Şimdi Ara

State of Play | PlayStation | ANA KONU (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
23
Favori
40.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mart'da ki sunum için birkaç tane Trailer hazırlıyordu Kojima. Umarım net bir tarih alırız artık. Her State of Play'de bir Exc. Duyurusu oluyor. Sanırım süreklilik olacak Sony için. :)

• Uzun zamandır bir Playstation sunumundan bu kadar büyük hayal kırıklığıyla ayrılmamıştım, harbiden bu Jim Ryan ve Herman Hults denen dangalak ikili stüdyoların altını dinamitlemişler lan, kovun abi bu herman denen malı, bu nedir ya 2 senedir showcase yok , bu sene çıkacak oyunun oynanışı yok ortada, wolverine alfa görüntüler bir sızdı 2 senedir haber yok, dayamış 3.partilere bu senede sırtını, millete bari istediğini ver çıkar bloodborne remastered ı , zaten ps5 te 60 fps çalışan days gone remastered çıkarıyor. Sever misin sabaha mı bırakırsın?

Alanah Pearce’ın sevgilisiymiş ya la bu Saros’un başrolü , şaşırdım.
    Alanah Streamsyoutube
    SAROS - Housemarque game reveal REACTION ft. Rahul Kohli!!! (PlayStation State of Play)
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=kvx0gAFGGv4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 13 Şubat 2025; 6:14:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sony bitmiş.

• PS5 benim için fifa konsolu olmuştur artık fifa dışında oynayacak bişey yok. Çer çöp japon oyunu getiriyorlar anca.. alırken en azından her sene 2 sağlam exc oynarız diyordum bende..

Ps6 falan alacağımı sanmıyorum zaten hepsi pc yede geliyor artık. Pc + ps5 kombinasyonu bu nesil ile birlikte son bulacak benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür uykusuz kalmamışım.. Belli ki boş, gereksiz, olmasa da olur denecek bir sunum olmuş gene.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun geliştirme zamanları uzadı ve maliyetler ciddi oran da arttı bundan sonra 5 veya 6 yıla yakın aaa oyun görücez demek intergalactic ps6 da çıkış yapıcak belli oldu ve ps6 konsolu 2027 de gelicek deniliyor o nesil de bomboş geçicek buda belli oldu

• Kibarca söylemek gerekirse tezek gibi bir sunum olmuş abi Sony harbiden bitmiş bu adamlar gerçek anlam da oyun yapmıyorlar artık ellerin de tek bir oyun yok bildiklerimiz dışında ben artik konsolu özel oyunlar için aldım kafasından çıktım

Sırf gta6 için harcama yaptım gta6 olmasa oralı dahi olmazdım yazık servis oyunu diye geldikleri duruma bak hani umut bu fakirin ekmeği klasiği yine de bekliyor insan ister istemez ama yok abi elle tutulur tek birşey yok üzücü bir durum farkındaysanız showcase yapmıyorlar yapamıyorlar çünkü elde oyun yok ps6 için hazırlık yapılıyor büyük ihtimalle bu nesil de nasıl olsa gta6 geliyor deli konsol satarız öyle geçiştiririz bu devri diye düşünüyorlar ...

• Ne PS5 e gerek var ne PS5 pro ya gerek var ne Sony e gerek var bunların hiçbirine gerek yok artık. Bunların bu rezillikleri kendilerine yeterde artar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoW Trilogy
    Ghost of Yötei
    Wolverine
    Yeni Uncharted

En azından ufak bir trailer bekliyor insan. Gelene bak. Ne kadar multiplatform oyun varsa doldurmuşlar. İyi ki yatıp uyumuşuz. Onimusha ve Borderlands 4 dışında hiçbiri ilgimi çekmedi. Sony bitmiş. Hermen Hoşt
    istifa..

