Şimdi Ara

statik elektrik birikmesi ?? acillll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarıma 2 hafta önce görüntü gelmediğinden dolayı ekran kartımda sorun var zannedip kasamı servise götürdüm ve sadece statik elektrik birikmesi olduğunu sölediler ve parçaları söküp taktılar ekrana görüntü geldi ekran kartımda yada anakartta herhangi bir sorun yoktu. geçen gün yine aynı sorunla karşılaştım ve geri götürdüğümde ekran kartımla anakartımın yandığını sölediler.onboard anakart aldım onu kullanıyorum ekran kartımı 650 tl ye almıştım garanti süresi bittiğinden bu içimde kaldı. bunları tamir ettirebilir miyim yada tekrardan anakartımın yanmaması için ne yapmam gerekli ?cevaplarınızı bekiyorum arkadaşlar lütfen...

• cevap verebilcek 1 kişi bile yok mu arkadaşlar ?
  • joker22 J kullanıcısına yanıt
    Peki onlar oyle dedi diye sen o yanan parcalari en onemlisi ekrankartini yeni anakartda denedinmi bence dene bi bak o sitatik elektirik senden yada kasayi en cok kim kullaniyorsa ondan kaynaklaniyor eger sen kullaniyorsan (encok olarak ) bi toprak olan bi alanda ciplak ayakla gez bi 15 dk boyunca daha sonra ellerinide topragi elle ve ayaklarinin ustune toprak dok bu sorun ortadan kalkar %100 garanti veriyorum kasaya gelince psuyu ya kontrol kalemi ile disardan yani fanin ordan bi bak bakalim disariya elektirik veriyomu aman elinle bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD HASTASI 044 kullanıcısına yanıt
    dediklerini sırasıyla yaptım ekrana görüntü yine gelmiyor ekran kartının fanı falan çalışıyor nedenini anlayamadım açıkçası. ben il dışında olduğumdan dolayı servis asrock g41c-gs ekran kartını babama satmış bu anakartta açıkçası hiç hoşuma gitmedi. ekran kartını ve anakartı tamir ettirme imkanım olabilir mi yapabilirler mi acaba ? yoksa ikisini de çöpe mi atmalıyım
  • rami ekran kartını psu kablolarını sata ide kablolarını sok 10 dk bekle geri tak çözülür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk ilk hatayı verdiğinde aynıları yapıldı çalıştı ama 2. hatayı yine verince açılmadı bidaha ekran kartının ve anakartın yandığı söylendi. yenisinde de yaptım ekrana görüntü gelmiyor ne yazıkki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.