Bildirim
Statik IP tecrübeleriniz neler?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Adı üstünde sabit IP hocam eğer port açmak güvenlik kamerası izlemek ev sunucusu kurmak gibi porta dayalı bir işleminiz yoksa gerekli değil girdiğiniz her sitede sabit bir ayak izi bıraktığınız gibi bir siteden olurda engellenirseniz IP adresiniz değişene kadar o siteye giremezsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim internetimde dinamik IP olduğu zaman ping sabit olmuyor. Mesela modeme reset attığım zaman, ya da arayüz kısmından disconnect/connect yapıp yeni bir IP atandığı her zaman ping değeri değişiyor. Ben de online oynadığım oyuna göre en düşük ping değerini tutturabilmek için disconnect/connect yapıyorum :) Statik IP aldığım zaman hem düşük ping, ve hiçbir zaman şaşmayan bir ping değerine sahip oluyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom dilekçe örneği
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- ttnet şikayet etme en etkili 2 yol
- türk telekom port açma başvurusu
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- türk telekom upload hızı
- cep magnet nedir
- türk telekom ev internet fiyatları 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X