• Ellerinde hiç bı bok yok bunu anladık
    Hava özür Neil haldir haldir erkeklerin erkekleri kızların kızları dudujledigi ve içinde tevratin olduğu dizinin ikinci sezonuna hazırlanıyorlar.
    Sen oyuncuymussun yok cihazı almışsın da exc bekliyormussun. Banane ki adamlar için. Xbox da yarıştan düştü. Adamlarda ki rahatlık dağ gibi şu an. Ben anlamadım bu state Yi niye yaptılar amaç neydi ellerinde bi bok yokken.

Bu arada Optimis fanlarada gıcık oluyorum artık gösteri fena değildi falan diyenlere

• Trajikomedi.

• Multiplatform oyunlar gayet iyi. Exclusive oyun kalmadı gibi bir şey zaten artık.

• Herşeyi geçtim Days Gone Remastered nedir ya !! Şaka,trol sanmıştım ilk haberleri çıkınca ama gerçek oldu !! Zamanında çok severek oynamıştım ama sen devamı gelmesin diye fişini çektiğin oyunu neden bu şekil sunarsın bir daha

• Bu oyunu baya beğendim

IGNyoutube
    Watch this Gameplay Release Date Trailer for Lost Soul Aside that premiered at the Sony State of Play that aired on 2/12/2025. Lost Soul Aside is launching on May 30 for PlayStation 5 (PS5) and PC.
    https://www.youtube.com/watch?v=G2NFgWybfGA
  • Valla ben sunumdan önce beklentim olmadığını söyledim.İzlerkende bu şekilde izledim.Bazı arkadaşlar boşuna beklenti içine girdi.Aslında haklılarda, artık bir şeyler göstermeleri lazım.Oyun sektörünün bu duruma gelmesinde,oyuncu kitlesinin rolü büyük.Sürekli daha yüksek fps,daha yüksek çözünürlük,daha iyi grafik olayları buraya getirdiğini düşünüyorum.Birde online oyunlardan akan paralar,single player oyunların ne yazık ki önünü tıkamaya başladı

• Sony bitmiş dünkü state of play'de malumun ilanı olmuş, elde trailer gösterip 2 3 yıl sonra çıkacak denecek oyun bile yok anca 3. parti oyunlar ve indie oyunlar. 2 yıldır eleştirilmelerine rağmen gösteremediler yalandan bile olsa bir iki exc. Yötei içinde bir şey gözükmedi oda 2026da anca çıkar. 25 DS2 26 Yötei 27 İntergalactic ile kapanır ps5 devri.

• Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt
    Geliyor hocam.

• Sunumda en güzel oyun tabiki de MH Wilds'dı, başka oyuna gerek yok  

• dante06 kullanıcısına yanıt
    Bu durumun tek sebebi Sony de batılılaşma ve japon kafasının terkedilmesidir. Biz bunu daha önce zaten Nintendo da görmüştük n64 dahil GameCube döneminde toplam 15 yıl bu batılılaşma kafası sonucu neredeyse batacaklardi. Sony de şimdi gitti kendini ABD li ve Avrupalılara emanett ettiki sonuc ortada. Ben demiyorum ki farklı türler riskler alınmasın ama ohaa lan. Sen blue pointe bike live action yaotiravak kadar gözün donmusse ve tüm paranı aynı cebe doldurmussan ( tüm kendi firmalarına live action oyunu yaoturmissan ve oatlamissa) böyle zik gibi ortada kalırsın işte.dusunsene ND nin son 5 yılda gösterdiği tek şey bu gci yani sinematik. Oda paldır küldür ellerinde ki konseplerin icinden bir ayda seçip önümüze koymadilarsa Neil dunckman olayım.

Herkes kendi en iyi bildiginidi yapacak. Bu olaydan çıkarılması gereken sonuç budur . Sen kendi exc lerinle kaliteli kendi singlr oyunlarında bu hale geldi . Bunu unutursan böyle şey gibi kalırsın işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 13 Şubat 2025; 11:46:29 >

• 800 dolarlık pro konsol çıkarıp Days Gone Remastered duyurmak ne Allah aşkına?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.