde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Martta DS2 için showcase var, tarih verir Kojima. Bu yıl ve seneye kalite exc.'ler toplanmaya başlıyor arkada.

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

kuzu gibi GOW üçlemesi yatıyor ya. oyun zaten çıktığı günden beri hype’lı. şu an 18-25 yaş arası çoğu kişi oynamadı o üçlemeyi. seriyle de tanıştı ama 2018 gow’la. sıfırdan satarsın onlara. yetmez, oynayana da satarsın. tadı damağındadır eminim herkesin.

gidip days gone’u remastered etmişler. kendisi neydi ki remastered’ı ne olsun? kim, neyine hype yapar, neden bir daha oynar zaten yeni olan vasat bir oyunu?

• Hell is Us a bayıldım buarada güzel bir oyun geliyor

State of Play | PlayStation | ANA KONU

State of Play | PlayStation | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 13 Şubat 2025; 2:39:35 >

• MindsEye çok iyi görünüyor onimusha buda güzel bu iki oyunu çok beğendim

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.